Незабавна интензивна хидратация с Eucerin® Hyaluron-Filler

• 8 869
  • 256
  •   1
Отговори
# 120
Понякога е добре хидратирана, в други дни не толкова. Ползвам хидратиращи кремове редовно, пия много течности, но времето и/или стресът в някои дни ми се отразяват негативно и това най-вече си личи по кожата на лицето.

# 121
Добро почистване сутрин и вечер. Нанасяне на крем и серум. Пиене на много вода. Хапване на плодове и зеленчуци.

# 122
Кожата ми винаги е била суха в изяестна степен, но с добра грижа всичко е ок. Ако не съм редовна веднага започват да се получават сухи участъци. Опитвам се да не използвам агресивни измоващи средства. Задължително слагам тоник, върху който нанасям различни серуми според нуждите.

# 123
Достатъчно хидратирана ли е кожата на лицето ви? Споделете ни вашите ежедневни правила за добре хидратирана кожа на лицето.
Според мен - ДА. Слагам хидратиращ крем.

# 124
  • SF
Не пия много вода и усещам кожата си суха. Имам нужда от хидратация на кожа и коса.

# 125
Категорично не е достатъчно хидратирана. Използвам крем ежедневно и 2 пъти в седмицата слагам маска с хиалуронова киселина без отмиване.

# 126
Старая се кожата ми да бъде хидратирана. Използвам подходящи почистващи продукти и такива, които поддържат свежестта и хидратацията на кожата ми и през деня, и през нощта. Ако усетя дискомфорт, сухота и дърпане прилагам по-тежката категория продукти. Също така редовно се доверявам и подлагам на необходима терапия, подходяща за кожата ми при квалифицирани и проверени специалисти.

# 127
Докато кърмих сина си,изключително духа ми стана кожата на лицето.
А до преди това беше мазна в Т зоната.
Пия много вода,нанасям постоянно крем  и си правя често маски,вече и не кърмя и виждам, че има резултат.
Нанасям и серум, какъвто ме посъветват от аптеката.

# 128
Старая се да хидратирам кожата си , като имам сутрешен и вечерен ритуал . Използвач почистващ продукт, серум и крем за лице.

# 129
Сутрин мия лицето само с вода и слагам слънцезащитен крем.
Вечер е по-сериозната ми грижа - почистване, серум, масаж, околоочен крем и крем за лице.

# 130
Моята кожа не е добре хидратирана. Ползвам хидратиращи кремове и се опитвам да пия повече вода.

# 131
Почиствам сутрин и вечер и нанася хидратантен крем или серум, правя и маски

# 132
Моята кожа си ми изглежда добре. Преди няколко години подминах 30те Joy и все още не полагам особени грижи. Тук прочетох обаче, че съм закъсняла.

Значи, наранвам чантичката и беж до магазина за дневен и нощен крем. Ам, какви да са?!
Няма лошо човек да се грижи за себе си, стига да не се вманиачава, че после резултата е по скоро смешен.

Аз ползвам само и единствено мицеларна вода. Все пак трябва да си сваля грима, нали Hug

Последна редакция: вт, 02 юни 2020, 09:10 от agnesana

# 133
Кожата ми не е достатъчно хидратирана . След измиване ползвам тоник за лице ,а и също различни серуми. И накрая крем.

# 134
  • София
Хидратирам я отвътре с прием на много вода, а външно с маски и ежедневна грижа с хидратиращи кремове 😊

Общи условия

Активация на акаунт