Незабавна интензивна хидратация с Eucerin® Hyaluron-Filler

• 8 866
  • 256
  •   1
Отговори
# 90
Не, не е достатъчно хидратирана и затова се налага да използвам продукти за хидратация. Дълго време ми отне да осъзная, че мазните кремове не помагат, а само я омазняват. Случайно попаднах на крем за хидратиране на кожата и от тогава използвам само такива кремове за лице. Юсерин е изключително качествена и добра козметика , бих пробвала и този продукт, за да видя дали ще ми се отрази добре.

# 91
Опитвам се. Важно ми е като усещане да я чувствам добре.
Пия много вода, вечер задължително почиствам грима си, нанасям крем и серум. През деня също слагам крем, когато усетя, че лицето ми е сухо. От време на време правя професионални терапии.

# 92
Мисля, че кожата ми не е достатъчно хидратирана. Иска ми се да е повече. Иначе това, което правя, е да пия повече вода (признавам не съм много постоянна в това), слагам си крем всеки ден и понякога си правя хидратираща маска.

# 93
След бременността кожата на лицето ми стана много дехидратирана. Използвам нощен крем. А през седмицата си правя маски. И се старая да пия повече вода

# 94
  • Стара Загора
Достатъчно хидратирана ли е кожата на лицето ви? Споделете ни вашите ежедневни правила за добре хидратирана кожа на лицето.

Моята кожа изобщо не е хидратирана, и от доста време си търсия точният продукт за това.
Едните ми омазняват на 1вия час най-вече Т-зоната, а други попиват и толкова бързо, че съвсем няма ефект.
Аз мия лицето си сутрин и вечер с измивен гел.
След това сутрин нанасям натурален серум с фактор, нанасям околоочен крем.
Вечер използвам отново измивен гел, мицеларна вода и нощен крем.

# 95
Кожата ми е добре хидратирана - старая се да пия достатъчно вода и да си правя маски достатъчно редовно

# 96
  • София
Смятам, че хидратацията е най-важното нещо, за да изглежда кожата добре. Моята е добре хидратирана. Винаги ползвам някакъв серум или масло преди крема. Предпочитам хидратиращите козметични серии за дневна и нощна грижа. Пия доста вода.

# 97
Кожата ми е суха. Може би не съм с подходящия крем, защото не я чувствам достатъчно хидратирана.

# 98
  • София
Не правя нищо специално за хидратация на кожата. Моята е смесена и на моменти е по-мазна, на моменти по-суха. Обожавам кремовете на Юсерин - основно тях ползвам и бих се радвала да пробвам този крем за хидратация на кожата на лицето.

# 99
Въпреки ,че използвам крем за лице сутрин и вечер мисля ,че кожата ми не е добре хидратирана.

# 100
Според мен кожата ми е достатъчно хидратирана. Опитвам се да пия повече вода. Напоследък използвам масло от жожоба за почистване на лицето.

# 101
Да кожата ми е достатъчно хидратирана.

# 102
Не е достатъчно хидратирана, въпреки грижата, която полагам. Почиствам ежедневно, нанасям хидратиращ крем, околоочен, нощен. И остава все така суха.

# 103
  • София
Да, хидратирана е, полагам грижи, използвам качествена козметика, без агресивни съставки, правя маски и хапвам доста плодове и зеленчуци. И  разбира се, защита от слънцето.

# 104
Кожата ми е алергична към употреба на кремове. На места, особено под брадата има много сухи участъци. През пролетно- летния сезон силно се пигментира на места. Рядко попадам на нещо, което ми действа добре и успокояващо. Възраста естествено и тя си оказва влияние.

Общи условия

Активация на акаунт