Незабавна интензивна хидратация с Eucerin® Hyaluron-Filler

• 9 096
  • 256
  •   1
Отговори
# 135
Мисля, че е добре хидратирана-крем и качествено почистване.

# 136
Надявам се да е достатъчно хидратирана използвам кремове за хидратация пия достатъчно количество вода

# 137
Усещам, че части от кожата си извън Т-зоната не са достатъчно хидратирани. Ползвам хидратиращи кремове и измивен гел, който да не изсушава.

# 138
Не, не ми е достатъчно хидратирана кожата, грижите имат голямо значение. Преди майчинството си се грижех по-добре за кожата си - двойно почистване, маски, серуми, кремове и имаше ефект. После е имало дни, в които едва сварвам да си измия очите сутрин с чиста вода и съответно си приличаха негативните резултати.

# 139
Хидратирам кожата си  с прием на много вода, а външно с маски и ежедневна грижа с хидратиращи кремове

# 140
  • София
Смятам, че кожатами се нуждае от повече хидратация.
Задължително слагам дневен крем, от скоро почнах и вечер преди лягане да слагам крем.

# 141
Кожата на лицето ми е суха. Ползвам добър клас козметика и на моменти отново я усещам суха.
Опитвам се да пия повече вода...

# 142
Кожата ми по принцип е суха и колкото и да се старая да я хидратирам, не знам дали успявам. Използвам хидратиращ крем за лице, старая се да пия и много течности.

# 143
Със суха кожа съм и редовно я чувствам дехидратирана и опъната. Опитвам се да я поддържам със серум за суха кожа и хидратиращи кремове/дневен и нощен/, но е доста трудно, особено зимата.
Старая се и достатъчно вода да пия през деня.

# 144
  • София
Здравейте!
Не, но използвам хидратиращ крем редовно. Почиствам два пъти дневно кожата си и нанасям хидрaтиращ крем. Пия и много течности.

# 145
Кожата на лицето ми  със сигурност страда. След бременността стана мазна, почиствам я с маски или лосион, след това става много суха.  Нанасям и крем вечер и сутрин,  но не бих казала че е хидратирана. Продукта ми допада много!

# 146
  • София
Здравейте ,
Бих желала да опитам продукта .
Кожата ми определено има нужда от хидратация , въпреки грижите .
Ползвам флуида Ви с 50 ти фактор слънцезащита и др.

# 147
Кожата на лицето ми е доста суха. Ползвам само хидратиращи кремове за през деня, а вечер арганово масло.

# 148
Кожата ми е суха. Въпреки, че пия вода по 2литра.Почиствам я с мляко два пъти на ден.
Определено има нужда от хитридация и с удоволствие бих изпробвала продукта!

# 149
Чувствам опъната кожата  на лицето си и вероятно не е добре хидратирана.Бих опитала допълнителна хидратация.

Общи условия

Активация на акаунт