Какво трябва да има един любовник?

• 14 060
  • 410
  •   1
Отговори
# 30
  • Terra incognita
Горкият, съвсем ще го обезкуражите, а той може да е решил да си рекламира бизнеса.
К'ъв бизнес? Та той такава антиреклама си направи.

# 31
  • Далече, далече
Нищо, де. Тъкмо ще научи откъде се започва.

# 32
  • София
Той е егоист, бе. Стиснат на чувства, емоции, ласки, пари.
И за кофти съпруг не става.

# 33
То да си добър съпруг е по-трудно от това да си добър любовник.

# 34
  • Terra incognita
Тук егоистите и скръндзите мнооого ги обичаме Joy

# 35
  • София
Един любовник трябва да е като японска гейша - общуването с него да е удоволствие, разтоварване и перфектен секс. И никакви ангажименти. Това е.

# 36
Скрит текст:

# 37
Авторе, не ги чети тези злобни лелки Grinning.
Аз ще ти отговоря съвсем сериозно - за да стигнеш до титлата "любовник", трябва да можеш да правиш две неща. Не, не са тези, за които си помисли първо, каквито и да са те.

Първото условие е да можеш да слушаш.
Второто условие е да можеш да говориш.

Елементарно ли ти изглежда? Опитай. Grinning

# 38
Цитат
Може да приемете темата като обобщения за мъжът до вас, понеже няма как да знам дали сте имали любовници. Но е малко вероятно да не сте.

Луд ли си тук няма такива, всички са целомъдрени със бракове мечта и нямат нужда от такива неща. Nerd
Принципно може да се запишеш на курс при Кобилката, опаа исках да кажа Кобилкина и тя ще те направи страхотен любовник за нула време. Grinning

# 39
Добрият любовник трябва да те изслушва, да е спортен тип, да има желание за разходки и екопътеки. Да има енергия и да те разбира.

# 40
  • софия
Ааа зависи, ако ме помъкне по разходки и екопътеки аз ще избягам с 200 от него 😁 За мен Евчето го е казала абсолютно точно-да умее да слуша и да умее да говори. Доста мъже  именно в това се провалят.

# 41
Аз съм спортна личност, кефи ме плуване, колоездене, катерене по планини  такива качества търся в един мъж. Пари си имам, та не ми трябват. 

# 42
Брей и аз научих нещо ново и то е, че добрият любовник не е най-важното да е умел в леглото ! Чета ви внимателно и си водя записки Smile

# 43
  • София
Глупости говорят. Да ме слуша и да ме води по екопътеки?! Приятелките за какво са?

# 44
За да си добър и успял любовник ти трябва само едно нещо - акъл в главата !

Общи условия

Активация на акаунт