Паническо разстройство - 43

• 29 451
  • 785
  •   1
Отговори
# 165
Аз от понеделник до петък съм добре, но дойдат ли почивните дни, направо ставам друг човек. Изпадам в адската депресия, избива ме на рев постоянно. Хем не ме свърта на едно място, хем нищо не ми се прави. Просто съм като пренавита, сякаш всеки момент ще изгърмя бушоните. По гори и планини никога не съм обичала да ходя.

# 166
Лив, явно при теб паниката е свързана само със  пулса. Според мен ако смяташ че ще се подобриш попий пак конкор. Наистина половин от 2,5 мг е много ниска доза.

Али да е жива и здрава. Подразбрах че празнува юбилей. Честита да е !

# 167
Лив, и аз съм с висок пулс. Купих си мелисина капки и ми е по-добре с тях. Освен, че съдържат мента, глог и валериан в тях има и маточина. Интересното на което попаднах е, че маточината влияе при аритмии от всякакъв вид. В този ред на мисли, мисля да си купя настойка от маточина. Ако искаш пробвай и ти.

# 168
Да се “похваля” вчера бях много зле ужасно! И пих клонарекс просто не издържах, тази нощ спах и то дълго, още в 21.30 бях като труп. Сега не ми е ок, но ще видим. Сигурно ще лежа цял ден. Сякаш това огромно напрежение последните месеци ме пребори и някак се чувствам адски изтощена, без грам сили. При мен психическото и физическото някак вървят заедно, даже много.
И аз уикендите съм по-зле, така е от години, даже имаше периоди само събота и неделя имах проблеми, през седмицата-нищо. Даже не можех да оставам с детето сама, щото мъжът ми все работи или прави нещо уикенда. А аз лежах и сякаш свършваше света. Сега пак може би ми е по-зле уикенда, но каката е голяма и знам че дори да ми стане нещо ще се оправят с малкия. Преди като я гледах само нея голям страх беше. То пък сега друго, абе край няма.

# 169
Здравейте, от година и половина пия вечер преди лягане Тритико от 25мл, а сутрин пия 30мл Дулсевия. Бяха ми предписани заради паник атаки, но вече се чувствам добре и решихме да ги спрем. Въпроса е там, че от два дни спрях да приемам Тритико и не мога да спя добре, будя се постоянно, въртя се, топло ми е - студено ми е.... и просто ще се побъркам, сутринта се чувствам недоспала. Ако някой има подобен случай и мисли че това е нормално докато свикне организма, ще се радвам да споделите мнения.

# 170
Мерси за съветите момичета - ще пробвам с маточината, това е добра идея.
Сали и аз това си мисля ит няколко дни.... Мисля да пробвам още седмица, да видя дали ще има подобрение на симптомите, ама ако няма - ще го започна оак в тая ниска доза. Мисля си, че понеже бетаблокера блокира рецпторите на адреналин, като те не са активни и организма не отчита този адреналин, който излизване от обичайните леки паникливи състояния и заради това от от това хапче се чувствам добре. При мен голямото подобрение настъпи благодарение на бетаблокера.
Аз вчера в крайна сметка се ядосах и легнах да си подишам... дишах на една специална мантра дето ме успокоява 15 минути и след това повече не съм имала проблем с пулса през деня... отпуснах се и си бях ок. Днес се будя в добра кондиция, защото вчера много ходих по пътеките из гората. Абе реално, ако успея по някакъв начин да реша проблема, който имам с квоя си крак и никой не може да диагностицира ( по ЯМР -и нищо не излиза..) и започна да спортувам ще се възстановя съвсем ... Така поне си мисля де...
Но, сега видях как в общи линии даваш крачка назад за седмица и колко е кофти Sad
Но, не трябва да се плашим момичета, а да продължим напред Simple Smile

# 171
Здравейте и от мен и аз да се похваля, от три дни пак не съм на себе си, постоянна плачливост, силна тревожност, треса се, гадене, безапетитие, абе всички екстри. И всичко това след като в петък ми съобщиха слух относно работата ми. Вчера на село успях да си посея нещо после като ми се доспа не можах да стана до вечерта....Постоянно ми е свит стомаха, не мога да ям. И сто човека да се грижат за мен, и никакви проблеми да нямам, това мислене за глупости ме унищожава, малко по малко, завиждам че не съм се родила непукист, а човек който премисля и иска всичко да му се получава....Не искам да бъда такава, искам да бъда щастлива, да си живея живота такъв какъвто ми е отреден, боря се всеки ден за това.

# 172
Криси, не я мисли работата, пък и казваш че е слух. След коронавируса нещата ще се пренаредят и ще има работа, вярвам в това. Естествено ще има дълъг труден период. Но сега се опитай да не мислиш. Любувай се на времето и природата. Аз бях цял ден навън. Заредих се и съм оптимистично настроена. Дано не увися нос от утре.

# 173
Ох и аз цял ден бях навън и да си кажа, се чувствам по - добре. Пулса е ок, не съм го мерила цял ден... Нвмам тревожности и т.н... Естествени няма пълно щастие - бият ме здраво екстрасистулите ... ама ще търпя, какво да правя..
Сали, при теб съм запомнила, че бяха изчезнали за доста дълго време, ама май се бяха появила пак... При мен от една година са и константни... януари, като бях в чужбина на топло бяха почти изчезнали, както и всички симптоми... ама сега покрай тая изолация и стрес се завърна всичко Sad
Започвам вече да се отчайвам, че никога няма да се оттърва от тях Sad

# 174
И така, Ривотрил-а, ми свърши, та въпроса ми е да минавам ли на Лексотан отново, или да продължа с него?

# 175
От кое се чувстваш по - добре ? И кое ще можем да си набавиш по - лесно, според мен от това зависи всичко ...

# 176
От кое се чувстваш по - добре ? И кое ще можем да си набавиш по - лесно, според мен от това зависи всичко ...

Ами може би в момента и двете и ще мога, но не знам наистина какво да правя. Ривотрил-а го взимам само вечер по 0,5, а Лексотан-а, вечер половин, и при нужда четвърт. Не знам кой е по-добрият вариант, и кой не толкова коварен.

# 177
Някой беше писал за изпотяването, и аз имах като спрях клонарекса и есцитила - почти месец всяка нощ, като ставах и в треска, сякаш вдигам температура, червена в лицето, горещо ми е но после ме втриса и ми става студено. Мисля от спирането на лекарствата беше. Сега тези дни пак се потя, по-малко, дори сутринта си хвърлям пижамата щото мирише на неприятно.
Аз пък имам едно изпотяване на бельото и неприятна миризма, което ме дразни много. И от работа съм се прибирала да си сменям бельо и долни дрехи и потници просто се усещам че мирише. Неприятно е много.

# 178
Момичета нормално ли е да ми става така все едно не съм си в тялото и да ми се връща  пак гадното чувство в определена среда...като не съм на работа съм добре,но дойда ли тук е ад ....днес пак се чувствам ужасно

# 179
Момичета нормално ли е да ми става така все едно не съм си в тялото и да ми се връща  пак гадното чувство в определена среда...като не съм на работа съм добре,но дойда ли тук е ад ....днес пак се чувствам ужасно
Ами нормално е, симптоми, какво да се прави. Само не се шашкай.

Аз днес съм тотал щета. Нервно ми е, неспокойно, депресирано, готова съм да ревна всеки момент, а конкретна причина няма. Иде ми да си изляза от кожата чак.

Общи условия

Активация на акаунт