Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти. 46 тема лятна

• 24 416
  • 410
  •   1
Отговори
# 285
Точно от декатлон са нашите. Миналите години бях взимала и от други места, но бяха в пъти по-скъпи и реших, че няма смисъл.

# 286
  • UK
Здравейте
Ние стартирахме с учението..   Вече сме в year 2 😍
Още малко и първокласниците от темичката ще прекрачат прага на училище за 1ви път.
Много успешна и късметлийски учебна година на дечицата.
Дано вируси и подобни са останали в миналото.
Успех на учениците ❤

# 287
  • София
ние бяхме на рс вчера.
харесах госпожата, обаче някои родителки ме издразниха.
надявам се да не се налага много да общуваме.
ще има странен първи учебен ден.
госпожата ще събира децата буквално на входната врата, ние ще чакаме там.
ще влезат в училището, ще им раздадат учебниците и си тръгват.
по принцип съм съгласна, иначе се събира по главите на децата половината рода.
надявам се да няма драми, вече обяснявахме на момчето какво да очаква, уж разбра.
и ще пуснат един човек в клас, да снима.
може би ще наемем фотограф, една майка предложи, другите замълчаха, надявам се да е в знак на съгласие.
изолатор щяло да има, не е кабинка на двора, някъде до медицинското лице било.
започват по различно време различните класове, за да не се срещат в междучасията.
на входа има такова за измерване на температурата. ние се влачихме 50 родители около половин час, за 120 деца не знам колко време ще отнеме.

# 288
Успех на учениците!
И на Кайо 1-вия ден му е от 15-ти. Само не разбрах трябва ли да му правя изследвания при положение, че си продължава без прекъсване от яслата, но нищо. Другата седмица ще им звъня да питам.
Ние сме на морето, ама такъв дъжд ни пра по пътя, че... 🤐

# 289
  • София
моето дете преди 4г, във вторник примерно беше на ясла, в сряда на градина.
изследвания не искаха.
само занесохме разните хартийки дето ни върнаха от яслата.

# 290
От ясла на градина не се носят документи, освен ако дитето не е посещавало заведението дълго време.

# 291
Бамба, много добре звучат нещата, супер! И ние май ще сме с изместени междучасия. Голяма шумотевица ще е. Отделно ще е и втора смяна първия срок. Големи се водят вече...
Иначе е добра идея да не пускат родата в класната стая първия ден. Особено, ако сте я видели вече на рс.
Сигме, вие родителска имахте ли?
Други първолачета?

# 292
  • гр.София
Ох, много е вълнуващо с първолачетата, но при нас още е далече този момент.
Днес Алекс замина на гости на баба си с ММ без мен. За първи път се разделяме откакто се е родил и честно казано ми се насълзиха очите, когато ми махаше от столчето в колата...Да видим как ще се разбират по мъжки, защото в къщи много-много не им се получава

# 293
Браво, много ми хареса това, че няма да се засичат междучасията! Да видим и занапред! Успех на първокласниците!

# 294
Адашче, нашата е на 09. 09.
Мани, ми детето го нямаше в списъка. Сгрешен му входящия номер. Щях да получа удар. Накрая техническа грешка.

# 295
От ясла на градина не се носят документи, освен ако дитето не е посещавало заведението дълго време.
Яслата беше до 31. 08, а градината от 15. 09. и от яслата ми казаха, че трябва само изследването за глисти. Но чета друго - че само ако е отсъствал повече от месец трябват изследвания.

# 296
  • България
Попитай в градината.Нашите миналата година целия август не бяха ходили на ясла и пак не сме правили за ДГ.Мисля ,че ако е минало повече от два месеца. И то тогава само това с тиксото.Така ни казаха в лабораторията.
Ние сега правим и микроскопско и милробиологично,зщото от 6 мес. не са ходили.

# 297
И моят малчо не е хосил от 6 м.и ще правим и двете изследвания май. На хочивка сме в Мелник ние, разходихме се хубаво и днес ще се прибираме.

# 298
Нашоте не бяха ходили от 6 месеца. Тръгнаха, на третия ден ги взех с темп. Чудя се дали, ако взема кашон Авирон, ще ми направят отсъпка 😁

# 299
И моите за два месеца и половина извънредно положение в къщи бяха здрави, 1 седмица на градина и с температура. Закрепихме ги и през август дори направиха пълен месец.

Общи условия

Активация на акаунт