Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти. 46 тема лятна

• 23 240
  • 410
  •   1
Отговори
# 180
Към ФиХелт е и моето. От фирмата е, ще го ползвам за пръв път. Ще видим как ще е. Трябва да си прочета общите условия. Май беше само с касова бележка за зъболекар.

# 181
Е как с касова белижка, фактура поне си трябва. Предполагам и амбулаторен лист.

# 182
Здравейте и ние добре! За море още не мислим. Има голяма вероятност от октомври да сме по домовете отново. Няма как да не се качат болните.

# 183
  • гр.София
Аз съм доста притеснена в момента. От вчера Алекс е със сополи, вече има и кашлица и температура около 37 градуса. Това е резултата след 3 седмици на градина. Бях забравила какво са това сополи по време на ИП и нямаше да се шашкам толкова, ако не беше този Корона вирус. Не знам как ще я караме есента и зимата... Как ще различим обичайните вируси от новия лош вирус? Симптомите са еднакви и не си представям всеки път като се разсополиви да се прави тест...

# 184
При короната сополи няма.

# 185
Едно от моите вдигна температура точно 1 седмица след градината. За  1 ден мина. След като се върнахме от море миналата седмица отново ги пуснахме на градина, от петък са със сополи, кашлица и температура... днес уж само сополите стоят. Излишно е да казвам, че за 2 меесеца престой в къщи грам болежка нямаше.

# 186
Минах през Начев днес, каза че възелът е пораснал само 1 мм за 3 години, което е ОК. За ТСХ каза, че ще пия хормон само преди опита. Иначе, ако няма да правим, следваща контрола на възела с ехограф, след 2 години. Може да се каже, че съм доволна, поне от този преглед.

Последна редакция: нд, 05 юли 2020, 17:11 от Charlotte_85

# 187
И ние бяхме на море, чудесно си изкарахме, сега ще се наложи да ги пусна на градина за първи път от ИП насам...Гадост, защото след това искаме да пътуваме отново, този път на планина, а най-вероятно ще довлачат пак някакъв вирус.... Но не можем вече да жонглираме.

# 188
  • България
Здравейте,ние ходихме вече два пъти до морето за по един ден (на 100км. сме)Доста сме черни.Аз бях и на Рилските езера с колегите.
 Децата не ходят на градина и не бяха боледували.
Скоро обаче Стела вдигна Т 37-38,мина за един ден. Носовете им се задръстват от едни кървави сополи и казват,че ги боли.
А пък Теодора има едни гадни дебели пъпки по корема.Отначало бяха единични,но след завяхването,излизат нови.Снощи като я къпах видях,че са набрали и гной и я болят.Утре ще ходим на лекар. Тъкмо се чудя да взема пак направление за ортопед и да идваме до Г.Баня.за крачетата.(за дюстабана)
Водихме я на 1г, казаха да изчакаме до 3.Миналата година я водих-да изчакаме до 4г.
Да видим сега какво следва?
Бяхте ми препоръчали Ефремов,но така и не успяхме да се срещнем.Пак него ли да търся???

# 189
И Кайо изкара това с еднодневната температура, плюс сополи.
Ние едно време ходихме на ортопед в квартала, зад Била на бул. България. Пак по препоръки беше, но не помня как се казваше.

# 190
  • България
Алексиев?
И ние там ходихме.

# 191
Май да. Само веднъж съм го водила, на 6 м.

# 192
  • София
Аз скоро водих Вики при Ефремов (и на 3 месеца си бяхме при него).
Ако решиш да ходите там, да знаеш, че сега е със записване на часове.

# 193
Моето чака класиране за ДЯ.

Последна редакция: пн, 13 юли 2020, 22:45 от Анонимен

# 194
Ние не знаем какво да правим - дали утре да пускаме тестове и в събота да пътуваме до Гърция, дали рд на малчо тук или зя пръви път от 12 г.насам, да ходим на Созопол.
Днес обаче, май ще трябва да решим, а не знам как ще стане 🤔

Общи условия

Активация на акаунт