Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти. 46 тема лятна

• 24 416
  • 410
  •   1
Отговори
# 270
Кристи, усмихна ме много. Аз скоро 35 г.правя, но мъжът ми е на 46 г. Той има доста бенки и е бял, малчо е взел от моята кожа, която повече чернее и не гори, но все пак нещо се уплаших от слънцето това лято. А по принцип съм като 🐍 само на слънце стоя, но от средата на почивката повече сянката пазя и само строявам и мъжете да са повече на сянка.

# 271
Ами не знам... Напоследък много бенки ми се появяват, пигментни петна, лунички и какво ли не. Малкият няма още четири години, а вече е с над десет по цялото тяло. Сигурно е нормално, ама пък и не виждам голям келепир от излагането на слънце. Ни Д събира достатъчно количество, както се опитваха да ме убедят, ни помага срещу настинки и прочее глупости. За сметка на това доста близки и далечни познати се озоваха с разни проблеми, включително меланоми. Вярно, че ракът на кожата се третира относително лесно и има сравнително добри шансове за оцеляване, ама съм мерси да пробвам.

# 272
Именно и при нас е така с бенките, пигментните петна и т.н. и затова ще опитам да внимаваме повече.

# 273
  • София
Кристи, вит. Д се “събира”, когато се излагаш на слънце без слънцезащитни мазила. Пък ние все мажем

# 274
Тъй де, полза никаква реално. А пък аз толкова да мразя кремовете пуууу, не е истина. Затова сега с тениските се родих Grinning

# 275
Кристи, откъде ги купуваш?

# 276
  • София
в декатлон има за малки и големи.

# 277
и ние сме с тениски от Декатлон. Малкия не търпи да го мажа с мазила и след 10:00ч на плажа сме с тениски всички. Първия час уж събираме витамин Д Simple Smile

# 278
  • София
аз го мажа и пак е облечен.
ама не излиза от водата и ми се струва че така е по-добре.
там сеи изгаря най-качествено, поне на мен ми се е случвало на млади години.
сега се мацам и под чадъра.
за витамин д ми се струва че се събира и без да се опъне човек на слънце в 13 часа на обед.

# 279
Абсурд да застопоря децата под чадъра. Мажем се и толкова. А облечени на плажа, било и то със специални тениски ми се струва странно. Не съм актуална, знам.

# 280
  • България
Вчера цял ден изкарахме на " Златна рибка " до Созопол без дори да отворим чадъра Simple Smile
Мазахме се по малко.Каката изобщо.Ама сме такива шоколадовиии Simple Smile))
Много хубаво беше, но от днес на работа.

# 281
Вчера цял ден изкарахме на " Златна рибка " до Созопол без дори да отворим чадъра Simple Smile
Мазахме се по малко.Каката изобщо.Ама сме такива шоколадовиии Simple Smile))
Много хубаво беше, но от днес на работа.
И ние сме се заканили да ходим там, нещо да препоръчаш да не пропуснем?

# 282
  • България
Амини,много е хубаво.Чисто, водата е плитка.Ходихме до шамандурата.Децата с пояси де.
Ние бяхме само за през деня.Не сме оставали да спим.Видях,че има хотелчета,бунгала каравани.
Вие за колко време и къде ще спите?

# 283
Амини,много е хубаво.Чисто, водата е плитка.Ходихме до шамандурата.Децата с пояси де.
Ние бяхме само за през деня.Не сме оставали да спим.Видях,че има хотелчета,бунгала каравани.
Вие за колко време и къде ще спите?
За една седмица мислим да ходим, на хотел.

# 284
И ние заминаваме тепърва на море, утре тръгваме, на Свети Влас. Дано морето да не е бурно като миналата година! Ние чадър си носим, но седи в багажника. Отиваме на плаж рано и като слънцето стане силно си тръгваме. Следобед пак се връщаме като се наспят мъжете. Така никой не изгаря. Не съм купувала блузи с ув защита тази година, пък да видим.
Ех, моренцеее, идваме 😁

Общи условия

Активация на акаунт