Незабавна интензивна хидратация с Eucerin® Hyaluron-Filler

• 9 091
  • 256
  •   1
Отговори
# 165
Кожата на лицето ми е комбинирана. През лятото ползвам по леки и хидратиращи кремове, а през зимата по боготи. С удоволствие бих пробвала Eucerin.

# 166
  • Варна
Мисля, че е добра хидратацията на кожата ми. Ползвам хидратиращ дневен крем, пия много вода.

# 167
Много често чувствам кожата си дехидратирана , макар че пия вода и се старая да се храня балансирано.Използвам хидратиращ крем , правя си маски за лице.Понякога си слагам и нощен серум , за да може през нощта да се хидратира.

# 168
Кожата на лицето ми е суха, а също и на цялото тяло. Старая се да я поддържам с подходящи хидратиращи продукти. Разкошно ми действа EUCERIN HYALURON-FILLER VITAMIN C бустер. А за тялото използвам душ-олиото.

# 169
Моята кожа е смесен тип. Ва места е суха и се лющи, а на други е мазна. Трудно намирам подходяща и качествена козметика.

# 170
  • Пловдив
Не пия много вода, чувствам кожата на лицето си суха и опъната.
отдавам го на фактора възраст.Бих се радвала да пробвам  продукта.

# 171
И моята кожа не е добре хидратирана. Постоянно ползвам хидратиращи продукти, но не мога да намеря "моя". 
С удоволствие бих пробвала и Eucerin. Simple Smile

# 172
Кожата ми става все по-суха. Най-проблемният ми участък е носът. За съжаление досега не съм открила продукт, който да помогне самостоятелно.

# 173
Кожата ми е дехидратирана, не пия достатъчно вода. Живея до морето,където вятърът е непрестанен. Срам ме е да призная, но радко полагам грижи за лицето си. Кремовете,които съм използвала винаги са ми идвали тежки и недостатъчно попиващи и това ме е отказвало.

# 174
Достатъчно хидратирана е. Полагам доста грижи в няколко стъпки.

# 175
Почиствам лицето си сутрин и вечер и си прав маски,когато се сетя. Нямам хидратиращ крем .

# 176
Понякога усещам кожата си дехидратирана и се опитвам по-често да използвам лек хидратиращ крем, както и хидратираща маска. Измиващият ми гел за лице е без сапун и е за чувствителна кожа, което също е полезно според мен.

# 177
Не, не е достатъчно хидратирана и не мога да се справя с този проблем. Използвам хидратиращ крем, но и това не помага постоянно е суха и опъната.

# 178
Смятам, че кожата на лицето ми е добре хидратирана, полагам достатъчно грижи за да изглежда и я чувствам добре.

# 179
Моята кожа е суха и опъната, и съм ползвала различни продукти за хидратация. Обикновенно    кремовете ми идват повечето тежки и мазни ,  също и трудно попиват . Предпочитам гел , с по-лека консистенция за лятото ,ще се радвам да пробвам вашия нов продукт и да напиша отзиви за него.

Общи условия

Активация на акаунт