Тренировки в домашни условия - 104

• 32 719
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Днес LES MILLS TRAINING Cardio #01 с темпо каквото, такова. Недоспала бях и изморена при това, че тренирах след приключване на работа и домашни ангажименти.
Надявам се утре да съм по-свежа и да имам един час за себе си Wink

# 646
Понеделник - отчет Cardio Flow - week 11. Много кардио ми се събра тези дни. Мислех сутринта да направя кардио, вечерта силова, но сутринта ми се спеше, а сънят ми е по-важно от тренирането. Вечерта много се колебах, но утре имам бягане и реших да си направя тренировката от 80 ДО. Винаги когато ми се струпа кардио се сещам за думите на Mike Matthews, че кардиото по време трябва да е 1/2 от силовите. И не, не приемам всяка негова дума като някакво верую. Може би защото една от неговите книги беше първата, която преди години прочетох (Thinner, Leaner, Stringer), доста от нещата са ми се запаметили в главата. Трябва да я изровя тези дни да я прегледам. Проблем ми е, че обичам да смесвам програми нерационално и неефективно. Знам го и пак го правя.
Вечерта правих Йога  - Day 1, 3 Week Yoga Retreat. Бях намислила нещо друго, но децата решиха, че искат да правят с мен. Казах им, че сега трябва 3 седмици да правят програмата Grinning Няма да издържат - нито те, нито аз.

Непо, определено са били 7 км, ти 5 км за 50 минути би ги минала с ходене.

# 647
  • 1st floor

Непо, определено са били 7 км, ти 5 км за 50 минути би ги минала с ходене.
Хахаха, да. То аз и бавничко тичам. Разстояние гоня по-скоро. А и има три светофара на отиване и съответно пак още три на връщане. Все ме хващат, единият ме държи доста дълго...Но ме мързи да слагам гривната на пауза.

Днес ще правя за първи път БР7.

# 648
  • Bristol
Ох, аз си купих специално Гармин за колелото, навигация и статистиката да ми води, ами то трябвало да се спира, когато спираш за почивка. Щях да падна, като разбрах, а не е евтина играчка. До сега ползвах апп на телефона за същите цели, Komoot, но телефонът ми е по-неудобен и голям да се монтира на колелото и реших уж да се модернизирам 🤪
Аз продължавам бавно, но славно 30ти ден с 90 дневното предизвикателство на Руми и втора седмица контролирам калориите. За 30ти ден предизвикателството беше да се повтори ден 8. Аз не забелязвам прогрес, но изненадващо лесен ми се видя ден 8. Явно дори и кратки, ако се правят редовно упражненията, имат ефект 😊

# 649
За днес отчитам пилатес с Boho Beautiful https://youtu.be/r_W49tWhVys ,  понеже се натовари основно долна част добавих и тази кратичка за ръце https://youtu.be/Mlex28M-_Tk плюс планкове ден 9. Намерих едни  тренировки на Ballet Beautiful по руските торенти и ще ги смъкна, за да си ги имам Simple Smile
Харесала съм си едно кифленско колело, уж вчера щяха да ми се обаждат от фирмата за него, не звъннаха. Дано днес да е пристигнало и да си го взема. Сега децата карат, аз се влача зад тях 😂 В събота излизахме четиримата и ММ беше с колелото си, караше бавничко до мен, ама накрая аз бях капнала,.а те си бяха свежи Simple Smile

# 650
Кайлис, стискам палци за колелото, няма такъв кеф!

И аз вчера с децата, че и със съседче!
30/66 Колоездене 18 км + TAM PRECISION TONING 03 Butt

https://www.youtube.com/watch?v=O1tgv5rL1AQ
Трейси си е Трейси - имаше разминаване между дясната и лявата страна, но това да и е кусура! Най-дългите 15 минути Simple Smile))

# 651
Аз продължавам по програмата на ФБ.
Установих, че от 21 ДФ и ДФЕ коремът ми се беше оформил и сега взе леко да се позагубва.
Странно ми е защо блендерите слагат кардиото преди силовата. Досега винаги обратното съм срещала.

