От коя марка съдомиялни сте доволни? - Тема номер 2

• 41 329
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
На Miele силата е в пералните, няма как една марка да е най-добра във всичко, дори някои не произвеждат всички видове уреди.
Примерно Miele си поръчва хладилниците на Liebher, не са нейни.

# 616
  • Велики Преслав
Освен в пералните, силата им е и в каландрите.

# 617
Може, дори не знам какво е това нещо каландри

# 618
  • Велики Преслав
Ето това е. Гладачна машина.

# 619
Наистина ли на толкова хвалени марки не се плъзгат лесно кошниците? На моята дори и пълни се плъзгат буквално с един пръст. А това за смяната на нивата - само на Бош беше малко по-дървено, като разглеждах. (не съм гледала само от най-ниския клас как е).

# 620
Наистина ли на толкова хвалени марки не се плъзгат лесно кошниците? На моята дори и пълни се плъзгат буквално с един пръст. А това за смяната на нивата - само на Бош беше малко по-дървено, като разглеждах. (не съм гледала само от най-ниския клас как е).
Това е глупост . На моята АЕГ кошници се плъзгат супер лесно.

# 621
  • София
strawberry84, може ли да  споделите какъв е вашият модел? Така или иначе имам още за обикаляне и ще се радвам на препоръки Simple Smile

# 622
strawberry84, може ли да  споделите какъв е вашият модел? Така или иначе имам още за обикаляне и ще се радвам на препоръки Simple Smile
Понеже забравих ти 60 см ли искаш ?

# 623
  • София
Да, 60 см. Благодаря Simple Smile

# 624
  • Sofia
В България сервиз на марка вече не е често срещано явление. Повечето марки се сервизират от Сръчко сервиз и подобни, чиято основна цел е как да не признават гаранции. Марките не са виновни в случая, уведомяване на централите им в други държаи върши работа при проблеми.

# 625
За жалост не мога да ти помогна . Моята е 45 см

# 626
  • Велики Преслав
Е сигурно я има и в 60 см.

# 627
Купих си тази https://www.tehnomix.bg/sadomiyalna-aeg-ffb-53610-zm
Мие перфектно на 30 Мин програма дори тигани, много е тиха, а кошниците се местят с лекота.

# 628
Взех миялната на БОШ със зеулит за 1200лв 60см. С единия майстор сега нагласяме крановете и я поразапокавахме. Прави ми впечатление че като отварям вратата е натегната под напрежение и това не ми харесва(само веднъж я отворих). Като се извади най-долната кошница я застопорява.
Така ли трябва да бъде или може би като се включи в режим на работа вратата се отпуска?

# 629
  • София
Взех миялната на БОШ със зеулит за 1200лв 60см. С единия майстор сега нагласяме крановете и я поразапокавахме. Прави ми впечатление че като отварям вратата е натегната под напрежение и това не ми харесва(само веднъж я отворих). Като се извади най-долната кошница я застопорява.
Така ли трябва да бъде или може би като се включи в режим на работа вратата се отпуска?
Като й сложиш дървената част - кухненската врата, ще се оправи.

Общи условия

Активация на акаунт