Какво трябва да има един любовник?

• 14 061
  • 410
  •   1
Отговори
# 345
Жената с която правя секс ми се е доверила и аз трябва да уважа това мнение. Не съм женен, поради няколко причини. Качиството не е от тях.
А и не мисля, че може да си компетентна да дадеш оценка.

Аз въобще не визирам теб. Дори ти чета икономическите коментари с кеф. Коментирам си хора от реала. Форума ми е само за забавление. Въобще не съм наясно с личния ти живот. От години не съм следяла форума и не познавам потребителите. От тая тема съм си чатила преди само с Рокстар, може да се каже, че ми е виртуална дружка.
Ти си интелигентен мъж, недей да си обидчив и чувствителен. Не работи в твоя полза.
В реала съм съвсем реален, както и тук де.

# 346
Погледни го тогава така - авторът също убива време, пък каквото стане Wink
Така го приемам, иначе нямаше и да пиша в темата. Просто не мога да нарека отношението му по-човешко.

На жените проблемите им били по две причини:
1.Имат мъж
2. Нямат мъж
Любовникът съпруг може да съвместява, обратното обаче - не знам, въпрос на избор пак.
Понеже не приемам обръщението на автора лично, надявам се да не си силно очувствена на тема човешко отношение, та да го усещаш иначе.

# 347

На жените проблемите им били по две причини:
1.Имат мъж
2. Нямат мъж

Тц, аз други проблеми имам:
1. Има вино
2. Няма вино
P. S. Червено, моля. 😉

# 348
Ей тук ме загуби Базила, мъжът трябва да харчи както аз смятам за разумно. Тоест за пътешествия.
Ей мъжете, кажете вие нещо претенции имате ли? Или вече секс куклите ви се виждат по-добрия вариант.
А да и да не е интелектуалец, щото мен кой император какво направил не ме интересува. Интересуват ме знания от които се изкарват пари в днешния ден.
Не си познала. Ако има "мъжчета", при които минава, при мен абсурд, и не само.
Тук съм на мнението на Базилика, както и с практичността й. Разбира се, имам си и мои си неща, но нормално, различни хора сме, като на пример за Айфон 1000 лв. не, но за телевизор и 5000 бих дал, защото ще го ползвам 5-10 г., и кино изживяването, като реша да гледам филм, и качеството на картината, са ми важни. Просто пример.
Обаче, да ми казваш какво, за какво да, или не харча, тцЪ. Именно затова всеки работи, и след като се покрият нуждите на домакинството, всеки е свободен да си харчи за личния фонд "и аз съм човек".
Базила може да си купи поредния парфюм, аз мога да реша да си пребоядисам Алфата и да я пастирам с 3 пасти и полирам за 3к, мога да реша да си взема нови спортни джанти за 5к, или да си сменя окачването, примерно, или да си взема нова китара и т.н. Всеки си има пориви и хобита, това искам да кажа.
Това, с което съм съгласен с теб е за децата и апартаментите, и донякъде с "парите".
Не са много тези, от имащите пари, изкарали ги и изкарващи ги със знания. Да не дълбая.
Също нещо пак се проявяват няколко "личности" в теб - пишеш ту с малки букви, ту целият текст болднат, ту "наклонен". Пиши нормално. Simple Smile
За "ергените" също не съм съгласен, че щом не са ги взели, еди си какво, пълни глупости.
Всичките ми познати около мен са изключителни момчета, пичове, сериозни и отговорни към себе си, развитието си, отношенията с другите хора.
А за мъжа ти, ясно, че е под чехъл, отдавна ми стана ясно, ти си доминираща над рачето-осмокрачето.

# 349
Чакалке, нали имаш мъж? Начи виното не е проблем.
 Бих ти помогнала, но имам розе.

# 350
Чакалке, нали имаш мъж? Начи виното не е проблем.
 Бих ти помогнала, но имам розе.
Именно, не ми е проблем, че го имам.
И розе обичам. 😀

# 351
Ми да ти купи мъжът ти, какво се прайш, че не разбираш? Simple Smile

# 352
Ми да ти купи мъжът ти, какво се прайш, че не разбираш? Simple Smile
Аа не ми купува. Химия не обичам. Прави ми домашно. 😀

# 353
Не знам, не мога те мисля, имаш си мъж, да се оправя Simple Smile

# 354
фарангас, не съм доминираща. Той ако ме слушаше щях да цъкам другите къде ти намират такива. Всичко друго може да е, но мъж под чехъл не е.
Нали се записах и в темата как да подчиним емоционално мъжа. Сега чакам да ми дойде цикълът и ще пробвам офертата на папа смърф.
Аз живо се интересувам другите жени как са стиснали мъжете си за топките, ама ти грам не си психолог. В краен случай, поне как да стиснем любовника за топките. /i]

# 355
На мен пък тези, дето позволяват жените им да ги стискат за топките, са ми супер анти. Мъжът трябва да уважава и обожава жена си ( както и тя него), но да е ясно кой е мъжът вкъщи, а не да блее след нея като овца. Тези със стиснатите топки са ми жалки.

# 356
А защо трябва да е мъж под чехъл и да бъде стискан за топките?
Ако на някой му трябва поглед пълен с обич и подвиване на опашка, когато пивишиш тон, значи му трябва куче, не мъж.
Трудно за вярване, но и мъжът е човек, с неговите емоции, чувства, настроения.
Ами ако и той реши да те стисне за...кое ли? 🤔

# 357
  • София
То пък голямата далавера, да подчиниш предполагаем обичан човек като го стискаш, където най-боли. Манипулациите са грозни човешки прояви.

# 358
абе шегувам се бе. Вие от майтап не разбирате ли? Да го кажем по-финно: как да го направим по-сговорчив да ни угажда на лудостите. Да работим върху връзката.

# 359
Скрит текст:
На мен пък тези, дето позволяват жените им да ги стискат за топките, са ми супер анти.
Мъжът трябва да уважава и обожава жена си ( както и тя него),
Скрит текст:
но да е ясно кой е мъжът вкъщи, а не да блее след нея като овца. Тези със стиснатите топки са ми жалки.

Всичко много хубаво, макар и клиширано.
Проблема е, че "Насила хубост не става"
Та тая думичка "трябва" обезмисля изречението.

Общи условия

Активация на акаунт