СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 17

• 20 848
  • 770
  •   1
Отговори
# 735
# 736
Презентации, домашни дори и по музика и ИИ, писане до откат на километрични планове на урока и накрая е прекапала,а и време не е останало.
И аз искам д а оставят децата на мира, за да могат да се подготвят за НВО.

П.п. Ако ставаше само с гледане на пробни изпити, ехейййй:joy:Grinning

# 737
  • София
Удобно изтриха поста със становището, изчиствайки по този начин всички негативни коментари под него.

Тъкмо се чудех защо никъде не виждам коментара ми под становището, а те изтрили всичко. Не е истина как заметоха целия скандал....

# 738
В Дарик са го отразили, мерна ми се заглавие, но бях уморена и не четох. Беше нещо от сорта " НПО разгневи родителите"
Аз и на училище не искам да ходят, просто да ги оставят да се подготвят вкъщи за НВО.

# 739
  • Пловдив
Ама в този оставащ месец учителите могат всячески да помагат на децата за подготовката...а не виждам никакъв ентусиазъм от тях.

# 740
Аз не съм учител, но правя разни неща през свободното време, а напоследък имам доста такова.
 Ето ви един пробен изпит по математика за гледане - част 1.
Скрит текст:
Основата е миналогодишен изпит на Образователни технологии, преработен по сегашния формат.

# 741
И при нашите са много презентациите. А най много ми харесват заплахите от сорта на ИИ: "Предупреждавам, че който не работи, няма да завърши учебната година и при необходимост ще занимавам класен и родителите ви" Simple Smile А госпожата по математика, след тест за изпитване, два нови урока за седмицата и незнам колко задачи за домашно, реши да напомни, че " И в учебника има задачи, които трябва да се решават" Време за пробни тестове изобщо няма!
п.п. Благодаря, Дидева! Поне този ще измоля да направи!

# 742
Моят изобщо не е натоварен. Карат си часовете във виртуалната класна стая. Учителят обяснява нещо или по предварително подготвена презентация или пише по някакви виртуални дъски. Задава въпроси и някои отговарят по желание или пък въпросите са към конкретни деца, за да им пише оценка. Имат тестове. Домашните са със същия обем както и когато ходеха присъствено на училище. Не са се увеличили. Така е при всички учители, при петокласника е същото. Все едно са си на училище, нито учат повече сега, нито по-малко. Единственият за мен недостатък е, че часовете са по 30 минути. Когато говорих с директорката специално по този въпрос, останах с впечатлението, че учителите също не са съгласни с такава продължителност на часовете, но нарежданията били такива.

# 743
  • Някъде в Европа...
https://www.borbabg.com/2020/04/28/kitayski-uchenitsi-nosyat-dis … tsirashhi-shapki/
Да се посмеем малко! Ей с такива шапки на НВО-то 😃 (дано не четат от МОН 😁)

# 744
Стон, вие сте железни. Ние пък в събота трябваше да имаме НЕ. Как пък не се организираха по програма и да се улеснят взаимно. Вчера една учителка много се кара на едно дете онлайн:) От коридора я чух, като крещеше. Така се стреснах като извика тази жена, че си изпуснах ключовете.

# 745
Стон, супер си е при вас. Нашите само искат: презентации, проекти, отговори и тестове. Само няколко учителя се стараят поне презентация по новия материал да пуснат. По разказвателните, често се налага да науча урока и да обесня после. Предимно на малкия,но... Въпреки това мисля, че е абсурдно връщане в училище. Ще се справя /аз Wink/ някак...Децата също!

# 746
  • Варна
В Дарик са го отразили, мерна ми се заглавие, но бях уморена и не четох. Беше нещо от сорта " НПО разгневи родителите"
Аз и на училище не искам да ходят, просто да ги оставят да се подготвят вкъщи за НВО.
Сега разбирам защо Константин Вълков влезе и започна да пише коментари в подкрепа на асоциацията, той е от Дарик, само че удобно не споменава колко големи са децата му, пише само че ще ги пусне на училище.

# 747
  • софия
Ето материала на Дарик https://dariknews.bg/novini/bylgariia/npo-razgnevi-roditelite-is … chilishte-2223707
Не знам какво е писал Вълков, но имам едно на ум за него и безпристрастността му.

# 748
С Косьо сме съученици, но от 96-та не сме се виждали/чували. Беше готин в училише, но това беше преди 100 години.

# 749
Вчера е пусната петиция ЗА връщане на децата в училище. Текста е направо...... Joy

https://www.peticiq.com/263923

Общи условия

Активация на акаунт