Незабавна интензивна хидратация с Eucerin® Hyaluron-Filler

• 8 865
  • 256
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Зимата кожата ми беше нормална към суха, със затоплянето на времето премина към смесена с мазна Т-зона , но и в двата случая се стараех към хидратация. Правилата , които спазвам са, първо да пия достатъчно вода, винаги да почиствам кожата, но да не я премивам, никога да не пропускам хидратиращ крем, а зимата и задължително серум, естествено да не забравяме и слънцезащитата , избягвам да ям прекалено солени или кисели храни, защото дехидратират.

# 76
Използвам хидратиращи кремове и пия много вода.

# 77
Да, достатъчно хидратирана е. Използвам крем- дневен и нощен.

# 78
  • София
Опитва се да поддържам кожата си хидратирана с пиенето на много вода, както и хидратираща козметика.

# 79
Има нормална към суха кожа.
Старая се ежедневно да я Почиствам и хидратирам с подходящ крем.

# 80
  • Пловдив
За жалост нямам много време да се грижа за кожата си. Обикновено веднъж в седмицата ползвам пилинг, всеки ден почиствам с подходящ гел и след това нанасям крем според типа кожа, която имам. Надявам се през летните дни да намирам повече време в търсене на подходяща козметика и да успявам да правя маски и масажи за подобряване на кръвообръщението.

# 81
Използвам качествена козметика за почистване на лице, както и дневен и нощен крем. Старая се да пия повече вода. Мисля, че засега кожата ми изглежда добре.

# 82
Ми, не, не е добре хидратирана. Възрастта и типа ми кожа си казват вече думата. Кремове ползвам сравнително редовно, но за сметка на това често позабравям да пия вода.

# 83
  • Пловдив
От една определена възраст, колкото и добре да се почиства кожата, си трябва и качествен продукт за хидратация. Пия доста вода, правя почистваща и подхранваща маска веднъж седмично,  ям пресни плодове и зеленчуци,  но все нещо не ми достига, за да имам съвършената кожа, която искам.

# 84
Пия много вода, използвам хидратиращи кремове и редовно правя маски на лицето си.

# 85
  • София
В последната година полагам и допълнителна грижа за кожата си. Колкото и да я мажа, да пия вода ми се струва, че не е добре хидратирана - вече съм 40+ и предполагам от там и промяната в нея.

# 86
Кожата ми е доста суха и полагам ежедневни грижи , за да я хидратирам.Използвам подходящ дневен крем и си правя дълбоко хидратираща маска за лице два пъти в седмицата.

# 87
  • Бургас
Кожата ми поради хормонални проблеми стана доста суха.
Забелязах,че не мазните кремове помагат,а хидратиращите.Особено много ми помагат кремове и серуми с хиалуронова киселина.
По принцип,при грижа сутрин и вечер със серум и крем,кожата ми е добре хидратирана.Пропусна ли обаче ден-два мазане с крем и серум,кожата ми опъва,боли,зачервява се и се бели.Но хидратиращите продукти спасяват положението,много добре ми се отразяват.

# 88
През лятото кожата ми става много суха, така че хидратация под формата на крем е много добро решение. Използвала съм продукти на Юсерин и съм много доволна, смятам че и този техен продукт е ефикасен.

# 89
Моята кожа е от смесен тип. Използвам подходящ дневен и нощен крем.

Общи условия

Активация на акаунт