Какво трябва да има един любовник?

• 14 053
  • 410
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Кристина, под "идеалният" сякаш да разбираме, този, с който бихте се търпяли, след първоначалното опознаване, пресявка и "подреждане" на картите, ако приемем, че сте се харесали физически и сексът е "тръгнал". Sweat Smile
Ами за мен мъжът ми е това, да. Не е идеален, но е идеален за мен.

# 376
Трябва много ясно, иначе за какво съм му, или той на мен? Ей тъй, колкото да не дремем сами ли? Не, мерси!

А на мен като ми кажат "трябва" - правя точно обратното. Скачам 2 метра у лево. Ей на, и сега пиша това от Алеко на Витоша Simple Smile Simple Smile

# 377
  • BG
Ето една идея за автора и другите любовници тука.Laughing
Цитат
Петък вечер, възрастен господин и придружаващата го доста млада, красива жена влизат в реномиран бижутериен магазин. Старецът казва на продавача, че са дошли да купят специален пръстен за дамата. Продавачът предлага пръстен от 500 евро. Старецът казва:
- Не, не, искам нещо по-красиво, уникално.
Продавачът носи скъпоценен пръстен за 10 000 евро.
Старецът:
- Този ще го вземем. Само че ще платя с чек. Знам, че трябва да се уверите, че всичко е наред с моята сметка, така че чекът ще го напиша сега, а в понеделник се свържете с банката. Следобяд ще дойда за пръстена.
В понеделник му се обаждат нервни от магазина и му казват:
- Нямате пари в сметката!
Старецът:
- Знам, че нямам пари. Но пък имах прекрасен уикенд!

# 378
За това и ми е странно искам да съм сам, самодостатъчен съм, ама хоп в темата с любовниците.

Доста ограничено изказване е точно това. Според теб, щом някой коментира в тази тема, значи си търси любовник, тъй ли да те разбирам? Баш в интернет и баш в БГ Мама? Много трябва да си я закъсал, за да прибегнеш до тези места. Не може ли просто да ти е интересно какво мислят хората, да си убиваш време, да се посмееш малко? Такива генерални заключения за толкова пъстър свят са несериозни. Все едно аз да кажа " Ето, Кристина уж имала супер съпруг, ама нон стоп виси в БГ Мама и то в тема за любовници, явно търси нещо".

# 379
Няма как да знаеш колко любовници или съпрузи са се намерили в интернет/бг мама, хората може би нямат навика да се отчитат за тези дейности публично Wink.
Ама, много ме радват такива изявления. Аз да не съм толкоз закъсала, че от нета да търся, или пък  сякаш една и съща жена пише от 20 профила до някой мъж - не ставаш, не ставаш, санким я е поискал за нещо. Simple Smile

# 380
Дренчи, подсещаш ме за сентенцията „Лош закон, но закон.” Във форума принципът е „Лош брак, но брак.” Grinning

# 381
Значи от професионална гледна точка твърдо заставам зад принципа: Лош закон, но закон. Иначе няма оправия.
Вчера ходих на разходка с 4 деца /1 мое и 3 чужди/. Значи едното момиченце 10 г. ми каза за сестра си:
-Абе погледния я тая, на 4 г. е, а върти 3 момчета. Моят малкия син и 2 -ма от детската. А на нас с големия ми син 13 г, никой не ще да ни върже.
Сега големият син не беше с нас иначе щеше да ни обясни набързо как ги върти 5 от инстраграм, фейсбук и тик-ток.
Та явно и на 10 и на 40 години се интересуваме как става тая работа с въртенето.
Ама от форума разбрах, че щом не ти връзват трябва да си стоиш сам. Явно на тия дето им връзват не стоят у форума.
Иначе чат да става.
Пари няма, любов няма, сняг нямаше. За снега ми беше особено мъчно.

# 382
Дренчи, подсещаш ме за сентенцията „Лош закон, но закон.” Във форума принципът е „Лош брак, но брак.” Grinning

Във форума принципите са “не бих търпяла”, “бягай с двеста”,
“животът е пред теб”, “мъже - бол”.
Simple Smile

# 383
Дааа, това е вярно, но ако някой има макар и лош брак, пак се присмива на необвързаните, че не ги били взели. Другият вариант също е забавен - един необвързан се подиграва на друг необвързан, че никой не го иска.

# 384
Дааа, това е вярно, но ако някой има макар и лош брак, пак се присмива на необвързаните, че не ги били взели. Другият вариант също е забавен - един необвързан се подиграва на друг необвързан, че никой не го иска.

А, ако визираш мен, аз никога не се подигравам. Просто усещам хората как се чувстват и те сами се засягат. Даже една ме изтри от фейсбука си защото съм се била подигравала. Ми няма такова нещо. Даже им завиждам, че могат да си го слагат, пардон излизат с когото искат. Ама те били самодостатъчни и не искали с никого.Например Дидо сам си каза как стоят нещата, аз не знаех, че е любовник на омъжена жена.
Сетих се за един виц: Казват, че най-доброто средство против самотата била женитбата. Сега седя и си мисля, абе няма ли по - хуманен вариант.

Последна редакция: пт, 24 апр 2020, 10:21 от christina1980

# 385
Не, не визирам теб. Но съм имала случаи наистина мъчно да ми стане за някоя оплакваща се от брака си съфорумка и после в друга тема да я видя как насмита „невзетите” кви са лузъри. И аз така - Flushed

# 386
Скрит текст:
Не, не визирам теб. Но съм имала случаи наистина мъчно да ми стане за някоя оплакваща се от брака си съфорумка и после в друга тема да я видя как насмита „невзетите” кви са лузъри. И аз така - Flushed
Лоре, малко са хората със самообладание, контролиращи се, както собствените пориви, така и "житейските несполуки", преодоляващи трудности и проблеми, без да товарят или информират другите по един или друг начин.
Разбира се, тук по-скоро си списваме, чатим, убиваме време, шегуваме се, но сериозно, ако се говори, много е зле положението в обществото от всякакъв характер. Нормалният и трезвият го изкарват не такъв, и обратно, социалното "гниене" е взело връх.

# 387

Даже им завиждам, че могат да си го слагат, пардон излизат с когото искат. Ама те били самодостатъчни и не искали с никого.

Не бъркай сам със самотен. За мен да ходиш да си задоволиш сексуалните потребности не означава, че си с някой и си обвързан. Сам значи, че не си обвързан с никой, не дължиш обяснения на никой, нямаш ангажименти към никой, не му переш чорапите и прочие баналности.

# 388

Бе, за да не го оставя тоя, дето се оплаква от него, значи не е крайно зле работата. И зле да е - търпи си го. Ама мнение има, акъл дава, може смелост да няма, кой я знай какво няма Simple Smile. Повечето недоволни от брака си, намират как да го компенсират (или поне се опитват) и реално бягането с двеста остава само на ниво проектно предложение от някоя, дето смята, че знае две и двеста.

# 389
  • Далече, далече
С извадки от тази тема, Пайнер биха направили най-хитовата чалга на сезона  Grin

Да не са се свършили надписите по стените на публичните тоалетни? Joy

Хрумна ми идеята, че авторът може да се насочи към 30+ годишните девственици, които се отказват да бъдат такива, и да има повече успех сред тях.

Общи условия

Активация на акаунт