Какво трябва да има един любовник?

• 14 083
  • 410
  •   1
Отговори
# 60
Като знаеш, че си скапан любовник, защо изобщо си се хванал с това занимание?

Никъде няма класа вече. Аматьори.

Ной е бил аматьор. Построил е Ноевия ковчег.
Титаник е постороен от професионалисти.
Не винаги е полезно да се предоверяваме на опита Wink
------------------------------
Към девойката, използваща израза "като кооперативна щайга" - рискувате, дарлинг, да бъдете разбрана правилно само от поколение мъже, от което бихте предпочела да останете неразбрана Simple Smile Simple Smile

# 61
В отговор на дамата, дето твърди, че съм мързелив. Не гледам мачове, не седя на дивани .... имам доста хобита. На 30 съм - определено енергичен. И да, разбира се, че търся женското мнение по този въпрос. Мъжкото и без да го искам, ми е ясно.

Ами излез, разходи се, предложи да помогнеш с нещо на някое момиче и ето ти свалка.
Ти какво искаш от една жена?

# 62
Валде, ами ти очакваш да прочетеш тук нещо, което на теб ти се иска.
Написаха ти хората  акъл си трпбва, ти не вдяваш. Ами, няма да стане, няма да ти се получи. тези неща или ги усещаш и действаш, или си оставаш с чуденките. Това не е шев и кройка да научиш бодовете, а си е плетеница от емоции, усещания, как да подхванеш и предразположиш всеки човек според неговата персоналност (психология). Ти не ми изглеждаш много дълбок, соре.

# 63
  • София
Ти си егоист, сам каза. Самодостатъчен си си, което не е лошо. Защо се буташ във взаимоотношения изобщо?

Godot, говорим за качествени любовници, не за 15 години опит- провал, опит - провал. Ной колко опита е имал?

# 64
  • Далече, далече
Валдемар, има един израз: "Намери си кака, за да те отрака".

# 65
  • София
Валдемар, има един израз: "Намери си кака, за да те отрака".
Това се случва на 15. Неговите каки да не са балами с емоционални пънове да се разправят?

# 66
На построилите Титаник, той им е първия провал. Повече ме е страх от провала на професионалисти (/тки Simple Smile ) отколкото на аматьорки. Към аматьорките съм и по-толерантен Simple Smile
--------------------
30-годишния аспирант-любовник - казаха ти го още на първата страница - всичко, което ти трябва са... пари. Явно си нов, не следиш други теми. А биха ти били полезни.
Simple Smile

# 67
Глупости, пари. За какво ѝ е на жена с пари дърво? Да го ползва за закачалка ли?

Сега аз пак не разбрах – ти искаш да станеш умятен любовник на жена си, приятелката си, други жени, а не да знаеш изкуството на добрия таен любовник?

Намираш си жени с ниски критерии, по-тъпички, с по-ниско самочувствие и самооценка и ги омотаваш с приказки. Ако са с по-високо либидо, трябва да се научиш да не си егоист в леглото щото така и най-тъпата няма да те търпи дълго или ще те търпи, но няма да те има за чеп за зеле.
Ето ти база, действай.

# 68
Ной е бил аматьор. Построил е Ноевия ковчег.
Титаник е постороен от професионалисти.
Не винаги е полезно да се предоверяваме на опита Wink

От незнание или от бързина е пропуснат факта, че на Ной научния ръководител е бил Бог, докато инженерите конструирали Титаник не могат да се похвалят с такъв научен консултант !  Mr. Green

# 69
Валде, кажи първо защо се определяш като егоист и провал. Посочи кои неща правиш грешно в твоите очи, какво мислиш че ти липсва и в какво си недодялан.

# 70
Кандидатирам се за научен консултант на кандидат-любовници.
Мога да водя практическите упражнения и да показвам кое-как, докато аспиранта свети с фенера.

# 71
  • Бургас
Цялостно обобщение от жените, какво очакват от него, какво е необходимо да има, какво точно да прави, какво да не прави, какво да притежава в леглото, какво не и т.н., накратко, очакванията от един такъв мъж.
А какво е необходимо да има, какво точно да прави, какво да не прави, какво да притежава, какво не  - накратко какви са очакванията от добрата любовница? Ако още не си схванал -  каквото очакват жените, такова и мъжете от добрите любовници.

# 72
  • София
Леле, 90 ти набор! Ама какъв ти любовник? За какво ти е да се вкарваш в триъгълници? Гадже ли си търсиш? Ами ставай и търси! Защо висиш в Бегемамата?

# 73
Малко да разбием леда. Нека просто кажем, че от както започнах с жените (може би бях на 17), бях този, който го в..... в лицето, после ги обръща и след няма и 5 минути си вдига гащите. До ден днешен си останах такъв и трудно се променят нещата в леглото. Ето защо казах, че съм егоист и провал. Ако започнете с времето за секс, да кратко е, но повтарям и потретвам без проблем. Тази тема за любовник е явно 70 процента ориентирана към секса, но ме интересуват и другите 30 процента. Имал съм не малко бутаници към себе си от "глупави" и "умни" жени. Да ви кажа честно, това че едната говори по-правилно и мисли по различен начин, въобще не я различава от по-глупавата. Елементарни са, особено като вкараш малко чар в приказката и я разсмееш. Както казах имам доста хобита и доста неща съм прочел, тъй че винаги намирам обща тематика. Ставате едни и същи. Но имам доста дупки, както в секса, така и в продълженията. Ето защо пуснах темата да чуя за вашите мнения. От прочетеното досега отнесох 80 процента хейт към себе си и куп етикети. Въпреки всичко ще продължа да следя темата, колкото и безсмислени отговори да чета, ориентирани към мен, не към самата тема.

Последна редакция: пн, 20 апр 2020, 19:43 от Valdemar90

# 74
Ти ще продължиш, ама с тия описания и начин на мислене след малко ще ти пуснат кепенците.

Общи условия

Активация на акаунт