От коя марка съдомиялни сте доволни? - Тема номер 2

• 41 409
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Аз съм с Бош и съм много доволна. Прожектира на пода колко време и остава до приключване и за мен това е по - добре от отварящата се автоматично врата.

# 271
Кой от топ моделите е най-добър в миене на засъхнали съдове?
Чувал съм, че на Бош са най-добре миещите миялни. Може ли да препоръчате конкретен модел?(60см)

# 272
Кой от топ моделите е най-добър в миене на засъхнали съдове?
Чувал съм, че на Бош са най-добре миещите миялни. Може ли да препоръчате конкретен модел?(60см)
Това не зависи само от съдомиялната а и от препаратите които се използват . Аз не мога да препоръчам защото имам модел 45см . АЕГ е моята  .

# 273
  • На брега на реката
Аз съм с Бош, но 45 см и нееднократно съм писала, че не мие загоряло. Пробвани са различни препарати и не става! Предишното ми Беко, имаше по-хубави програми и нямаше неизмито! Перфектна беше! За жалост, протече на  2 пъти след ремонти и реших да я заменя с Бош и не съм особено доволна! Може, моята машинка да не е както трябва, но съм разочарована.  Ако нямам загорял съд, се справя добре и суши хубаво, защото е със Зеолит!

# 274
Имам опит с Electrolux базов модел на 10 години 60см, която се развали наскоро, майка ми я ползва, а тя готви много, може би това беше една от най-миещите ни съдомиялни.

Hotpoint-ariston 60см за вграждане най-високият им клас преди 4 години. Тиха, миеше прилично, но цялата влаха беше по-шкафовете и се налагаше веднага след програмата да бърша под плота. Явно имаше проблем с уплъненията, в началото не беше така.

Смених я с Miele 60см за вграждане. Мие добре, най-доброто изсушаване понеже има вентилатор в края на програмата, съответно няма никаква пара като се отвори вратата и съдовете са сухи.

Сега поръчахме нов Electrolux 60см свободностояща за майка ми, най-модерният им модел от свободностоящите (малко избор има) ясно екстрите са повече при вградените. Тази ще има опция AirDry с отваряне на вратата накрая. Като я пробваме за празниците с много тави и тенджери ще дам отзиви и за нея.

# 275
Аз съм с Бош, но 45 см и нееднократно съм писала, че не мие загоряло. Пробвани са различни препарати и не става! Предишното ми Беко, имаше по-хубави програми и нямаше неизмито! Перфектна беше! За жалост, протече на  2 пъти след ремонти и реших да я заменя с Бош и не съм особено доволна! Може, моята машинка да не е както трябва, но съм разочарована.  Ако нямам загорял съд, се справя добре и суши хубаво, защото е със Зеолит!

Може ли модела на това Беко? Нямам против да дам по-малко пари за нещо, което мие по-добре Grinning

# 276
  • На брега на реката

Извинявам се, но не иска да обърне изображението.

Подчертавам, че моята е 45 см, а ние май искахте 60 см!!

# 277

Извинявам се, но не иска да обърне изображението.

Подчертавам, че моята е 45 см, а ние май искахте 60 см!!

Мда, аз искам 60. Няма ли и вариант 60? Лошото е, че ще се води друг модел

# 278
  • На брега на реката
Не зная!
Признавам, ме окаквах да мие много по-добре, предвид, че под долната кошншца са две перки, а не една, но не би!

# 279
Не зная!
Признавам, ме окаквах да мие много по-добре, предвид, че под долната кошншца са две перки, а не една, но не би!

Боша много ги хвалят уж като най-добрите, ама моделите по 1000-1200лв за 60-ките. Вашата от която не сте доволни кой модел е?

# 280
  • На брега на реката
Модела го посочих в предния пост, а цената, на която я взех беше 1200 лв. Очаквах повече за тези пари!

# 281
Буболина и аз гледах този модел на Бош 6-та серия , пък сега малко се разколебах . Исках да е Бош , защото от пералнята и сушилнята съм много доволна . А иначе старата съдомиялна ми беше Беко , но тя е на 9 години и нещо и се развали , майстора каза да купувам нова .

# 282
  • На брега на реката
Ами, аз затова пиша, пък нека всеки си реши.
Ще се радвам.да споделите мнение, ако купите Бош. Може пък да се окаже, че моята не е читава.

# 283
Здравейте, който е купувал скоро съдомиялна, 45 см, свободно стояща - колебая се между АЕГ (предимството е 5 години гаранция), Хотпойнт и Електролукс. Харесах един модел на Електролукс, но се оказа, че е много нов и засега го има само в Технополис. За Хотпойнт имам малко резерви - чувала съм, че се чупят повече. От Бош се отказах, тъй като гледам назад и доста негативни коментари, а за такава цена не ми се рискува после да не ми хареса.

Не държа да има много програми, но ми трябва половин зареждане, регулируеми кошници и да не ми прави допълнително влага. Изчетох старите мнения за и против автоматичното отваряне на вратата и малко се разколебах за тази възможност.

Освен това ако някой е поръчвал скоро от магазин, който ти доставя уреда до апартамента, моля да сподели от кой. Технополис ги отказах заради това - било пандемия и оставяли уреда до входа на блока. Засега само от Зора намерих възможност да ми я качат, но там в момента изборът е по-ограничен.

# 284
Относно уж отделянето на влага при автоматично отваряне на вратата на миялната:
Понеже се коментира тук, направих опит. Моята отваря вратата автоматично. Знаете, че ако се отделя влага и си сложиш дланта, тя ще се навлажни, ще направи конденз. Слагала съм си целенасочено ръката, непосредствено при отварянето - никакво навлажняване, само топлина се отделя.
Така че, това за влагата го поставям в графа “Митове и легенди”.

Общи условия

Активация на акаунт