Астрология - 17 тема

• 32 922
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Пътят си е негов и най-доброто решение ще го намери той. Понякога трябва време и търпение, за да получим това, което искаме.
Аз познавам и мълчаливи Риби. Но едно Слънце в Риби не е определящо за характера.

# 511
Зарежи го Хирон, имаш далеч по-съществени транзити в момента. Съсредоточи се върху тях.
Кои са най-важни според теб?

# 512
Титания, благодаря за отговора.
Колкото до заинтересоваността - напротив, заинтересован е, иска връзка, но не се получава и страда.
Въпросът е в задържането на една връзка, а не за създаване.

# 513
Във ведическите съвети има някои типични за тяхната култура, които не може да ги приложим тук, освен ако човек не стане индуист като поднасяне на жълти цветя на една от техните богини. При тях ми допада, че едва ли не всичко може да бъде решено с носене на камъчета, даряване на дрехи и такива неща, поне дават някаква надежда. Не знам дали тези неща действат, ако има изпитали ги да казват! Simple Smile

И на мен ми е интересно дали тези корективни мерки наистина работят или всичко е въпрос на вяра.
Не съм пробвала да нося разни камъни или да чета мантри. Но по въпроса с даренията имам какво да кажа, според мен не работи като корективна мярка, макар че никога не съм го правила като своеобразен ритуал, просто дарявам от сърце, като вътрешна необходимост. Има и съвети от типа да нахраниш гарвани в събота или черно куче във вторник. Аз си ги храня редовно, но не го правя ритуално и не гледам в кой ден от седмицата. Дотук мога да кажа, че ефектът е нулев, ако говорим за "проработка на кармата". Животът ми не е станал по-добър, не се е променил по никакъв начин, но и по-лош не е станал.

# 514
Зарежи го Хирон, имаш далеч по-съществени транзити в момента. Съсредоточи се върху тях.
Имаш транзит на Сатурн съвпад с ДСЦ, транзит на Сатурн опозиция към Меркурий (У3 и У12), транзит марс квадрат с луна (У1), транзит Уран опозиця Сатурн (У7 и У8), транзит Уран опозиця Марс (У5 и У10). Юпитер и той скоро ще е на дсц..

# 515
Значи Венера е 11ти дом в Скорпион, Сатурн е в 5ти дом в Овен(ретрограден), Уран е във 2ри дом във Водолей, а Нептун е във 2ри дом в Козирог.
Много бих искала, но се притеснявам да му постна картата, тъй като не е моя, а не съм го питатала.
Дали може някакви насоки с горните уточнения?
И дали тези аспекти отслабват с годините или не?

Първо, между Венера и Сатурн няма няма аспект, те са в невиждащи се знаци, но имат общ диспозитор Марс!
Второ, за отношения се разглеждат връзките мужди управителите на  знака  на  АСЦ и управителите на знака на ДСЦ.
Трето,  без натална карта  може много неправилни съвети да получите!  И освен това между тези планети няма никакъв "кръст". В в живота няма "отработване" , има периоди които имат някакви характеристики.

Последна редакция: пн, 15 юни 2020, 16:30 от eleida

# 516
Имаш транзит на Сатурн съвпад с ДСЦ, транзит на Сатурн опозиция към Меркурий (У3 и У12), транзит марс квадрат с луна (У1), транзит Уран опозиця Сатурн (У7 и У8), транзит Уран опозиця Марс (У5 и У10). Юпитер и той скоро ще е на дсц..

Мисля, че са минали вече през ДСЦ преди време, Сатурн през 2018, а Юпитер в началото на 2020.

# 517
  • Стара Загора
Второ, за отношения се разглеждат връзките мужди управителите на  знака  на  АСЦ и управителите на знака на ДСЦ.

Асцендент Дева, десцендент Риби, Меркурий в 1 дом е в квадрат с Нептун в 4 дом, отделно Венера в 12 дом ми е в квадрат с Марс в 3 дом. И какво следва, в крайна сметка и без любов мога да го живея този живот, щом ми е даден.

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 12:58 от Qlena

# 518

Асцендент Дева, десцендент Риби, Меркурий в 1 дом е в квадрат с Нептун в 4 дом, отделно Венера в 12 дом ми е в квадрат с Марс в 3 дом. Какво следва, в крайна сметка и без любов мога да го живея този живот, щом ми е даден.

На този въпрос може да ви отговори вероятно ясновидец....
Има значение дали картата е дневна или нощна, кои са управителите на АСЦ-ДСЦ, как са поставени по знаци и домове, в какви фази са спрямо Слънцето и т.н..... Риби се управлява от Юпитер, екзалтация на Венера и триплицитет, може Венера, може Марс.....зависи от картата.

Надявам се да е достатъчно разбрано, как се разглежда една тема.

# 519

Мисля, че са минали вече през ДСЦ преди време, Сатурн през 2018, а Юпитер в началото на 2020.
Предвид ретроградността може няколко пъти да минат.

# 520
  • При децата ми

Асцендент Дева, десцендент Риби, Меркурий в 1 дом е в квадрат с Нептун в 4 дом, отделно Венера в 12 дом ми е в квадрат с Марс в 3 дом. Какво следва, в крайна сметка и без любов мога да го живея този живот, щом ми е даден.

А, още една в отбора. С най-добри чувства го казвам.Simple Smile

# 521
Скрит текст:

Предвид ретроградността може няколко пъти да минат.

Гледах в един сайт, не пише да се връщат. Ето това ми беше картата:
Скрит текст:

# 522
Извинявам се, друга карта съм гледала и съм решила, че е твоята.
В твоята имаш транзити към наталния съвпад меркурий / плутон, към венера и към МС. Обърни внимание на тях как са поставени и кои домове управляват.

# 523
Но по въпроса с даренията имам какво да кажа, според мен не работи като корективна мярка, макар че никога не съм го правила като своеобразен ритуал, просто дарявам от сърце, като вътрешна необходимост. Дотук мога да кажа, че ефектът е нулев, ако говорим за "проработка на кармата".

Казват енергията не се губи. В такъв смисъл всеки един шанс, възможност, благоприятно стечение на обстоятелствата, може да се разглежда като циркулация на енергия. Отплащане за добри дела. Не е от същото място, но я има.
Иначе всичко това, което съм направила, защото съм го почувствала като вътрешна необходимост, от сърце, не ми е "откупило" мед и масло.  По линия на вложената енергия т.е. медът и масълцето не се дават по заслуги. Имал си, дал си. Сбъднах някои свои мечти, които по-рано ми изглеждаха невъзможни, но пък за друго съм с постоянен абонамент за нацелване на гредата.

# 524
Иначе всичко това, което съм направила, защото съм го почувствала като вътрешна необходимост, от сърце, не ми е "откупило" мед и масло.  По линия на вложената енергия т.е. медът и масълцето не се дават по заслуги. Имал си, дал си.

И аз съм на същото мнение, не може да се дири възвръщаемост. И малко са ми странни тези корективни мерки в частта с даренията, когато изначално се прави с користен мотив, било то и "изчистване на карма". Толкова неща, направени с чисто сърце, не ми се възвърнаха, не вярвам нещо да се коригира, ако се прави съвсем целенасочено.

Общи условия

Активация на акаунт