От няколко дни не мога да си намеря място... Имам връзка от година и половина. Преди 4 дни разбрах, че приятелят ми поддържа връзка с бившата си приятелка, която е в чужбина. Знаех, че нещо не е наред и писах на нея( изключително ме е срам от факта), тя ми каза всичко и ми изпрати снимки на чатове. В последствие се оказва, че има доста дупки в неината история, които тя не може да обясни. Беше ми казала, че не са спирали никога, а всъщност има снимки само от няколко месеца и то определени дати. Той си призна всичко и уж много съжалява. Твърди че е било увлечение и импулс, продължил прекалено дълго. Искал е да спре да пише с нея, но тя го заплашвала че ще ми изпрати всичко (действително има и такава снимка, в която му казва че ще ми пише). Моли ме за втори шанс и обещава, че това няма да се повтори никога... Пиша ви за да чуя обективно мнение на страничен наблюдател, който не е обременен с всички подробности. Относно неговото отношение към мен, никога не съм имала забележки.Винаги е бил много обичлив и внимателен, показвал ми е по всякакъв начин любовта си, даже сме правили планове за бъдещето. Аз не знам дали ще мога да простя и забравя, ако се върна при него..
От няколко дни не мога да си намеря място... Имам връзка от година и половина. Преди няколко дни разбрах, че приятелят ми поддържа връзка с бившата си приятелка, която е в чужбина. Знаех, че нещо не е наред и писах на нея( изключително ме е срам от факта), тя ми каза всичко и ми изпрати снимки на чатове. В последствие се оказва, че има доста дупки в неината история, които тя не може да обясни. Беше ми казала, че не са спирали никога, а всъщност има снимки само от няколко месеца и то определени дати. Той си призна всичко и уж много съжалява. Твърди че е било увлечение и импулс, продължил прекалено дълго. Искал е да спре да пише с нея, но тя го заплашвала че ще ми изпрати всичко (действително има и такава снимка, в която му казва че ще ми пише). Моли ме за втори шанс и обещава, че това няма да се повтори никога...Препоръчани теми