Незабавна интензивна хидратация с Eucerin® Hyaluron-Filler

• 9 088
  • 256
  •   1
Отговори
# 180
Старая се да я поддържам добре хидратирана. Всеки ден използвам дневен крем, бустър, околоочен серум и нощен крем.

# 181
Не е достатъчно хидратирана и поради използването на продукти против акне я изсуших още повече. Иначе използвам хидратиращи кремове.

# 182
Според мен не. Иначе ежедневно почистване и хидратиране с крем сутрин и вечер.

# 183
  • Стара Загора
Кожата ми определено не е добре хидратирана, което си личи по вида ѝ. Опитвам се с различни маски, измиващи продукти и кремове да я възстановя, но до сега не съм намерила подходящ продукт.

# 184
Мисля, че е добре хидратирана- ползвам хидратиращ крем и качествено почистване.

# 185
  • Бургас
1. Ген
2. Кожата ми е свръх мазна, боря се с лъщящ ефект всекидневно. Плюсовете на този вид кожа са, че е еластична и бръчките ги очаквам в малко по-далечно бъдеще. Нямам представа какво е суха кожа...
3. Хидратирам си организма с много вода, плодове и зеленчуци и подходяща за моя тип кожа - козметика.

# 186
Не мисля ,че винаги  е хидратирана добре... Вечер почиствам старателно
, намазвам с нощен крем , а сутринта с дневен.

# 187
На моменти да, на моменти не. Пия много вода, ползвам серуми с ХК и хидратиращи кремове, но през зимата я усещам суха.

# 188
  • Пловдив
През повечето време кожата ми е добре хидратирана,но понякога има и лоши дни.
Грижите,които полагам са :
- пиене на много вода
- ядене на плодове и зеленчуци
- прием на витамини

Ритуалът ми е :
- почистване с розова или лавандулова вода
-нанасяне на хидратиращ крем

# 189
Смятам че кожата на лицето ми е добре хидратирана. На първо място се старая да е добре почистена, ползвам дневен и нощен крем и разбира се в топлото време увеличавам консумацията на течности.

# 190
Като цяло мисля ,че ми е добре хидратирана кожата на лицето .Пия много вода,използвам лек дневен крем вместо база под ФДТ.Обаче имам периоди зимата най-често ,или сега ,когато имам сухи участъци и усещам кожата леко  опъната.Гримирам се всеки ден ,освен това скоро ставам на 32 ,предполагам това са част от причините.

# 191
За жалост кожата на лицето ми не е достатъчно хидратирана. Целогодишно усещам сухота на кожата, през зимата, заради студа и вятъра, през лятото - заради слънчевите лъчи. От години използвам "кремове", които да са леки, по-скоро да са с консистенция на "мус", за да мога да усещам кожата си именно хидратирана. Друго, което правя е - след измиването на лицето да не подсушавам веднага с кърпа.

# 192
Забелязвам, че с възрастта кожата увеличава нуждите си от хидратация. За кожата си се грижа вътрешно и вътрешно. Вътрешно: чрез  прием да течности като вода, фреш, чай и когато е необходимо и прием на хранителни добавки ивитамини.  Външно се грижа за хидратацията на кожата си като използвам серуми,емулсии или гелове / през топлите месеци избягвам използването на кремове/.

# 193
  • София
освен, че пия много вода, ежедневно използвам крем, както и серуми

# 194
Надявам се да е достатъчно хидратирана използвам кремове за хидратация пия достатъчно количество вода

Общи условия

Активация на акаунт