Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти. 46 тема лятна

• 24 364
  • 410
  •   1
Отговори
# 195
  • Сливен
Здравейте,момичета!Може те ли да ми препоръчате добър хематолог за 3 месечно бебе,с нисък хемоглобин е който продължава да пада,съмненията са за анемия,според пуснатите изследвания желязото е в норма.Иначе бебенцето е добре,расте и наддава в норма.

# 196
  • София
Колко е хемоглобина?

# 197
  • България
Здравейте,ние лекувахме ужасна стафилококова инфекция с гнойни пъпки -на едната по тялото на другата по носа.Лекарката каза,че идвало от стафилококи в носа.Мазахме и носове с АБ.
Иначе влизам за питам за препоръка за детски ортопед.Насочила съм се към Г.Баня -Ефремов,но сега в и-нет ми дава,че има час чак за 01.09,а аз тогава съм на работа и става сложно пътуването.Имах му и личния номер,но не го откривам,а в клиниката не вдигат,явни са до обяд.Та ще помоля,ако някой го има да ми го прати.
Имаше и други мами, мисля, с нашия проблем"дюстабан",ако може да пишат какво са предприели -стелки,упржнения?

# 198
  • София
Мисля, че и без час да отидете няма да ви върне. То и в сайта пише, че хора без час ги приемат, ако има възможност и изчакат. Скоро водих Вики при него (с час) но хора нямаше и според мен можеше да мине и някой без час.
Друг ортопед за който се сещам е Фурлакис - преглежда и в Надежда, но и на други места, а на едното преглежда и по каса. Можеш да погледнеш  в супердок

# 199
Фурлакис или Алексиев, за тези се сещам аз.

Иначе ходя на работа и нервите са ужасно много, май пак не случих на работодател, да не говорим, че обясненията колщо са толерантни към майки, се оказаха празни приказки...

# 200
Може ли дексаметазон да се дава за ухапване от оса, пчела, против алергична реакция?

# 201
Мисля, че и без час да отидете няма да ви върне. То и в сайта пише, че хора без час ги приемат, ако има възможност и изчакат. Скоро водих Вики при него (с час) но хора нямаше и според мен можеше да мине и някой без час.
Друг ортопед за който се сещам е Фурлакис - преглежда и в Надежда, но и на други места, а на едното преглежда и по каса. Можеш да погледнеш  в супердок
Фурлакис преглежда по каса в Нео клиник. Аз съм много доволна от прегледа при него (бебе на 2месеца)

# 202
Герда, не знам за нещата, за които питаш, но за Ковид го дават.

# 203
  • България
Благодаря ви.Успяхме да запишем час за Ефремов в понеделник.Да видим какво ще каже.

# 204
Аз мажа с Фенистил за ужилване. Много бързо минава.

# 205
Казаха, че капките фенистил много бавно действали, та за това този дексаметазон във водичка да се изпие.

# 206
  • България
Герда,кой е ухапан,малката ли?

# 207
Да. На гушката и взе да се подува много, но вече е добре.

# 208
  • България
Олеее,плака ли много?Къде я намери тази оса...

# 209
Преди около месец и мен ме ужили нещо, но така и не разбрахме какво е, понеже даже не съм усетила. Ходих да ми бият урбазон и бях ня противоалергично няколко дни. Добре, че мен ужили, а не малчо.

Общи условия

Активация на акаунт