Изпитвам невероятно привличане към мъж

• 14 440
  • 143
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря на всички за коментарите и мненията!Чак ме хвана срам!Общо взето смешна история!Наистина не си заслужава като се замисля...

# 106
  • Варна
Не съжалявай. Реален срам и угризения щеше да имаш, ако беше те игнорирал, след интимна връзка.😉

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 22:33 от Viviana91

# 107
Да така е!Може би бях афектирана и за това ми беше такава и реакцията!Като цяло връзка не търся,още повече във фейсбук.Каквото трябва да се случи ще се случи!

# 108
  • Варна
Разбира се. Аз ти благодаря, че си сподели прямо емоциите! Естествено, те отрупахме с нравоучения.

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 22:51 от Viviana91

# 109
  • Морето
Безплатен обяд е сиренцето в капана. Плясък ти го е написала. Класика в жанра.
Полезен ход нямаш, а и никакъв смисъл няма да се занимаваш с такъв екземпляр.
По добе си изчети поста и си намери грешката за да не я повтаряш следващия път. И се дръж като дама.

# 110
  • София
Буболече ако помня беше в доста проблемни отношения.
Помисли какви ги вършиш и защо кълвеш на първата кука която някой ти пусне.
Мисъл за теб си и време трябва, че ние не можем да патим от твое име.

# 111
Не съм съгласна, че трябва да чувстваш срам и унижение, ако спиш с някой мъж и той не те потърси повече. Както и не смятам също, че трябва да изпитваш същото, защото се е отказал изобщо да спи с теб. Съгласна съм обаче, че не е добре, че си била груба, много е отблъскващо да си имаш работа с вулгагна жена. Така че, ей това трябва да коригираш, иначе не виждам проблем да спиш с когото си пожелаеш, стига да си коректна и да даваш ясни сигнали.

# 112
  • София
Да така е!Може би бях афектирана и за това ми беше такава и реакцията!Като цяло връзка не търся,още повече във фейсбук.Каквото трябва да се случи ще се случи!
Зарежи тези езотерични щуротии и не вярвай на всичко написано. Досега флиртувала ли си сериозно с мъже онлайн?

# 113
Не не съм флиртувала онлайн,не мисля и да ги правя! С въпросния човек се запознах извън интернет пространството.
Не ми е било за цел да създавам сериозни връзки,не търся сериозни отношения за сега.Просто получих едно влечение.Да може би в началото ми беше кофти или по скоро ме хвана яд че отрязаната се оказах аз,но вече въобще не съм на такова мнение.Просто споделих и потърсих мнения,но някой бяха доста остри.Започвам да харесвам живота си все повече след раздялата не търся отчаяно нов човек.Поне за сега се убедих че не ми трябва.Още един път ви благодаря!

# 114
Аз пък като цяло не обичам самотата и ако един мъж ми харесва бих му дала шанс....с презерватив и у тях, не у нас пред детето...без значение къде точно съм го срещнала дали в бара, в интернет или на улицата..от работата мъже не бих хващала, защото знаете, че човек не си вади...там където си вади хлябът.

# 115
  • София
И аз мисля, че целият проблем е, че ти се е искало, пък си се врътнала. Нормално човекът да не търпи такива изпълнения. Другият път просто, като ти се прави секс, прави секс. Няма нищо лошо и срамно, дори да е за веднъж.

# 116
Аз пък като цяло не обичам самотата и ако един мъж ми харесва бих му дала шанс....с презерватив и у тях, не у нас пред детето...

Жена му може да има нещо против... Simple Smile

# 117
  • София
Откъде пък се появи жена?

# 118
  • София
Откъде пък се появи жена?
Добре, де. На Кристина мъжа може да е против Laughing

# 119
  • София
Не не съм флиртувала онлайн,не мисля и да ги правя! С въпросния човек се запознах извън интернет пространството.
Нали първо ти е писал? Това, че се познавате и в реалността не отменя факта, че голяма част от комуникацията ви е онлайн.
Дори и в реалността е излишно така да режеш човек, когото всъщност харесваш. Като спомене диван - усмихваш се загадъчно и казваш, че времето ще покаже или че още сте на километър от дивана.
А онлайн е дори по-лесно - само пишеш, без език на тялото, изражение и т.н.

Последна редакция: ср, 21 апр 2021, 11:28 от Cuckoo

Общи условия

Активация на акаунт