СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 17

• 21 220
  • 770
  •   1
Отговори
# 105
  • софия
Ви, Вас, Вие - вината с главна буква, когато обръщението е официално.
Това съгласно новите правила за правопис.
Пак ли ги промениха? Аз, така или иначе, не успях да свикна с махането им.

Много добро е предложението за посочване на градове.

Да се подготвите, че ако дадат гласност, някой ще трябва да се престрашава за телевизия и/или радио. Мария е била нашият самоотвержен представител до сега.

# 106
А аз така и не мога да свикна с множеството промени в правилата през последните години.

Съгласна съм със списъка на градове, имена и прочие.

# 107
С градове, с имена, с инстаграм профил- съгласна съм да се обозначим:)

И аз не мога да свикна с новите правила за "Вие" .

# 108
  • sofia
Чудя се дали да не пуснем тук анкета подкрепям/ не подкрепям писмото, просто за да се преброим, не за друго, и да напишем, че инициативата е подкрепена от над едиколко си родители. Ако одобрите де😀

# 109
  • София
На работа съм тия дни и не мога да се включа активно, но подкрепям   писмото като съдържание.Кажете как  ще процедираме с изпращането му и до кого?Ще даваме гласност.ДАно този път има отзвук.

# 110
Аз съм голям фен на анкетите (ти знаеш Simple Smile). Но си мисля, че фб е по-удобен, особено ако ще се броим и ще пишем данни от анкета. Анонимността на форума малко ме съмнява за достоверност. Но пък не пречи и на двете места.

# 111
  • София
Аз малко се притеснявам да не им се стори малка бройката родители, която напишем.
Иначе много ми хареса писмото, отбелязах като полезно, но и да си кажа Simple Smile

# 112
  • Пловдив
Тъкмо се канех да питам. Има ли други като моето бебе в темата, все още няма цикъл.

Бети, моята Калина е от половин година, но само 2 пъти дойде за този период. Обясниха ми, че е под минимума телесна маса за ръста й (висока е вече 171 см., но е 40-43 кг.). И тя е последна сред приятелки и съученички, след 2 дни прави 14 г. Ако дъщеря ти е слабичка, вероятно на това се дължи.

Вече сме доста уморени с нея - всеки ден се стремя да дам нещо допълнително, искам да се свършва с тези изпити... Отчаяна съм заради математиката - учителката й на уроците е страхотна и разчитах, че ще я подготви, но заради ИП няма уроци и виждам регрес...

Връщам се да ви чета Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 113
  • София
За мен би имало по-голяма тежест, ако стоят реални хора с имената си под него. Иначе това от 130 родители примерно може да е изсмукано от пръстите.

# 114
  • гр.София
Подкрепям предложението да си застанем с имената и градовете под писмото, и имейл,ако трябва. Да ги пратим на лични на този,който ще го изпраща.

# 115
На ЛС наистина е най- добре. ФБ нямам.

# 116
  • sofia
Идеята ми беше хем имена, хем бройка, т.е. от името на колко много родители се пише, но както се реши. Аз само давам предложения😀

# 117
  • София
Поизпуснах ви, ама който ходи на лов за ксантанова гума е така. 😁
Не мога да преценя дали да пускаме списък с имена, понеже вече всички са свикнали с някакви петиции, подписани от много хора, и сега наистина може да им се сторим малко.
Най-удачно ми се струва предложението на googlish за градове с посочен координатор.

Някой има ли представа колко хора горе долу пишем тук?

Последна редакция: пт, 24 апр 2020, 18:21 от Red

# 118
  • Пловдив
С две ръце подкрепям писмото, както и да се подпише поименно от всички за по-голяма тежест. Благодаря за инициативността и труда на всички!
Да, най-добре на ЛС на изпращащия писмото да се пращат - ще следя

# 119
А защо не пуснем и на директорите? Знаят да се хвалят по телевизията колко са модерни, ми да ги питаме какво прави ученик в карантина, ще го пуснат ли, няма ли?

Общи условия

Активация на акаунт