Незабавна интензивна хидратация с Eucerin® Hyaluron-Filler

• 8 862
  • 256
  •   1
Отговори
# 60
  • Плевен
Достатъчно хидратирана ли е кожата на лицето ви? Споделете ни вашите ежедневни правила за добре хидратирана кожа на лицето.
Правилата за мен са: добра храна, почистване на лицето, нанасяне на подходящ за типа кожа продукт и задължително околоочен.Сънят също е е много важен!

# 61
Кожата ми е хидратирана, защото ежедневно ползвам крем за лице. Чувствам я суха при студено време и вятър.

# 62
Не .Не е добре хидратирана ,непрекъснато изпробвам нови продукти.Почиствам кожата с мицеларна вода,дневен крем вечер  нощен крем и околоочен.Веднъж седмично правя и маска за лице.

# 63
Старая се кожата ми да е добре хидратирана, тъй като от това зависи добрия й вид, еластичност, свежест и не на последно място - появата на бръчки.

# 64
Моята кожа е суха, но има определени участъци, на които се получава омазняване, затова лятото е истинско предизвикателство да открия подходящ продукт - едновременно да хидратира и да не омазнява като стандарните кремове. Въпреки че използвам неагресивни продукти, след баня лицето ми опъва, а комбинацията вятър и слънце (живея край морето и вятърът е константа) усложнява още повече нещата.
Рядко ползвам маски за лице, разчитам повече на ежедневна грижа с хидратиращи продукти и старателно почитване.

# 65
Мисля, че кожата ми е достатъчно хидратирана, защото ползвам хидратиращ крем.

# 66
Моята кожа е проблемна като на места е суха и мазна. Гледам да регулирам себума с подходяща козметика.

# 67
Сутрин и вечер измивам  лицето си и нанасям хидратиращ крем. Старая се да спазвам здравословен хранителен режим.

# 68
Мисля, че кожата ми е достатъчно хидратирана, защото ползвам хидратиращ крем.

# 69
Според мен не е достатъчно хидратирана, но се старая, като ползвам хидратиращи продукти за лице. Старая се да пия повече вода, която е много полезна за кожата и тялото като цяло.

# 70
Използвам хидратиращ крем, пия повече вода, но кожата ми е дехидратирана.

# 71
Моята кожа е суха и капризна, трудно я поддържам хидратирана. Иска редовно да я подхранвам с кремове, маски, аз си пия по много вода, но кожата винаги иска още. Забелязвам, че хиалуронови продукти като цяло ми се отразяват много добре и се старая да ползвам такива.

# 72
За кожата на лицето използвам 3 вида крем, включително околоочен и хидратиращ. Измивам сутрин и вечер с пяна, правя маска веднъж седмично, а почистване 3 пъти седмично.
Пия достатъчно вода дневно, но това не отменя и хидратиращите продукти за лице.

# 73
Колкото и да се опитвам, колкото и вода да изпивам, кожата ми е принципно много суха и ми е страшно трудно да я     почувствам хидратирана.

# 74
Пия повече вода и ползвам хидратиращи продукти, но не знам дали е достатъчно хидратирана

Общи условия

Активация на акаунт