СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 17

• 21 252
  • 770
  •   1
Отговори
# 150
14 дни е карантината. Ако датите останат 9 и 11 (не виждам никаква нужда да се отлагат), следващите да са 24 и 26, като на вторите дати ще има много по-малко явили се и ще наваксат с проверките.

За подписването остава варианта всички да пращаме писма, което, обаче, ще им създаде неудобства.

Последна редакция: пт, 24 апр 2020, 22:49 от maria77bg

# 151
  • София
Писмото трябва да е едно общо.
Имаме още малко време да го измислим с подписите.
Може да пуснем писмото, подписано от "родители на седмокласници" (и може би наистина кратък списък с градове и по едно име като координатор, като за целта набързо се изброим тук) и линк към ФБ или петиция с подписите, които ще се съберат по други направления.
Може и поименно да се изброим пишещите тук, и хайде за да не сме комитет, да се кръстим "инициативна група".

Още нещо трябва да добавим към писмото (но утре на свежа глава). Понеже сме съвестни граждани (😁), не искаме децата да се окажат принудени да се явяват болни на изпити, което неимоверно би влошило епидемиологичната обстановка и би компрометирало всички усилия на държавата и обществото за справяне с кризата.

Последна редакция: пт, 24 апр 2020, 23:16 от Red

# 152
Дано , за да не влошат епидемологичната обстановка не решат, че е най- безопасно НВО да се проведат онлайн;)

# 153
  • София, център
Златни сте, писмото е супер! Подписвам както и когато кажете  Blush ! Благодаря за усилията Ви, на вино и без вино...

# 154
  • София

За подписването остава варианта всички да пращаме писма, което, обаче, ще им създаде неудобства.

Не знам дали именно създаването на неудобство не води до реакция. Имам подозрение, че ако предишните пъти, в които писахме, не беше толкова масово, нямаше да обърнат внимание съвсем. Дали да не направим някаква комбинация- общо писмо с изброени градове и един координатор, а отделно- който пожелае, да го пусне от свое име.

Зазу, да е жив и здрав младежът!

Бети, благодаря за темата!

# 155
Нещо ви изпуснах вчера. Но съм с вас, подкрепям писмото. Мога да говоря с журналисти от БНР, които също да работят по темата.

# 156
Тайван и Китай

# 157
О, ужас, визуализирах моето задушаващо се при стрес с тея маски и шлемове.

# 158
На горната снимка, 3-ти ред, е твоята - без маска 😉

# 159
Според мен писмото е със смислени и неоспорими аргументи. Не ми се вярва реакцията на  МОН да се повлияе от броя на подписалите.
На този етап е достатъчно да им се обърне внимание, че е задължително да мислят върху втора дата.
Със сигурност е добре под писмото да има някакви имена за контакт.
Аз си мисля, че има експерти от министерството, които четат тук. Сигурно не е случайно, че Таня Михайлова не се е явила по БНТ:smile:

# 160
Извинявайте, че за малко сменям темата, но ми се изчака чакалото Simple Smile, та я кажете, по школите като правите вече ПИ онлайн, времето за проверка, по-специално за бел, променено ли е?

# 161
Мария, в нашата школа са малко децата и обикновено за няколко дни им проверяват ПИ. Не е като в "Междучасие", "Регалия" и др.

# 162
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз още нямам резултати от ПИ Междучасие.

# 163
Въпросът е времето за проверка при присъствено пи спрямо он лайн пи. Преди в смг ги изваждаха за 2 седмици, а утре стават 3 седмици от пи и още няма резултати. Чудя се кое ги бави, дали е по-трудно да се проверява от снимка или като е он-лайн има повече явили се.

# 164
Надали има повече явили се онлайн... Според мен дори са по-малко.

Общи условия

Активация на акаунт