Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти. 46 тема лятна

• 24 364
  • 410
  •   1
Отговори
# 225
Аз чета от известно време в новините, че от 15.09 всички деца ще бъдат в клас.

# 226
Да, в час без маски, в междучасията с маски 😆

# 227
Надявам се да бъдат.

# 228
Наистина ще е добре да ги върнат в клас, дори и само от гледна точка на психиката.

Надявам се и в градината да се върнат децата, че в нашата ходят от двете групи общо 6.

# 229
Влизам да споделя нещо с вас. Моето дете от известно време е на вълна "искам бебе вкъщи" и някак си и мен ме прихвана. Не от него де, мисля си го от време навреме, а напоследък все по-често. Много ми се ще да направим някой още опит, само не знам откъде да вземем пари Sad
Другото, заради което отворих темата е, че трябва да направим с Кайо картичка за спомен на "каките" в яслата, защото той се мести в градина и няма да се видят повече. Някакви идеи?

# 230
Влизам да споделя нещо с вас. Моето дете от известно време е на вълна "искам бебе вкъщи" и някак си и мен ме прихвана. Не от него де, мисля си го от време навреме, а напоследък все по-често. Много ми се ще да направим някой още опит, само не знам откъде да вземем пари Sad
Другото, заради което отворих темата е, че трябва да направим с Кайо картичка за спомен на "каките" в яслата, защото той се мести в градина и няма да се видят повече. Някакви идеи?
Отпред: очертана ръчичката му. Вътре от едната страна: негова "рисунка", от другата страна: твои мили думи. Простичко, но според мен много мило.
По другия казус: нямате ли право на пари от държавата?

# 231
  • София
Нашия младеж и той все за брат говори. Като дойде, като се роди.
Поръчва на щъркелите като ги види.
Ама иска един брой и никакви сестри.
Опитах няколко пъти да обясня ,че в някои семейства има само едно дете и други подобни, ама той пак си иска.
Надявам се да отшумят тия мераци с времето. Всички около него имат братя и сестри и явно иска като тях.

# 232
  • гр.София
Електра, идеята е супер, но финансовата страна на въпроса не е за пренебрегване. Спомням си, че бяхте използвали някаква програма на Столична община. Няма ли вече такава?
Ние с ММ много съжаляваме, че няма как да осигурим братче/сестриче на Алекс (много ни се иска второ, но няма как да стане...)

# 233
Ами на тази програма една двойка има право само веднъж, няма как да вземем пари от държавата за втори опит. А заема за първото ин витро още не сме го изплатили... Не знам, мисля го още.

Мерси, Лутиен за идеята, сигурно нещо такова ще майсторим. Въпреки че него хич не го бива в рисуването и само едни локви чертае 😂

# 234
Това за ръчичката е добра шдея. Иначе може и с твоя помощ някоя малка рисунка и няколко думи от теб.

Нашият малчо от 2 години говори за братче и не се отказва. При мъжа ми обаче, нещата ни са розови, скоро ще правим контрола и тогава ще мислим има ли смисъл да опитваме. Иначе и двамата искаме много още едно дете.

# 235
Мойто има брат, ма на куче иска.

# 236
Всеки иска каквото си няма 😉 другото е даденост

# 237
  • София
нашия и куче иска и котка, ама няма.
като порастне и отиде да живее с негово си семейство да си вземе.
само рибки му се полагат, ама вече не ги забелязва даже.

# 238
През пролетта намерихме домашно куче, което прекара с нас няколко часа преди да го върнем на стопаните му. От тогава мъжа ми най-после склони да помислим за куче у дома. Аз съм ентусиастката по темата.
За брат и сестра преустанивихме опитите предишното лято. Подмятанията на Марти постепенно отшумяха.

# 239
Големият си има брат, та сега вече сестра иска Simple Smile Казах му, че вече съм спряла с производството на бебета.
Друг един път, по друг повод, ми заявява - "Мамо, имам една добра и една лоша новина". Питам го какви са, а той: "Лошата е, че като раждаш, много те боли, но добрата е, че после си имаш бебе!"
И разни други бисери по темата - дали не съм предпочитала вместо тях двамата да родя едно момиченце, за да можело после то пък на свой ред да роди... Не знам откъде ги измисля Simple Smile)))

Общи условия

Активация на акаунт