Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 34

• 56 784
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
За мазна и комбинирана кожа, неочаквано добра комбинация

# 106
  • Canada
Тедичка, благодаря за включването 🌷

Под летен имам основно предвид да издържа на жегата и влагата тук, както и да не цапа.

Интересно, аз при ЕL DW съм 2С1, на Dior Backstage ползвам 2.5 N лятото, зимата го смесвам с 1.5 N и автоматичния shadow finder на Сефора ми дава като най подходящ цвят snow, но мисля че ще ми е мн светъл. Затова се ориентирах към другите два.

# 107
Под летен имам основно предвид да издържа на жегата и влагата тук, както и да не цапа.
Grinning Веднъж си купих така cushion, след като прочетох, че Сингапурките твърдят, че издържал на тяхната жега и влажност. В Сингапур съм била за твърде кратко, но жегата им и влагата ги помня прекрасно! Разбира се, иде ми твърде светъл, корейска му работа, сега мисля с какво да го смеся!  Grinning
Ето този:

SU:M37 Water-Full CC Cushion Perfect Finish SPF50+ PA+++ With Refill (#2)

На мен пък ми излизаха пъпки от тези продукти. Още едно време бях поръчвала, сега ако нещо се е подобрило.
Кои и как ги усещаше преди пъпките?

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 07:04 от Agent Provocateur

# 108
Огромно благодаря за сравнението на продуктите на КА, Agent! Сега ще ги чета на детето за лека нощ!

# 109
Огромно благодаря за сравнението на продуктите на КА, Agent! Сега ще ги чета на детето за лека нощ!
😂😂😂

# 110
  • София
Тедичка, благодаря за включването 🌷

Интересно, аз при ЕL DW съм 2С1, на Dior Backstage ползвам 2.5 N лятото, зимата го смесвам с 1.5 N и автоматичния shadow finder на Сефора ми дава като най подходящ цвят snow, но мисля че ще ми е мн светъл. Затова се ориентирах към другите два.
О, категорично ще ти е светъл според мен. А и идва лято, знам ли. Аз лично винаги вземам по-светлия от двата нюанса, ако имам колебание. Хич не харесвам чертите с шията. А ползвала ли си Born this way? За мен той е по-добър от двата. Издръжлив, добре покривен. Аз пудри не слагам и не знам и двата как биха се държали с пудра отгоре, но Born this way съм го запомнила с много добра издръжливост, без да е прекалено пудрен и да изсушава.

# 111
Да знаете че Misha имат нов вариант на Perfect Cover който е с подобрена формула и новата гама не е сива а топла 😁 имат и нов цвят за по тъмна кожа ☺️

# 112
Ползвам на Л'ореол.Доволна съм.

# 113
Какво е cushion вариант ?

# 114
Агент, за мен също беше супер полезен поста ти! Може да се сложи на първа страница, ще бъде от полза и  в бъдеще.
 За себе си по описание харесах  The Etherealist Foundation.

# 115
  • Sofia
Pink Dress, много благодаря за ревюто, слагам го в уишлиста, лятото предпочитам по-леки неща Hug
Аз чакам някакъв на Физишънс Формула Спотлес, ще видим дали съм си уцелила онлайн цвета...ако не съм, ще го смесвам хаха. /благодаря, НияВ, от теб разбрах за марката 🌺/

Агент, защо не пробваш да го смесиш с Енхансъра? 😁 И на теб благодаря за страстта ти по Кевина, и че я споделяш с нас.🌺
Това е онзи сет, нали, много-много красивият... *starry eyes* /и да не е, този също е wow./

ББ кремът на Миша на мен не ми хареса, кожата ми го отхвърли, даже козметичката ми каза, че е твърде тежък. Отървах се.😃

# 116
Моля сподели после как е спотлес, аз съм ползвала само healthy, забравих го в една командировка и сега пак го чакам. Много ми хареса.

# 117
  • Sofia
Ще споделя, но проблемо. Simple Smile)
На Хелти също му бях хвърлила очо, но цветовете бяха изчерпани, за които мислех, че ще ми паснат. Simple Smile

# 118
Цитат
На мен сега приятелка ми подари новото ББ  на Миша, страхотно е. Има само 4 цвята и не са сиви, а жълти и много светли.
Denci, би ли споделила кой е твоят номер?
Дано не се лъжа, но имам спомен, че си със  светла кожа като мен(ползвам 2n Dior, Lancôme 02, Smashbox 1) насочила съм се към 22 на Missha.

* Извинявам се, но не ми се получи цитирането:)

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 11:49 от bubanka

# 119
Някой ползвал ли е 1n2 ecru ДУ.
С много светла кожа съм, чудя се дали това е подходящ цвят за мен.
Искам да  се възползвам от намалението, а трябва да поръчвам на сляпо.

Общи условия

Активация на акаунт