Незабавна интензивна хидратация с Eucerin® Hyaluron-Filler

• 9 087
  • 256
  •   1
Отговори
# 195
Залагам на кремове за хидратация за лицето и кожата на ръцете, понеже работя постоянно на вода и пари, също така приемам течности

# 196
На възраст съм, в която сериозно се замислям за хидратация и борба с бръчките.
Сутрин, след почистването на лицето, използвам серум, хидратиращ крем и завършвам със задължителната слънцезащита.
Вечер слагам бустъра на Юсерин с вит. Ц, ампули и нощен крем или маска без отмиване. Редовно правя маски и пия вода.
Въпреки това, усещам кожата си суха понякога.

# 197
Хидратирана е. Старая се да пия колкото се може повече вода.
Грижите включват ежедневно почистване сутрин и вечер, овлажняващ дневен крем и слънцезащитни продукти.

# 198
Кожата ми е ужасно суха и се старая да я хидратирам с подходящи продукти.

# 199
  • Пазарджик
Честно казано не знам дали е достатъчно хидратирана.Пия много вода.Държа много на почистването на кожата.

# 200
Кожата ми не е достатъчно хидртирана.Ползвам само нощен хидратиращ крем,защото през деня ако сложа крем не се чуствам комфортно.Веднъж в седмицата използвам хидратираща маска.Но си мисля,че това не е достатъчно

# 201
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Хидратацията на кожата ми е основна грижа. Използвам хидратиращи продукти ежедневно - тоници, есенции, серуми, кремове, маски. Пия много вода и се старая в менюто ми да преобладават плодовете и зеленчуците. Използвам висока слънцезащита целогодишно.

# 202
Ежедневно почиствам с мицеларна вода.
Дневен хидратиращ гел или крем преди грим.
Вечер премахвам остатъците от грим отново с мицеларна вода и нанасям нощен крем.

# 203
Моята кожа е суха и чувствителна и има нужда от много хидратиране. Освен ежедневното нанасяне на хидратиращ крем, през летните месеци периодично си наплисквам лицето с чиста хладка вода и оставям да попие, без да избърсвам. Преди време съм ползвала и хидратиращ серум.

# 204
Не е, даже съм в търсене на нов продукт. Продукти, които са хидратирали кожата ми доскоро, в последно време не действат. Може би е вече от годинките ми Simple Smile

# 205
  • в голямото село
Опитвам се да хидратирам кожата си добре всеки ден, сутрин и вечер. Но още хидратация никога не е излишна. Пия много вода през деня, а кожата си обгрижвам с тоник, серум и хидратиращ крем.

# 206
  • София
Кожата ми е много суха, затова се старая да я подхранвам както с прием на много течности, така и с хидратиращи кремове.

# 207
Достатъчно хидратирана ли е кожата на лицето ви?

Не съм много сигурна. На моменти я усещам доста опъната, особено след измивен продукт, но нанасям крем и положението се подобрява. Опитвам се да пия повече вода и използвам главно козметика за хидратиране. Simple Smile

# 208
  • Пловдив
Кожата на лицето ми е много суха, особено след баня усещам как щипе и опъва, единственото което ползвам е дневен крем за лице.

# 209
  • Бургас
Старая се кожата ми да е хидратирана. Използвам кремове и серуми. Пия и хранителни добавки, но още хидратация не ми е излишна.

Общи условия

Активация на акаунт