Незабавна интензивна хидратация с Eucerin® Hyaluron-Filler

• 8 868
  • 256
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Кожата ми не е достатъчно хидратирана.Бих пробвала продукта за интензивна хидратация.

# 106
Старая се да поддържам хидратацията на кожата си с употребата на качествена козметика , консумация на повече вода и пресни плодове и зеленчуци.

# 107
Кожата на лицето ми е мазна, за това освен слънцезащитен крем през деня не нанасям нищо друго. За вечер нямам установена рутина. В момента мажа капсули витамин С.

# 108
Използвам крем и то предимно зимата. Старая се да се храня правилно. Карам колело и лицето ми изгаря, като по този начин се изсушава.

# 109
Вода, храна, козметика - стремя се тези 3 елемента да са на ниво всеки ден!

# 110
Използвам подходяща козметика за кожата ми. Нанасям нощен крем и дневен със слънцезащитен фактор. Почиствам редовно с гел или пяна.

# 111
  • Елхово
Мисля, че кожата ми е добре хидратирана! Почиствам старателно и ползвам дневен и нощен крем!

# 112
  • София
   Полагам много старание да бъде добре хидратирана кожата на лицето  ми. Ползвам крем сутрин и вечер. Старая се да пия достатъчно вода. Но времето оставя своя отпечатък върху нея. Бих се радвала да намеря и друга възможност за нейното хидратиране.

# 113
С годините, кожата ми става все по-суха. Опитвам се да пия повече вода, а външно използвам хидратиращи продукти - серум, дневен крем, маски.

# 114
Моята  кожа не е добре хидратирана. Използвам подходящ   дневен и нощен крем,старая се да пия повече вода. Правя си маска поне един път седмично.

# 115
Кожата ми е суха на места, т.е. има сухи петна, които се опитвам да третирам, но засега безуспешно. Първо почиствам с мицеларна вода, след това с измивен гел, понякога ексфолирам, след това нанасям тоник, след него крем или серум за лице, както и околоочен крем + балсам за устните. Правя си и маски понякога.

# 116
Кожата на лицето ми е доста" близната" от слънцето от разходките с малката и игрите Simple Smile
Пия доста вода,почиствам лицето, крем рядко ползвам.

# 117
Ползвам нощен крем и стик за околоочния контур. Пия много вода и овлажнявам кожата си със спрей през деня. Ексфолирам кожата си веднъж седмично, спазвам оптимална хигиена.

# 118
  • София
Пия много.вода,.ям.пресни плодове и зеленчуци,.ползвам овлажняващи кремове, но явно всичко това.не е достатъчно. Определено бих се зарадвала.да опитам новия продукт.

# 119
Доскоро си правех зелен чай 1,5 - 2 л и пиех през целия ден.
Сега наблягам на розова вода, кремове на основата на хиалуронова киселина, маски за лице ежедневно, грижа за около очи и прием на бирена мая.

Общи условия

Активация на акаунт