Незабавна интензивна хидратация с Eucerin® Hyaluron-Filler

• 9 095
  • 256
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Полагам доста грижи за оптимално хидратиране на кожата.
- приемам поне 3 л. вода на ден, ако са по-малко, веднага ми се отразява на лицето
- приемам постоянно, повече от 10 год., капс. хиалуронова киселина ( HA injuv)
- ползвам бяла козметика на базата на ХК
- приемам добавки, които да поддържат кожата хидратирана (МВИ, Рycnogenol, Borago...)
- внимавам с въглехидратите, ако са малко - кожата ми изглежда дехидратирана
- внимавам с чая ( зелен, черен...), ако прекаля, бързо се дехидратирам
- и т.н.

# 151
  • София
Опитвам да поддържам кожата си максимално хидратирана, както отвън, така и отвътре. Още повече, че кожата ми е чувствителна и по-суха по рождение. Затова пия поне по 2 л. вода на ден, фрешове, ям плодове и зеленчуци. Ежедневно не пропускам сутришния и вечерния ми ритуал. Сутрин задължително почиствам лицето си с мицеларна вода, почиствам с гел с ХК и ползвам хидратиращ и дълбоко подхранващ дневен крем с УВ защита, избягвам прекалената декоративна козметика. През деня периодично освежавам лицето си с термални и с флорални води. Вечер първо почиствам лицето си с тоалетно мляко, после го измивам със скраб, поставям маска (редувам почистваща, подхранваща и овлажняваща - по 1 на ден) и приключвам с хидратиращ и подхранващ нощен крем.
Опитвам се да не пия повече от 1 кафе на ден, като го заменям с билкови чайове, които имат много добър ефект И върху кожата. Старая се да спя поне 8 ч. на нощ. Пия периодично Геритамин, Биотен и Селен. В момента правя един курс прием на Колаген и ХК.
На 45 г., но често получавам комплименти за състоянието на кожата си.

# 152
  • Варна
Използвам хидратиращ крем, но не смятам, че кожата ми е достатъчно хидратирана.  Не приемам достатъчно количество вода и определено това се отразява и на външният вид на кожата

# 153
  • София
Кожата ми е доста суха, поради което се налага непрекъснато да пръскам със спрей. Отделно, особено вечер, я подхранвам с маски, флуиди и разни ампули

# 154
Не е добре хидратирана. Често използвам хидратиращи кремове, за да възстановя баланса.

# 155
Според мен, кожата ми е добре хидратиране. Използвам дневен и нощен крем, пия много вода.

# 156
Не, не мисля, че кожата ми е достатъчно хидратирана.Всекидневно използвам крем за лице, шия, деколте, почиствам с т.мл, тоник, почистваща скраб.Слагам и маски за лице, но...преумората, стреса, вредните навици и годинките винаги са една стъпка преди мен😏

# 157
Не мисля, че кожата ми е достатъчно хидратирана. Използвам хидратиращи кремове и пия доста вода, но мисля, че нещо и липсва

# 158
  • Пловдив
Хидратирането ми е най-големият проблем в грижата за кожата. Моята кожа много се дехидратира през есента и зимата от студа, вятъра, парното отопление. Ако не ползвам козметични продукти, кожата ми става много суха, зачервява се и я чувствам опъната. Само благодарение на козметиката, кожата ми е хидратирана - понякога достатъчно, понякога не съвсем.
Ползвам много серуми и кремове за лице и за около очи и маски за справяне с дехидратацията. Продуктите с хиалуронова киселина се отразяват отлично на дехидратираната ми кожа, затова тя е предпочитана от мен съставка.
Задължително сутрин и вечер почиствам лицето си, а това допълнитело я дехидратира. Затова се ориентирах към почистващи продукти с маслени съставки, например мицеларна вода с масла, маслен дегримьор за очи и т. н.
Пия много вода, храня се балансирано, опитвам и да си осигуря достатъчно сън.

Последна редакция: ср, 03 юни 2020, 02:39 от marzeliva

# 159
Моята кожа не е добре хидратирана, страдам от акне и това ми оказва влияние. Всеки ден сутрин и вечер използвам хидратиращ крем, мия лицето си със специална пяна и гледам винаги под грима си да поставя крем с поне 15 spf фактор. В последно време приемам поне по 2 литра вода на ден, което оказа доста добър ефект върху кожата ми.

# 160
  • Стара Загора
Чувствам кожата си добре хидратирана. Използвам щадящи гелове за измиване и серуми и кремове за хидратация без пропуск Simple Smile

# 161
Кожата ми не е достатъчно хидратирана и това се усеща по-осезаемо след душ.
Старая се да я хидратирам с подходящи продукти за нейният тип и да пия достатъчно вода.

# 162
Моята кожа е тип дехидратирана, комбинирана. Опитвам се да пия поне 2 литра вода и да използвам качествена бяла козметика - хубав дневен крем, SPF, хидратираща нощна маска

# 163
Снятам че кожата ми най-вероятно не е добре хидратирана, въпреки че приемам много вода през деня. Бих опитала допълнителна хидратация.

# 164
Кожата ми се нуждае от ежедневна хидратация. Всеки ден ползвам дълбоко хидратираща нощна и дневна грижа.

Общи условия

Активация на акаунт