Сега спинка и като се събуди обезателно ще проверя и за другите признаци, за които казваш.
Сега спинка и като се събуди обезателно ще проверя и за другите признаци, за които казваш.
Точно това имах предвид под седене - полуседнало/легнало положение, чрез помощ, подряни с възглавнички, облегалки и т.н. 

Мерси за съветите момичета. Надявам се утре да се похваля че сме по-добре.
Той е на кърма, заради което си мисля че е такав ситуацията.
и си мисля IKI_79 че може и нормално да е може и от горещото да е било още по течно 
но го забаламосвам и е ОК
та това е в общи линии не се сещам за друго сега - та споделете и вие
не е задължително само който иска
Ето таzи е
на ФиШер Прайс. Проблемът е, 4е игра4ките висят много високо и не може да ги хване, само едната е достатъ4но голяма. Та като купиШ активна гимнастика, гледай да можеШ да променяШ положението т.е. висо4ината. Ина4е съм с 2 ръце zа активната гимнастика. Имам една постелка на zемята (а пода е с мокет) и там е и акт. гимн. и малката там си играе сама, та и аz мога да върШа някаква работа, тя може да се търкаля колкото си иска беz да се страхувам 4е може да падне или да се удари някъде
Сега ка4их таzи
и пада голяма игра. Таzи ябълка се отваря, вътре има огледало и 4ерупка, която като се дърпа, се прибира и вибрира. Поръ4ах и 2 други игра4ки и 4акам да ги доставят, ето теzи
Ина4е има едни 4есалки (клю4ове), тях ги гриzе с кеф, и едно плюШено животин4е, то е по скоро кърпа с глава, и него го оби4а много. Ина4е играя с нея като си пеем и т.н. Любимите й песни са Зай4енцето бяло и Аz не съм комунист
(и едни немски)
. Не се панирах много, викам случва се. Измих я, оправих оповръщаната количка, пода и излязохме. Една съседка ме попита дали съм й мерила температурата, сякаш топличка била - и аз ми не. Прибрах се аз и меря температура - няма 36.9. Нормално. започвам да я храня и на средата на шишето отново фонтан. Вече взех да се паникьосвам - обаждам се на мъжа ми, обаче вече рева - кво да я правя (не че той знае кво да прави ама да се оплача). Обаждам се на педито - тя вика има вирус, който минава за 24 часа да не се притеснявам, ще мине. Ако пак повръща да й звънна. Сложих я да спи, спокойна весела и си заспа. Ходя аз на 5 мин да я гледам. По някое време майка ми звънна и на нея се оплаквам, но вее доста спокойна. Свършихме разговора отивам да я видя и УЖАССССС
Препоръчани теми