СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 17

• 21 191
  • 770
  •   1
Отговори
# 720
Аз прочетох: " Нашите са на успоредка" 😜

Започват " Бай Ганьо".
По БЕ някакви обобщителни уроци..
По математика приключиха с неравенствата и ще имат тест.

# 721
Становището е свалено и от сайта, и от ФБ страницата на асоциацията. Има съобщение, че го оттеглят и се извиняват.

# 722
  • софия
Започна да им пари под гъз@, зададоха им се неудобни въпроси и изведнъж се оказа, че не било становище, а разговор и търсене на алтернатива.

# 723
  • sofia
По принцип съм наблюдавала тази схема - някой иска нещо, но няма смелост да го направи и моли послушно НПО (демек гласа на хората) да му го предложи, за да го одобри и осъществи. Минава и през разговори между двете страни, които приключват с постигнати решения. Обаче ние сме в изолация и този път бяха изненадани😉😀

# 724
  • Някъде в Европа...
Пак ги "насолих" и в извинителния им пост!!
Много ме ядосаха и написах и последващ, заради текст в извинението им:
Асоциацията????
Я ми пояснете този текст:
🤝Всеки родител има правото да вземе решение за своето дете. Заявяваме, че никога не сме настоявали връщането на учениците в училище да стане на всяка цена. Нашата позиция винаги е била и остава, че ако има възможност учебните мероприятия да се организират при най-висок стандарт за безопасност за децата и учителите, тя трябва да се вземе предвид.
Какво искате да кажете, че държавата ще реши да отвори училищата, а всеки родител ще преценява дали да си пуска децата????
Ние в държава ли живеем???? Я ми обяснете как законово няма да си пусна детето месец и повече и това ще остане ненаказано за него и за мен!!!!!
Вие въобще какви ги приказвате???? И това ми било организация, оперираща с родители и училища 😠😠😠😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲

# 725
Удобно изтриха поста със становището, изчиствайки по този начин всички негативни коментари под него.

# 726
Аз искам вече изобщо да се прекратява с всякакво обучение, за да могат децата да се подготвят за НВО. Знам, че звучи абсурдно, но това искам...

# 727
  • София
Разбирам те. Нашите ги счупват от контролни и тестове по разказвателните.

# 728
А нашите от презентации

# 729
  • Варна
Наистина да се прекратява, че е просто кошмарно цитирам: " препишете плана на урока, научете урока и направете презентация" по каквото възможно си помислите- биология, история, география и така до безкрай.

# 730
  • Пловдив
И при нас масово презентации...и аз искам да наблегнат на БЕ и Матем. Тестове, обяснения, каквото и да е

# 731
  • София
И при моето дете по много предмети е така. Затова и съм от тези, на които им се иска да се приключва с ДО. Показвам за пример днешните 2 учебни часа по математика:

Скрит текст:
Здравейте,7кл.!Днес ще вземем нов урок:Ромб и преговор на основни геометрични фигури.За целта: всичко,което е маркирано записвате в тетрадките си и научавате теорията-определение и теореми.В клас решавате от учебника на стр.235 зад 6,8а и 10.За домашно е зад8б,в на стр 235 от учебника.След това започвате теста Аз се оценявам на стр.153 от учебника-преговор на темата Основни геометрични фигури. Надявам се,че се отнасяте добросъвестно към възложената работа и сте изгледали Пробния изпит,който ви изпратих.При възникване на затруднение и когато нещо е неясно,очаквам въпросите ви.Лека и спорна работа!

Това е. Пуснато като съобщение в месинджър.

# 732
  • Някъде в Европа...
При нас - добре, че е ДО, че да имаме три шестици по Физическо възпитание 🤣🤣🤣, друго си е да направиш презентация за здравословното хранене и да решиш два теста 😉😉😉, вместо да покриваш нормативи 😃

# 733
Ъъъъ? Как се гледа пробен изпит?

# 734
  • София
Предполагам, че тъпо. Защото при този начин на преподаване, няма как да е иначе. Close

Общи условия

Активация на акаунт