Какво повече НЯМА да купя - 17

• 87 556
  • 756
  •   1
Отговори
# 510
Полуготовите спагети може би водят класацията за най-най-изкуствена и вредна храна. Познавам хора, които ги дават на децата си през вечер. Ако става въпрос за ония пакетчета с малки къдрави спагети, на които се слага за вкус едно пакетче с някаква неясна химия.... Никога не бих взела, а на детето си да дам - абсурд.
Нудълс / нудъли мисля, че се казват. В чужбина са мега популярни. Ядат ги за закуска, обяд и вечеря 😀 Добре, че още не са нашумели много много и тук.

# 511
Никога повече няма да купя нищо от Хиполенд Плевен заради наглото отношение на служителите. След 2 седмици ни се счупи често новата бебешка количка. В Хиполенд естествено пари не връщат, щели да я пратели за ремонт, ама щели да я пратят чак в сряда и щяла да стои там между една седмица и един месец... Предоставили  за временно ползване някакъв отвратителен боклук, който бил за такива ситуации, тоест не се знае още колко народ преди теб я е ползвал, но по външният вид на количка съдя, че най-вероятно първото бебе, което е използвало количката, най-вероятно вече е абитуриент. Изглеждаше все едно е ходено на война с нея. Освен че едва стоеше, тракаше, хъркаше и ревеше като парен локомотив и сенникът се крепеше само от едната си страна, беше видимо осрана и опикана. Когато мм я докара вкъщи изпаднах в истерия. Понеже ми е много къс фитила и исках да я ритна по стълбите... И наистина щях 😡 С 300 уговорки накарах мм да ме закара в Хиполенд да вдигна луд скандал. Той естествено не беше викал колкото е необходимо и служителката му докарала това подобие на количка, той щял да припадне като я видял, но оная се сопнала, че това било най-доброто, което имали. След скандал от моя страна ни дадоха съвсем прилична количка за временно ползване. Все още съм бясна заради отвратителната ситуация, но поне ни дадоха прилично возило. Възмутена съм първо от отношението на служителката - лъжата, че нямат по-нормална количка, и въобще самият факт, че при подобни ситуации си позволяват да предоставят на клиентите си колички в подобно състояние е повече от обиден. Повече от там никога!

Потърси си правата!

# 512
Ох, може да ме сметнете за много глупава, ама не съм много наясно как точно да си потърся правата в тази ситуация...

# 513
Полуготовите спагети може би водят класацията за най-най-изкуствена и вредна храна. Познавам хора, които ги дават на децата си през вечер. Ако става въпрос за ония пакетчета с малки къдрави спагети, на които се слага за вкус едно пакетче с някаква неясна химия.... Никога не бих взела, а на детето си да дам - абсурд.
Нудълс / нудъли мисля, че се казват. В чужбина са мега популярни. Ядат ги за закуска, обяд и вечеря 😀 Добре, че още не са нашумели много много и тук.

Ям ги от поне 20, да не кажа 30 години. Винаги са били популярни сред децата.

# 514
  • софия
Ох, може да ме сметнете за много глупава, ама не съм много наясно как точно да си потърся правата в тази ситуация...
Правата ти са покрити - дали са ти количка.
Аз бих писала в контактната форма и съобщение във ФБ - https://www.hippoland.net/contacts за отношението и главоболията.

# 515
  • София
Самите нудули са си напълно ок. Оризови са и много фини, затова се приготвят бързо. Проблемът е в пакетчетата с подправки и овкусители, които спокойно могат да се заменят с друго.

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 11:40 от Fever Ray

# 516
  • Sofia
Като бяха малки децата искаха нудъли,давала съм,но без подправките вътре които са.

# 517
Всъщност конкретно тези нудли се наричат "рамен". Могат да се хапват без овкусителите, потърсете идеи за instant ramen  в ютуб. Що такива съм изяла като бедна студентка в чужбина... Нищо ми няма.

А по темата - крема сирене "Здравец". Нищо общо с крема сиренето, някакъв ужасен дъх и текстура на извара. Директно в кофата замина.

# 518
За съжаление ядем най-скъпата  и  некачествена храна в Европа .

# 519
доста пресилено. и двете.

# 520
Всъщност конкретно тези нудли се наричат "рамен". Могат да се хапват без овкусителите, потърсете идеи за instant ramen  в ютуб. Що такива съм изяла като бедна студентка в чужбина... Нищо ми няма.

А по темата - крема сирене "Здравец". Нищо общо с крема сиренето, някакъв ужасен дъх и текстура на извара. Директно в кофата замина.

Крема и топени сирена избягвайте да ядете, защото се правят от развалени продукти и химия ( най-вече топеното ). А българските им еквиваленти направо ги забравете. Там е брутална химия! Особено продукти на Хранинвест и Хелиос. Не, че не можем да правим хубави продукти, просто като няма контрол всеки си бърка най-евтините суровини.
Чисто крема сирене ( поне по етикет ) имат Arla. Като ми се прияде си вземам от него, но пак е няколко пъти в годината. Мисля и че Philadelphia и Exquisa също нямаха боклуци, но отдавна не съм купувал от тях.

# 521
ще се учудите колко хора го правят, че и бая пари оставят. имам колежка на възраст без ангажименти - купува храна за себе си и мъжа си от тип тропс къща /която продава мега скъпи буламачи/. направо изумявам колко мързеливи хора има.
То, това даже и мързел не е. Не знам как да го нарека. Има много по-читави места, откъдето пак можеш да си вземеш готова храна на същите пари. А пък, ако парите изобщо не те бъркат и въпреки това си клиент на топлите витрини, значи не си съвсем в час Grinning.

# 522
  • Sofia
Това кафе на зърна е с отвратителен вкус😤       .            Ако купувам топени или крем сирена гледам да са вносни. Гледах видео рецепта за домашно топено сирене.  Лесно ми се струва и на вид добре се получи.  След малко ще пробвам и ако се получи ще споделя рецептата ако някой реши да си направи.

# 523
Много го развалиха Милано кафето на Чибо. Преди няколко години много ми харесваше и непрекъснато го купувах, но вече е толкова ситно смляно, че ми задръства машината. Предполагам, че слагат някакви остатъци от смилането.

# 524
  • Sofia
Това е на зърна.  Не очаквах че може да е толкова неприятно на вкус.  Ама така е като се подлъгах от ниската цена на промоция 😡Че и цяло кило.  Ще го пия до нова година 😤

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 21:23 от Doli

Общи условия

Активация на акаунт