Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 34

• 57 032
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Агент, Ния, сбъркали сте си професиите Hug

# 361
  • София
Ния, кой номер къшън?
Да знаеш, че ние тук чакаме ферман за фдт а на Тери и кънсийлъра с пудрата на Пат:)

# 362
Happy, 27- може и да ми е тъмен, но ще видим.
Преди малко се върнах в Италия след уикенд в милата родина, работно днес ще ми е ад, но утре или довечера ще ви напиша сериозен ферман за сериозен брой пробвани напоследък продукти. 😁

# 363
  • София
Ауу, нямам търпение! Heart

# 364
Момичета, след вашите хвалби мисля да сменя СС крема с крема на Миша.
Препоръчайте ми цвят,защото мисля да го поръчам от Нотино - Хелти Микса да кажем ми 53 цвят и ми пасва,благодаря Heart

# 365
Много съм довольна от Dior backstage..последната ми любов..иначе преди мислих че никога няма да сменя EL DW..ами сега след dior много ми идва тежък иначе не мърда цял ден от лицето ми.

# 366
  • където си пожелая...даааа...
Много съм довольна от Dior backstage..последната ми любов..иначе преди мислих че никога няма да сменя EL DW..ами сега след dior много ми идва тежък иначе не мърда цял ден от лицето ми.
Каква му е покривността и с каква кожа сте, за да се ориентирам?😊

# 367
Покривност му е средна мога да кажа..добре покрива..траен е..със смена кожа съм нямам много разширени пори..

# 368
Цялата серия Backstage е страхотна. И базата, и течния хайлайтър и ФДТ. Имала съм отливка от него, със сигурност ще го купя като попривърша наличните.

Също съм с комбинирана кожа без много пори.

# 369
  • Нидерландия
Момичета реших по отзиви тук да поръчам на Миша бб кремовете за проба като по бюджетни, в Notino имат по малки разфасофки но да ви питам преди да купя няколко цвята те матиращи ли са? За мен са подходящи само хидратиращи, матиращите ми подчертават допълнително линиите и има една чанта пълна с такива които не ползвам. Дайте идей за хидратиращи бб кремове. Аз ползвам флуид на Chanel но той ми е от по скъпите варианти.

# 370
На мен ми е сух ВВ кремът на Миша, със суха кожа съм. Разкошен е кремът на Dr Jart, но цветовата гама е ад- погледни ги все пак в случай, че ти пасне.

# 371
И на мен ми е сух.Сякаш кожата ми го изпива и все едно нямам нищо на лицето.Три цвята мъчих през годините Sad Иска ми се нещо по-сочно...

# 372
  • в Кошера
И на мен ми е сух.Сякаш кожата ми го изпива и все едно нямам нищо на лицето.Три цвята мъчих през годините Sad Иска ми се нещо по-сочно...

Аз слагам маслен серум преди ВВ-то.
Иначе и на мен ми идва една идея сух.

Всъщност никога не съм ползвала само ВВ, въпреки, че точно това е идеята им.
Винаги след ежедневните ми серуми/хидратации и пр., които са за суха кожа. Peace

# 373
Ако ти кажа колко стъпки слагах преди него и пак, не и не Sad А е много удобен-покривен и с добър фактор.Нищо, ще пробвам други, поне има изобилие от тях Simple Smile

# 374
Нищо не слагам без серум, крем и често нощна маска Simple Smile сух е.

Общи условия

Активация на акаунт