Паническо разстройство - 43

• 29 353
  • 785
  •   1
Отговори
# 345
Да, ривотрилът е добър, но клонарексът не действа на всички добре.
И е кошмарно отърваването от ривотрила. Не знам кой месец го боря!
За съжаление на черно не го намирам, границите са затворени и не може да отидеш до Сърбия.
На мен най-добре ми действа на Галеника.
Но, както казва Опелчето Heart без лекар не е желателно. То аз бях стигнала  3х1 от 2 мг на ден от привикване и увеличаване на дозите!
Върви пък с отказването после!

Опелче, с теб сме!
Батерията ми пада, а се наливам с бира навън!
Проклето време, все едно съм в някаква утопия!

# 346
Да, ривотрилът е добър, но клонарексът не действа на всички добре.
И е кошмарно отърваването от ривотрила. Не знам кой месец го боря!
За съжаление на черно не го намирам, границите са затворени и не може да отидеш до Сърбия.
На мен най-добре ми действа на Галеника.
Но, както казва Опелчето Heart без лекар не е желателно. То аз бях стигнала  3х1 от 2 мг на ден от привикване и увеличаване на дозите!
Върви пък с отказването после!

Опелче, с теб сме!
Батерията ми пада, а се наливам с бира навън!
Проклето време, все едно съм в някаква утопия!

Да а аз се чудя защо вече не ми действа 1/4 от 0.5 сутрин...може ли да де пие алкохол с този клонарекс...невроложката изрично ми каза не

# 347
  • София
Цитат
Miamim - не те ли влудява това отлагане?

Ама как да не ме влудява. Вместо да мине за седмица цялата работа, с възстановяването дори, нека да я отложа аз няколко месеца, че да има за какво постоянно да се притеснявам Joy Че и близките тормозя. Майка ми вече е вдигнала ръце от мен.
То изобщо не е смешно, де, ама ......

# 348
Тц, не може, Нади, е, то може. Изпробвано е, въпреки, че всички знаем последствията!
По-бързо ще те хване, ще ти е зле на следващата сутрин и цял ден. Увреждаш организъм! Да не говорим прекаляване и няколко дни да си трепереща в леглото!
Не са обикновените махморлуци!

Да, тук, говорим за пиене, но все пак на всички ни идва множко и по някога и удряме по някое, или повече!

Всеки си решава сам!

# 349
Тц, не може, Нади, е, то може. Изпробвано е, въпреки, че всички знаем последствията!
По-бързо ще те хване, ще ти е зле на следващата сутрин и цял ден. Увреждаш организъм! Да не говорим прекаляване и няколко дни да си трепереща в леглото!
Не са обикновените махморлуци!

Да, тук, говорим за пиене, но все пак на всички ни идва множко и по някога и удряме по някое, или повече!

Всеки си решава сам!
Разбирам...аз по принцип не пия...ама така ми се иска да ударя 100 грама и да спя като пън(по принцип и 50гр може да са ми достатъчни) Simple Smile

# 350
Аз ли да съм дяволът!
Нади, като искаш, пробвай!
С тези количество ривотрил и алкохол няма шанс да ти стане много зле!

# 351
Джери, страшна картинка. Благодаря!
Като се възстановя ще показвам и аз от нашия Балкан.
Сега нещо по-старо Spirit of Burgas - любимо изживяване, но отдавна

# 352
1/2 от 0.5 е чисто плацебо, за по малко какво да говорим. Как ги мислите тия неща незнам. Критичната доза клоназепам с алкохол за опасна реакция е 18 мг (9 хапа х 2мг) и 500 грама твърд 40 градуса алкохол. Тогава вече настъпва респираторен дистрес и евентуално последващо спиране на дишането. Помислете каква чудовищна доза е това, и къде са 0.25 мг в цялата картинка. За диазепам - той е добър, обаче много приспива и на другия ден от него е ужас. Принципно в САЩ е много популярен (валиум) , но напоследък масово се отричат всички освен клоназепам. И Xanax XR също е хубаво, но в бг нямаме. Аз имах доскоро , много е яко 14 часа ефект на бензодиазепин Simple Smile

