Професионални серии за коса 136

• 37 504
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
Ох, това с фризьорите наистина е голяма греда понякога. Аз последните две години ходя в единият салон на Стефан, не знам какво ви е мнението за тях, но съм доста доволна, ще видя как ще ме боядисат др месец. При мен обикновено пък проблемът е, че искам да се отреже повече отколкото го правят, но реално аз не искам някакви сложни прически. Макар че...от това мислене преди две години и аз отидох при една фризьорка да ми отреже връхчетата и ми направи някаква съвсем нова прическа в стил 90-те, много грозно нещо беше няколко месеца.

# 151
hibrydна мен предните 2 подстригвания са ми били в един от салоните, първия път добре, бях доволна, втория път отидох само да ми направят бритон и леко да скъсят някой друг кичур.... е резултата беше плачевен, отряза ми най-късата част до веждите а трябваше да е над устната, беше и крив и неравномерен Sweat Smile ама викам добре, не съм била с такава визия и взех че се харесах с времето. Днес пак ще я мия, защото от продуктите, които ми намаца по косата не мога даже да се порадвам на здравите меки връхчета. Вече в салон само за някоя друга терапия бих отишла, ама като знам какви продукти си имам в нас, няма да е скоро и това.

# 152
Всеки е страдал от фризьорски грешки, но коса расте и това минава...
Чета за някакъв 10 минутен масаж на скалпа с масла... Момичета, вие не сте ли чували поговорката "вместо да изпишем вежди, ще избодем очи". Как няма да имате косопад и да останете без коса?!?
Масаж се прави на сухо или с воднист серум и не повече от 2-3 мин.... Какви са тези 10мин и то с масла, които и без това събарят доста коса от скалпа?!? Аз това не бих си го причинила, особено на тънката ми и рядка коса... Grinning

Вчера пробвах Еластисайзъра смесен с масло от камелия. Наистина мекичка става косата, другия път ще пробвам с ЯЧРМ..

# 153
gigova аз ползвам само TheraRx от показаните,почиства скалпа много добре и освежава.Предпочитам го пред всичките ми продукти за скалп.Мия с Bioclenz от време на време.Доволна съм и от двата продукта
Butterfly90 аз от ноември се подстригвам сама по този начин,не за да махна цъфтежи(косата ми не цъфти),а да махна изсъхналите връхчета и да освежа.На Хелоун бях последно на фризьор и ме направиха точно като за Хелоуин,хорор Confounded От тогава си казах,че ще обирам сухотиите сама,а глобално подстригване само при любимата ми фризьорка в БГ

Момичета,аз имам питане за продукти на Керастаз.Не съм ги ползвала и търся мнение
Серуми Kerastase Noctocalm,Noctogenist и Шампоан Bio-Recharge Някой дали ги е ползвал?

# 154
VanessaDE,
Ползвала съм ги преди много години.
Шампоанът е страхотен, нощната грижа също е много добра и с реални резултати - особено в условия на по-твърда и проблемна вода. Къде ги има налични?

Mini me,
Много ти подхожда да си брюнетка с такива изписани черти на лицето.

Имам въпрос: колко често мога да използвам тониращ шампоан и на кое по ред измиване, след боядисване, мога да го включа?

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 13:34 от Аня Филипова 649504

# 155
Аня,попаднах на тях случайно в един сайт като OLX.Имам подозрения,че са или изтекли или скоро ще си заминат,понеже не ги срещам по профи сайтовете.Шампоанът е на принципа на ДПШ-ите,но по- мек (purifing),до колкото разбирам,хм май ще ги тествам

# 156
Момичета, бях на фризьор за връхчета онзи ден и ми направиха на скалпа ексфолиране със Керастас,не видях да е нещо особено, но както и да еи нали ми препоръчате Боята на oway 5.1 и викам чакай да се боядисам. А аз от няколко месеца не я боядисва по, дължините, че преди бях с 3ка и вече ми се иска мналко по-светла. Направо черна станах 😥Каква беше тая 5ца кво беше това чудо. Сега незнам как да я бутам. С витамин ц дали ще стане?

# 157
Като измиеш няколко пъти ще стане, спокойно. И при мен се получаваше така преди с 5ците, сега 6ца ми става като отмита 5ца и след това изсветлява. Нормално е.

Аз се чудя дали днес да се пробвам да си направя мат на косата, че ако сгафя нещо ще имам достатъчно време да го оправя😄

# 158
Noctogenist не съм го виждала от цяла вечност. Аз не видях никакви бенефити от него, само едно силно омекотяване, от което определено нямах нужда. А и аромата ми беше твърде силен за нощна грижа, но това е индивидуално.

# 159
Какво е мат? Аз ще правя довечера домашен еластисайзер и ще спя така. За първи път ще го правя. А на влажна коса ли?

# 160
Аня Филипова,

благодаря ти Hug. Изобщо не съм искала да съм руса, но неволята натам ме отведе Joy Сега искам просто да е здраваи отново толкова дълга, та да видим...

# 161
И моята първа реакция след 5,1 беше същата, отмива се, спокойно, недей да мажеш с витамин Ц и такива тъпотии. Аз се боядисах върху 7ца и стана тъмно, а ти върху 3ка не знам какво очакваш... Точно преди месец бях писала подробно за тази боя и цвят със снимки..

# 162
VanessaDE,
По-добре не рискувай. Най-вероятно отдавна е изтекъл срокът на годност.

Mini me,
Тя си е здрава, дължините и краищата са екстра. Освен това, руса тъжна няма, както казваме с моя фризьор.

Аз отново искам да попитам за употребата на тониращ шампоан - дали честата такава може да докара проблеми?

# 163
Аз отново искам да попитам за употребата на тониращ шампоан - дали честата такава може да докара проблеми?
Аня, преди години ползвах тониращи за основен шампоан и не съм забелязала дa води до каквито и да проблеми, ако самият шампоан е подбран да съответства на актуалните нужди на косата.

Тeзи ползвах аз:

# 164
Може ли съвет, набелязала съм
C9 на Napura, незнам обаче с какъв шампоан да комбинирам.И още нещо относно термозащитните продукти, които малко по-назад се коментираха. Само изправена ли задържат по-дълго косата или леки букли биха се задържали повече?

Общи условия

Активация на акаунт