През ЮЛИ радост най- голяма, ще бъда горда мама! - Тема № 6

• 35 942
  • 687
  •   1
Отговори
# 225
Такъв е и моят. Слагах го от втория ден след раждането.
Предполагам си доволна? От Амазон ли го поръчва? И от втория ден след раждането - значи ли че си го носила в болницата?

# 226
И аз се замислям за колан, на мен след секциото ми дадоха да сложа колан на втория ден още в болницата, но беше друг тип. Сега пак трябва да търся някакъв, но гледах една влогърка- Зорница от аглю, тя обясняваше, че при първото раждане си е взела колан, който е много висок и съответно е бил много неудобен, не го е носила, за второто обаче е избрала подходящ. Трябва да потърся този клип и ще го кача.

# 227
Аз съм се спряла на този https://e-shop.izamama.com/product/675/styagasht-kolan-za-sled-r … anita-cheren.html
Снаха ми го ползваше и определено имаше ефект.

# 228
medissa поръчах си го от някакъв български сайт. Мисля, че го има в много. В интерес на истината в болницата (Щерев) имаше  друг колан. Та повече носех него докато бях там, но и моя си носех. Аз съм казвала, че го носех при ходене, защото ме караше да се чувствам по-стабилно и не ме болеше толкова. А че се прибра за две седмици коремът беше бонус. През останалото време го махах.

# 229
  • au bout du monde
Аз съм на косъм да поръчам колан за след раждане. След доста четене стигнах до избора на този: Chongerfei 3in1 Belly Wrap . Колана е на 3 части, първата седмица се слага единия, после се добавя другия и накрая третия. Идеята е стягането да става постепенно, заради органите. Вие на какво сте мнение и какъв колан ще ползвате?

И аз мисля такъв да си поръчам.

# 230
С предната Б не съм слагала колан, но и на втория ден след секциото коремът ми се беше прибрал изцяло. Надявам се и този път ситуацията да е такава.

Минах днес през Лидл и взех от муселиновите пелени и приключвам с шопинга.

В понеделник съм на преглед, нямам търпение вече Heart

# 231
Ами да попитам и друго - мислите ли да ползвате слинг и след време бебешка носилка-раничка?

# 232
Ооо, задължително!

# 233
Аз също мисля да ползвам раничка по-скоро, не слинг - въпрос на предпочитание.

# 234
Аз също мисля да ползвам раничка по-скоро, не слинг - въпрос на предпочитание.
Аз питах и за двете, защото нали слинга е за новородено, а раничката май е за от 3тия месец.

# 235
Аз мисля да ползвам слинг,дано се справя с него хаха

# 236
Аз имам раница и ще я ползвам и този път (доста по-активно със сигурност),  но след 6-тия месец.  До тогава ще ми трябва слинг.  Пробвала съм само ринг слинг,  не успях да го наглася,  затова сега ще заложа на еластичен в началото (библиотеките за слингове и ергономични носилки дават безплатен едномесечен наем на такъв), а после ще си купя тъкан слинг.  Дано да се справя с нагласянето,  защото ще ми е необходим,  с 2 малки деца трудно ще се справя без него.

# 237
И аз мисля да взема слинг, защото ще мога от новородена да я нося. А покрай баткото ще ми се налага да са ми свободни ръцете. Тъкмо се бях наканила да го пусна на ясла и да има няколко месеца, в които да свикне с новостите и те ги затвориха Confused Той направи годинка на 09.03, точно преди мерките. Сега се чудя, ако отворят яслите дали да го пусна. Ако ги отворят скоро може и да го пратя. Пак ще има малко време. Но ако е близо до термина, мисля, че ще го приеме като изхвърляне или заместване Confused А за риска от заразяване вече не го мисля. Явно вирус ще има мноооого дълго време. Като гледам предположенията - с години. А животът продължава. Вие какво мислите? Знам, че не е по темата с юлските бебета, но ми е голямо колебание и притеснение какво да правя.

# 238
# 239
Ще си взема и аз еластичен слинг. Ползвала съм и е удобно.

Общи условия

Активация на акаунт