# 353
Мен ксанакса ме държи 4 часа макс. С Ривотрила ми беше по-добре, ама каквото имам в момента това пия. То и без това почти не пия вече.
Наде, по-добре не пий алкохол. Ако не си на лекарства да, като метнеш 50-100, както не пиеш по принцип ще спиш като пън, ама не ги съчетавай. Наистина много бързо те хваща, чувстваш се супер, правила съм го. Но на другия ден е яко гадно. Аз незнаех на кой свят съм. Ако целта ти е просто да се наспиш не си заслужава.

# 354
Мен ксанакса ме държи 4 часа макс. С Ривотрила ми беше по-добре, ама каквото имам в момента това пия. То и без това почти не пия вече.
Наде, по-добре не пий алкохол. Ако не си на лекарства да, като метнеш 50-100, както не пиеш по принцип ще спиш като пън, ама не ги съчетавай. Наистина много бързо те хваща, чувстваш се супер, правила съм го. Но на другия ден е яко гадно. Аз незнаех на кой свят съм. Ако целта ти е просто да се наспиш не си заслужава.

Аз така снощи за кеф взех 2 ксанакса и 50 грама водка, ей спах 9 часа и половина, и днес бях цял ден супер спокоен. Нямаше такъв ден, а съм бил в постоянно движение, според тракера 21000 крачки, и отделно тренирах след работа Simple Smile

# 355
Опелкорса, не знам дали видя какво ти писах по-назад, ама ти стискам палци за утре. Да минава и да си отпуснеш душата. Знам какво е Hearts

# 356
Опелче , успех и от мен ! Вижда му се края, ще се справиш! ♥️

# 357
  • София
Успех и от мен Flowers Four Leaf Clover

# 358
Благодаря ви, elinor7 признавам не съм видяла, ама то съм толкова разсеяна, salii, miamin и на Вас голямо мерси.Heartbeat
Много сте мили, ще се разплача, ама то си рева и така де. Хаха!
Абе тръгвам след малко, добре че беше клонарекса та и малко поспах, да му се не вярва.
Снощи излязох вечерта за много малко ей така да се освежа, че навън си е много приятно. Имаме една горичка до дома за разходки.
И срещнах един, с който имах преди две години голям конфликт и ми се беше обострило състоянието много - едни страхове бяха едно нещо малее. По принцип се виждаме и по работа и т.н., та минало заминало даже го поздравявам /не се смейте, щом го поздравявам значи наистина съм го загърбила, щото имам и такива дето не поздравявам/.
Сега от стреса ли какво само го гледах като изкопаемо, даже устата ми не се отвори да каже нещо, пък не съм от мълчаливите. И той ме гледа втренчено и той нищо не каза, че като се прибрах като ми се върнаха старите неща викам си няма сън, но съм заспала. Най-хубавото е, че като го видях не усетих оня ужас и страх, който ме обзема друг път /всъщност страховете ми бяха, че ме следи и то не бяха измислени той сам казваше така, пък и е бивш полицай People Cop не че не може да го прави, но може и да ме е лъгал нарочно/.
Дано срещата е на хубаво кой знае.
Докторката вика не пий вода, не яж. Луда жена как да не пия вода от 5ч, че то докато стигна Blue Car Плевен ще е 8 и нещо и ще ме мотат поне още няколко часа са разни уж дребни приготовления. Ама нали съм изпълнителна, ще моля да дадат да пийна малко, от сега едва преглъщам. Поне да се нажабуря с вода вярвам може.

# 359
Опелче, с теб сме! Heart
Пиши като мине и да си поспиш хубаво после.
ПРто не го мисли... в болница си и са свикнали с такива като нас. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт