Незабавна интензивна хидратация с Eucerin® Hyaluron-Filler

• 9 076
  • 256
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Като цяло кожата ми е достатъчно хидратирана.  Употребявам крем според сезона и почиствам всеки ден с мицеларна вода.

# 211
Опитвам се да поддържам кожата си добре хидратирана, но не мога да преценя дали това е достатъчно.Използвам медицинска козметика закупена от аптеката.Сутрин и вечер почиствам  лицето си с
мицеларен гел и след това нанасям хидратиращ серум. Пия много вода и фрешове.

# 212
На моменти не усещам кожата си добре хидратирана, чувствам я леко опъната и създаваща усещане за дискомфорт. Старая се да пия повече вода, да използвам подходящи продукти и да си правя любимите ми домашни маски за лице.

# 213
Използвам хидратиращ крем,  пия често чай и вода.

# 214
Хиалуроновата киселина е една от любимито ми козметични съставки.
Използвам я в доста варианти, тонер с хиалуронова киселина, крем с хиалуронова киселина или серум. Харесвам я защото е една от малкото съставки, които се комбинират с активни съставки като витамин С, ретинол или ферменти.
Любимият ми слънцезащитен крем също съдържа хиалуронова киселина.
Със суха кожа съм и в независимо от нуждите на кожа или неща, които искам да постигна винаги сутрин започвам с хидратиращ тонер и после нанасям другите продукти, или ако ползвам продукт с активни съставки завършвам с хидратиращ гел или крем.
Смятам, че добрата хидратация е много добър помощник в борбата с бръчките.

# 215
  • София
Кожата ми е суха и всеки ден използвам хидратиращи продукти. въпреки че пия доста вода.

# 216
Измиващ гел и мицеларна вода.
Хидратиращ крем, слънцезащита и нощен крем.
И много вода.

# 217
Старая се кожата ми да е добре хидратирана, използвам подходяща козметика за това и пия достатъчно течности.

# 218
Опитвам се да доставям на кожата ми необходимата хидратация, но мисля че не бих я определила като добре хидратирана. Имам кожа, склонна към омазняване в Т зоната, затова задължително я почиствам с гел сутрин и вечер, често й правя и маски с хума, които допълнително я изсушават. За да е хидратирана се опитвам да пия повече течности, фрешове и задължително й нанасям подходящ крем сутрин и вечер, както и гледам да не забравям и слънцезащитата, защото и тя е важна.

# 219
Взимам често душ, използвам качествена и подходяща козметика със защитен фактор. Пия повече течности и хапвам здравословно. Когато имам възможност спортуване.

# 220
Достатъчно хидратирана ли е кожата на лицето ви? Споделете ни вашите ежедневни правила за добре хидратирана кожа на лицето.
Прием на повече вода, използване на добри хидратиращи продукти и т.н.

# 221
Мисля, че нямам достатъчна хидратация, въпреки, че използвам хидратиращ крем и си правя хидратиращи маски. Също се старая да пия повече вода.

# 222
  • На брега на морето
За жалост не. Опитвам се да приемам повече течности, ползвам мицеларна вода, крем, но не я усещам достатъчно хидратирана.

# 223
Бих желала да имам възможността да пробвам хидратиращия серум, изглежда доста добър продукт като визия относно опаковката и състава, като фармацевт и клиент мисля че отличаващ се продукт от останалите хидратиращи серуми на пазара

# 224
  • Стара Загора
Ползвам хидратиращ серум, маска 2 пъти седмично и дневен крем с фактор + малко по богат нощен. Напоследък поради високите температури вече, наблягам като нощна грижа на един експресен хидратиращ спрей, под който няма нужда от друго. Чудесен и достатъчен е сам.
Почиствам с олио силен грим или мек гел, а след тях минавам с розова или мицеларна вода, ако имам остатъци от грим.

Нещо много важно е, да пием достатъчно вода и лятото поне 2 л на ден. Спазвам това правило и препоръчвам на всички!
Яжте много зеленчуци, пресни плодове и се движете!

Общи условия

Активация на акаунт