# 652
Дъждец, и Кети прави така в нейните сплитове. Има привърженици и на двата подхода. На мен лично ми харесва малко кардио преди силовите за разгряване на мускулите. 10-20 минути в средно темпо, за да имаш достатъчно сили за основната тренировка.
За днес - тренировка за цяло тяло за втори и трети триместър от GymRa.  Въпреки че се води и за втори, ми се стори най-лека от тренировките на Мими, които съм пробвала досега.
https://youtu.be/P5Y-MiQ2m8I
Днес попаднах на една статия по въпрос, който обикновено живо ни занимава: как да тренираме и да се храним, ако искаме да натрупаме мускулна маса И да се отървем от тлъстини. Нищо ново не казват, но пък е обобщено на едно място, така че пускам линк.
https://www.insider.com/how-to-lose-fat-build-muscle-simultaneou … -loss-tips-2020-6

# 653
За днес 09.06 Les Mills - BodyAttack 54_01 Master Class
Пак някакви разминавания с цикъла, а уж се беше нормализирал. И понеже съм в ПМС се чувствам подута и крива мрън…. И естествено не смея да се приближа до кантар, пък то и без друго искам да го счупя Joy
С храната съм много добре последните няколко седмици.

# 654
Вторник - 60 минути бягане леко темпо (през деня) и Ден 65 от 80 ДО + Roll & Release + вана със соли (вечерта).

Опитвам се и аз да огранича храната тези дни, за да ми поспадне корема за басейна, но дребният днес ме саботира - искаше да правим гевреци (pretzels) с бадеми. Аз бях сигурна, че ще се изложим, а те станаха невероятно вкусни. Ще го пиша carb loading. Добре че ММ вечерта ни беше приготвил любимото ми пиле табака, поне вечерята беше режимна.

Кайлис, какво стана с колелото? Обожаваме да караме колелета с ММ по баирите, но в тази ситуация няма на кого да ги оставим за дълго и да отидем на любимите ни 40-50-100 километра. С децата също обичам, но с тях е съвсем друго - те обичат лежерно и в повечето случаи аз бягам, а те карат колело... Здраве да е, скоро и в карането на колело ще ме надминат (дано)!

# 655
Страшно много ми се кара колело. Моят приятел не спира да спортува, бяга, кара колело и ми липсва. Вчера бях на спининг, но следобяд ме заболя корема и продължава да ме боли. Понякога се чудя дали не правя глупости със спорта или просто съвпадение на болежките.
За днес май ще си лежа повече

# 656

Кайлис, какво стана с колелото? Обожаваме да караме колелета с ММ по баирите, но в тази ситуация няма на кого да ги оставим за дълго и да отидем на любимите ни 40-50-100 километра. С децата също обичам, но с тях е съвсем друго - те обичат лежерно и в повечето случаи аз бягам, а те карат колело... Здраве да е, скоро и в карането на колело ще ме надминат (дано)!
Писах им, още не било пристигнало, но пък било поръчано. Чакам..
У дома и тримата карат, само аз се цепя от колектива Simple Smile Децата стигат вече до 13-15 км лежерно.
Аз пък вчера ядох режим и обяд и вечеря (яйца и чушки с извара),след което едно парче бисквитена торта и мента със спрайт 😈 Като стегна тялото се усеща мускул, но има още мазнини за сваляне. В тази връзка, Звезди, благодаря за линка. Ще се меря в края на седмицата, така бях решила в началото-на две седмици. Макар, че съм преди цикъл и най-вероятно ще отчете покачване Simple Smile

# 657
  • 1st floor
Дух, защо не спреш за седмица тренировките и да видиш дали не е от тях? Замени с дълги лежерни разходки на приятни места.
Аз чакам гости днес сутринта, после имам излизане, та ще гледам довечера да се наритам за БР8.
Звезди, мерси за статията. Аз гледам да орежа В (не драстично, де), но най-често ми се увеличава мазното. Явно трябва да следя и за протеините.

# 658
Непо, аз ги бях спряла, третия месец нищо не съм спортувала, после ми мина малко и поднових с повишено внимание. Сега пак ще спра за малко. Утре съм на преглед. Иначе за разходките, да, чувам че някакви жени правят подвизи с дъъълги разходки по 10-15 км., но на мен често ми е трудно без почивка в 4 да направя. Кръста и тазовите кости ме болят. Но ще се опитам.

# 659
  • Пловдив
Духче, всеки е различен, и организъм, и бременност. Не гледай другите, а себе си, като не се чувстваш добре, е сигнал. Аз се чувствах много добре, но бременна в 4 месец се качих на рилските езера (до окото чак ) и обратно и на следващия ден за малко да пометна. Та, измамно е това "чувствам се добре". Нищо Не е на всяка цена, не бива да се прекалява. 💓В 9 месец пък родих 2 седмици преди термин, защото ходех около 15 км в жегата една събота, да ме пита човек що. И през нощта ми изтекоха водите. Не че е проблем, но явно има значение.
Аз не съм тренирала 2 дни, че съм на работа цял ден и става късно, докато се прибера, а и колата е на ремонт, та се прибирам в 7 часа. Сутрин ставам рано, но не мога да се наритам. Днес се надявам да съм си до обед и да успея.
Весел ден!

Общи условия

Активация на акаунт