Какво повече НЯМА да купя - 17

• 87 547
  • 756
  •   1
Отговори
# 525
И аз не съм доволна от това кафе. Веднъж взехме да опитаме нещо от по - евтините варианти, че се мотахме един час при кафето и нищо не избирахме.... Ми, няма да повторя! На мен много ми горчеше, дори със захар ( а, аз пия чисто кафе ) пак горчеше много.

# 526
Партидите им нещо не са добре на Чибо явно, аз купувах от другите им видове, но от известно време не ми харесва и на мен. Мислех си, че просто ми е омръзнало вече, и съм свикнала с вкуса, но щом и при други има промяна явно грешката не е в моят телевозор.

# 527
Шампоан Ревалид против косопад. В моя случай не ми помага явно. Не знам дали има значение, че е косопад след раждане.

# 528
  • София
Шампоан Ревалид против косопад. В моя случай не ми помага явно. Не знам дали има значение, че е косопад след раждане.

Да, има значение. Като следродилно се наместят хормоните и косопада ще намалее.
А и само шампоан няма как да подейства против косопада. Трябва и хранителна добавка, и лосион без измиване.
Първото действа на целия организъм, доставя минерали и др. полезни. Второто - подсилва скалпа.

# 529
Повече няма да купя масло дойчемаркенбутер и верея. Миришат ужасно! На вкиснала гъба. Изобщо всички марки  напоследък миришат освен президент. Еми скъпо е ама си струва. Не знам откъде идва тази миризма на влага просто ужас

# 530

Ето това сирене от лидл. Два пъти вече намираме дълги косми🙄

# 531
  • Пеликания
Ама то като кажете еди какво си масло и какъвто и да е продукт не означава, че като цяло е такъв. Може магазина да не го е съхранявал правилно.
А и Deutsche markenbutter има различни видове.
Скрит текст:

# 532
  • София
За сиренето Железница - при мен се беше надуло като бомба в срок на годност и държано само в хладилник.

# 533
Ужас, ние само такова ядем, сигурно сме изяли поне 100 килограма

# 534
Специално маркенбутера съм купувала и от трите вида и от различни магазини. Все си мислех че се е паднала лоша партида или нещо подобно. Дори маслото което дават в яслите на децата и то мирише така. Просто явно си е характерна миризма, но аз не мога да я изтърпя. Преди не миришеше немското така. Може да се сменили начина на правене.. Нямам представа защо само президента не мирише.

# 535
  • Пеликания
Със сиренето никога не съм имала проблем. И ние сме изяли доста кг от него Grinning
А за маслото, само като първото вземам, и да има миризма, но така трябва да е. Все едно да кажеш на синьото сирене, че е гадно. Всеки си има вкус.

# 536
На мен фаворит ми е второто Дойче- златистото. Simple Smile По-хубаво от него ми е само Пилос.
Със сирене Железница не сме имали проблем. Може да е до партида, не сме нацелвали лоша досега.

# 537
В последно време за масло съм се ориентирала към Монарх - френско е, засега не съм усетила миризмата. Едно време така миришеше т.нар. "мандраджийско масло" - евтино масло, което се продаваше на килограм. Майка ми го препържваше и му изчезваше миризмата, но го ползвахме за готвене.

# 538
В нас масло купуваме само на Президент. Всичко останало има лек дъх и лично на мен не ми допада.
От известно време съм бойкотирала Ариел капсулите. Нещо в миризмата има, което не е наред. Може да си внушавам, но не пере както преди.

# 539

Ето това сирене от лидл. Два пъти вече намираме дълги косми🙄
Пфу ,аз няколко пъти купих не е лошо и не съм виждала косми,но ще го огледам имам половин бучка,дано няма изненади...

Общи условия

Активация на акаунт