През ЮЛИ радост най- голяма, ще бъда горда мама! - Тема № 6

• 37 877
  • 687
  •   1
Отговори
# 570
Потенето и при мен тия дни е доста обилно, повече от преди,направо си седя и се потя.
Да Айко е добър вариант, разгледах някой неща са на добра цена, ще поръчам онлайн, нямам наблизо.

# 571
А дали промоцията е само онлайн?
Звъняхме преди няколко часа и казаха че промоцията не е само за онлайн поръчки ,а си е и в магазините.

# 572
Толкова ми е топло и задушно, че позволих да спим на отворен прозорец. По принцип не търпя , защото ме дразнят котки, птици, но не се търпи тази жега!

# 573

sweet_lady, твоят час от колко е ?
[/quote]

Аз съм от 9:15ч. Не знах, че преглежда само в четвъртък. Кои документи за болницата са ти готови и дават ли ги преди раждането ? Simple Smile

# 574
  • au bout du monde
От всички видове ли си купила? Браво на теб! Grinning Аз от Лидл харесам Био сладолед,но и този май ще пробвам.

Ще се ходи в Айко значи!

Всички ги опитах 😆 Утре ще ходя пак до лидъл 😁

# 575
  • София
Аз съм от 9:15ч. Не знах, че преглежда само в четвъртък. Кои документи за болницата са ти готови и дават ли ги преди раждането ? Simple Smile
Ще се разминем значи, аз съм от 9,45. Тя и по принцип май преглеждаше само сряда и четвъртък, че нали работи и в друга болница. Това за документите ми го казаха акушерките, спомянаха че само Васерман нямам, но сега май ми го пуснаха. Не съм се интересувала кои документи точно, че тъй тъй ще си раждам там.
Вчера реших да принтирам документите за прием в болницата, за да си ги попълня предварително - чак момичето във фотото ми съчустваше колко са много Grinning

# 576
Преди малко слушах една лекция за ваксините и сега се сетих може би глупав въпрос Grinning но слагат ли имунизациите на бебето веднага след раждането в частните болници? Засега съм се насочила към раждане в частна, че в другата, в която моят лекар изражда, има болни от корона и се отказах от нея.

# 577
  • София
От всички видове ли си купила? Браво на теб! Grinning Аз от Лидл харесам Био сладолед,но и този май ще пробвам.

Ще се ходи в Айко значи!

А съдържат ли захар или са с някакъв заместител?
От много време ми се яде сладолед, не посягах към него , заради съдържанието на яйца и тъкмо реших, че те са изсушени и няма проблем и ми откриха диабета, та ми забраниха захарта Grinning

# 578
  • au bout du monde

Ще се ходи в Айко значи!

А съдържат ли захар или са с някакъв заместител?
От много време ми се яде сладолед, не посягах към него , заради съдържанието на яйца и тъкмо реших, че те са изсушени и няма проблем и ми откриха диабета, та ми забраниха захарта Grinning

Аз също съм с диабет и за мен няма проблем. Има някакъв подсладител. Захарите са само 8гр на 100гр.

Последна редакция: вт, 19 май 2020, 16:07 от La Libellule

# 579
Преди малко слушах една лекция за ваксините и сега се сетих може би глупав въпрос Grinning но слагат ли имунизациите на бебето веднага след раждането в частните болници? Засега съм се насочила към раждане в частна, че в другата, в която моят лекар изражда, има болни от корона и се отказах от нея.

Няма значение каква е болницата - държавна или частна, ваксини се слагат.

# 580
Минавам само да кажа, че съм качила три номера на обувките, заради това подуване на краката. От 37 на 40 🤭 Пробвах в няколко магазина, всичко ми стяга. Накрая взех едни какви да е чехли и с тях ще карам.

# 581
Аз също мисля да взема едни чехли и с тях да карам. От няколко дни ме болят краката и нямам никакви удобни обувки. Днес ми пристигнаха роклите за бременни и сега поне имам какво да облека, че почти нищо не ми ставаше. А в тази жега не издържам. Поръчах и един сутиен за кърмачки, еми не уцелих размера. Оказа се голям, но може и да влезе в употреба, поне изглежда удобен.

# 582
Те ти дойдоха роклите , а в четвъртък ще е студено Wink
Аз предната бременност качих с един номер и така си останах. Всички стари обувки трябваше да хвърля Sad сега основно с маратонки ходя, с чехли ми се набиват много краката и се измарям бързо.
Ей, направо не се търпя... Сготвих най- простата вечеря на Света и се изморих Sad

# 583
Аз започнах да ходя само с джапанки, нищо друго не ми става 😂 За дрехите, тъй като съм тренирала волейбол и имам доста тениски и къси панталонки, та основно тях използвам и ми е много добре. Утре ще пускам изследване за белтък в урината, че това състояние направо не се търпи.

# 584
Това с подуването е много гадно. Съчувствам ви, момичета. Аз пък нося едни обувки само, защото не мога да се наведа, поне са ортопедични и бях на сватбата ни с тях по някое време.
За умората - ужасно е! Днес 2 часа бях на жегата по задачи и като се върнах, отцепих на дивана. Joy

Отделно изглежда съм направила някаква невралгия на един нерв на лицето. След проблемите с ухото, после гърлото, болката продължава и УНГ каза че вероятно нервът е простуден Confused някой имал ли е подобна гадост някога?

Общи условия

Активация на акаунт