Професионални серии за коса 136

• 38 024
  • 755
  •   1
Отговори
# 420
Мен ме е страх този за тънка да не ми утежни понеже има момичета които споделиха че им утежнява и сплесква.
Аз имам такъв ефект от старата серия crystalliste и мн ме е страх.
И също др което забелязах е че в описанието пише че е за плътна ИЛИ суха коса. А моята е суха. Нз голяма дилема.
Защото ефекта от тозо за плътна беше мн добър

След като си пробвала от мостра и ти е харесал ефекта защо питаш за другия? Нали за това са мострите... А какво пише на шампоана не винаги отговаря на истината. Аз съм с тънка коса, но винаги купувам и повече харесвам маски за плътна коса, защото другите са ми крайно слаби. Също така от продуктите за обем никога не получавам ефект, а напротив - сплескана и заплетена коса. Хич не им вярвам на описанието и на имената, пробвам и това е истината... Поне за мен...Grinning

# 421
  • София
Чудя се защото понякога на първата проба ефекта е уау а после не, затова

# 422
  • Варна
Категорично не ми утежняват и двата на мен,но повече харесвам прозрачния нищо,че косата ми хич не е тънка. Ползвам ги обаче само с маската от серията,не съм пробвала с по-тежка.

Лунна и аз купувам обикновено хард вариантите,но наблюдавам следното.....На първо второ ползване са ми ок и после греда. Ето например Ултимейт Рессет на Шу-жестока серия,но на второ използване ми утежнява жестоко. Задължително трябва да сменям с нещо по-леко. Същото се случва и с Марокан с кафявата капачка.

# 423
Категорично не ми утежняват и двата на мен,но повече харесвам прозрачния нищо,че косата ми хич не е тънка. Ползвам ги обаче само с маската от серията,не съм пробвала с по-тежка.

Лунна и аз купувам обикновено хард вариантите,но наблюдавам следното.....На първо второ ползване са ми ок и после греда. Ето например Ултимейт Рессет на Шу-жестока серия,но на второ използване ми утежнява жестоко. Задължително трябва да сменям с нещо по-леко. Същото се случва и с Марокан с кафявата капачка.

Така е, богатите маски могат да утежнят, но аз ги ползвам винаги след лек или силно измивен шампоан и никога на последователни миенета. Освен това аз никога не стоя с тях дълго, мина времето когато забравях да си измия маската от косата. Grinning Сега ги ползвам докато съм в банята, по-скоро като балсами и искам бързо действие.
Преди съм вземала продукти за тънка коса и никак не ми бяха ОК, косата ми все заплетена и късаща се. Писна ми и реших да пробвам другите, сега никога не гледам тия за тънка коса. Те са по-скоро за здрави и нетретирани коси, които нямат нужда от силни продукти. А колкото до шампоаните, и тези за тънка коса и всекидневните ми утежняват, не зависи от това, а по-скоро от състава им. Олео релакс е чиста хидратация и никога не ми е утежнявал например, а всички го смятат за тежък шампоан...Grinning А шампоана за обем на Лореал (зеления) ми утежнява доста често...
Между другото нито една маска на Керастаз не ми утежнява, странно, но факт....

# 424
  PeachHoney скоро го глесах някъде из английските сайтове 1л. и се чудих дали някой тук няма да се навие да си го разделим. Ти къде видя инфо, някъде в БГ сайт ли?

# 425
# 426
  • Варна
Поредната лимитка. Звучи ми добре с тая ванилия и портокал. Дано са го докарали по-добре от розата на аромат.

# 427
  • Пловдив
Здравейте!
Пробвах вече 2 пъти маската за боядисана коса на Керастаз за плътна коса и съм очарована. Маската е доста гъста и има много свеж аромат. Прави косата много лъскава, подхранена и плътна. Ето няколко снимки на слънце

Скоро обсъждахте маската чудо. Имам я от скоро от размяна и много ми харесва.
 Много искам да пробвам маска Genesis.

Последна редакция: нд, 10 май 2020, 12:53 от *dreamer*

# 428
Здравейте!

Бъркам ли или Златна рибка предлагаха меню с терапии на място в някои от магазините си? Търсих в сайта,но не намирам информация и си мисля,че може би са преустановили тези услуги...

Относно въртящата се четка,аз си взех на Ровента,но не последния модел. Първоначално не се справях,но после открих темата във форума и благодарение на едни клипчета, които Принцесата беше споделила,си докарах много приятен обем и прическа. С кръгла четка и сешоар успявам да оформя косата,но се залепва за тила и обем не мога да направя.

Здравей, може ли да споделиш кой точно модел четка си взела и обемът дали се запазва и на следващия ден?

# 429
  • София
Аз отново се включвам с въпрос 😁 Някой ползвал ли е серията на Chi с коприна? Как се отразява серията C9 на Napura? Тоест как бихте ги определили като протеинови серии - по-силни или по слаби? Също така съм в търсете на добра дълбока хидратация, някакви идеи от изпробвани продукти и серии?
В момента ползвам Макадамия класическата серия и на Меди против косопад и за разтеж за всеки тип коса и съм доволна, до колкото може да съм, разбира се, защото с този тънък косъм и липса на обем винаги ми се сплесква косата по скала. За да допълня - косата ми е топлинно третирана всеки ден, небоядисана.

# 430
Здравейте!
Пробвах вече 2 пъти маската за боядисана коса на Керастаз за плътна коса и съм очарована. Маската е доста гъста и има много свеж аромат. Прави косата много лъскава, подхранена и плътна. Ето няколко снимки на слънце
Скрит текст:

Скоро обсъждахте маската чудо. Имам я от скоро от размяна и много ми харесва.
 Много искам да пробвам маска Genesis.

Коя е маската чудо?
Много хубава коса и лъскава. Защо така черната боя прави косата по-плътна, всеки косъм плътен и жив и косата е подвижна и лъскава?!? Това с друг цвят боя не може да се постигне... Какво точно има в черната боя? Винаги съм се чудила...Grinning

Последна редакция: нд, 10 май 2020, 18:06 от bubanka

# 431
  • Пловдив
Това е маската чудо на Маракеш
.  https://www.zlatnaribka.com/marrakesh/original-chuvstven … 7-ml   

Вече спрях да боядисвам цялата коса, а само корени. Минах на боя лакме Collage, и не мисля да сменям с друга вече.

# 432
Някой(за жалост не помня кой, ако се познае да се обади 😀) беше написал, че черният цвят е най-добрия кит!

# 433
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
И аз потвърждавам, била съм 4 години с черна коса - такъв блясък, и тежест на косата никой друг цвят не ми е носил. После минах през русото, кестенявото и червеното.И след толкова упоритост да пусна естествения си цвят , с  чакане от 2 години, отново се замислям дали да не се боядисам в черно Grinning

# 434
Дали с оцветяващ шампоан ще може да видим как ни седи черен цвят?
Някой пробвал ли е?
Че ако е с боя, после няма махане, ей😀

Общи условия

Активация на акаунт