Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти. 46 тема лятна

• 24 275
  • 410
  •   1
Отговори
# 210
Добре, че малчо го ужили при мен. Като не знаеш има ли алергия и си на тръни да първия път.

# 211
  • България
Ние ходихме при Ефремов, каза само боса да ходи, вкъщи целогодишно без чорапи.Те така си и ходят Simple SmileИ навън,когато е възможно.Беше категорично против всякакви стелки.,по-скоро вредяли.Питах за упражнения.Също каза,че не помагали.Следваща среща -в първи клас.
Ами това е!

# 212
Защо без чорапи? Върху плочки също ли 🤔

# 213
  • България
Да,така каза, върху всичко и целогодишно.Направо не знам.Всички ме шашкат как има нужда от стелки,защото при нея плоскостъпието си е очевидно и без да си специалист..Той вика" Нищо й няма"
Тя е супер гъвкава,може да си огъва наобратно пръстите на ръцете и краката и от там и свода е легнал.Нещо такова ми обясняват.
Догодина ще я записвам на худ.
гимнастика,че от 5годишни
ги приемат Simple Smile

# 214
Художествената гимнастика ще помогне и ще подобри плоскостъпието ли?

# 215
За плоскостъпие не знам, но сестра ми има хабитуална луксация на колената, трябвало да играе балет. Предполагам логиката е същата. Мускулите се тренират за да се минимизират травмите.

# 216
  • София
и моя младеж има някакво плоскостъпие май, ама не съм го водила скоро на ортопед.
освен и аз на балет или гимнастика да го запиша Simple Smile

кандидат първокласниците как сте?
нас ни вълнува много първия учебен ден, но се оказа че само родителите и децата се вълнуват.
никаква яснота няма, цялото училище е в отпуск до 1 септември, само някаква охрана имало и толкова.
госпожата я познавам само от слухове, нито съм я виждала, нито чувала.
и познати родители нямам в класа. повечето първи класове в същото училище поне ги посъбраха във фейс и вайбър, нас не.
изобщо пълно информационно затъмнение.
пък то не остана много време, месец само.

# 217
Чакай малко, хората почиват Grinning
И в МОН почиват, а пък как ще се учи ще ни уведомят към 10.09., ако са наясно.

Ние госпожата си познаваме, водеше класа на кака му.

# 218
За държавните ясли правят ли родителски срещи или е камо за градините?

# 219
  • София
при нас правиха, ама като започна годината.
и в градината и в яслата.

Чакай малко, хората почиват Grinning
И в МОН почиват, а пък как ще се учи ще ни уведомят към 10.09., ако са наясно.

Ние госпожата си познаваме, водеше класа на кака му.
хубаво почиват ама да си свършат работата първо.
не на 14 септември да решат колко е опасно и децата в къщи.
някакъв хаос е в момента с тоя вирус, никой не знае какво да прави. положението е "виж там оправяй се" ако се разболееш.
никой не карантинират, никой не изследват и лекуват.
обаче лицата от които зависи всичко са в отпуск/откъде им се появяват такива големи отпуски не знам, моят е стандартен, уж съм все на работа и не остана/ или си спасяват задниците някъде.

# 220
И аз не съм водила малчо на ортопед от бебе, може би ще е хубаво да го видят пак.

# 221
  • България
Художествената гимнастика ще помогне и ще подобри плоскостъпието ли?
И аз не знам.Д-ра каза да си спортува каквото иска.Имах предвод,че е много пластична и може би ще й хареса.

За училище още нищо не се знае.И аз съм в училище,но няма яснота.Говореше се,че ще започва нормано учебната година,но....пак чакаме.
Амини,това на сестра ти ми звучи страшно, често ли й се случва и болезнено ли е?

Последна редакция: вт, 11 авг 2020, 14:10 от ирен22

# 222
Случваше и се в студентските години, и пункции на колената и правеха. После и откриха дискова херния и тя започна много да тренира. Оттогава не е имала проблем 😀

# 223
Много да тренира балет ли?

# 224
Плуване основно, балет никога не е 😀 това се почва отрано, не на стари години.

Общи условия

Активация на акаунт