Професионални серии за коса 136

• 38 026
  • 755
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Аз също искам да съм съпричастна към дамата, която е поръчал от Бай Митко.
Дайте му олх, че да го докладвам и аз!
Няма ли как да си искаш парите, мила? 🤔
Ето, едната му обява в olx

# 406
Момичета, благодаря Ви за съпричастността.
Не смятах повече да ви занимавам с моята история с Димитър.
Разбирам вината си.
Благодаря на потребителката която ми подсказа да докладвам обявата, наистина не бях се сетила за това.
Писах и на олх, засега и те взеха нещата в свои ръце, имам и с тях кореспонденция.
И за да ми е още "по-хубаво" взех че си намерих това шишенце с оригинала, изсипах си последните капки олио за да им го снимам и сега ми мирише на щастие.Снимката не е добра, но в ляво капката е кехлибарена, а неговото олио е със стъклено прозрачен цвят и лного лек петролен аромат.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Профилът на продавача
https://www.olx.bg/ads/user/a1ZN/
Още веднъж благодарности и ще Ви държа в течение по въпроса!
Да сме здрави и спокойни е най-доброто за момента Heart Exl
На мен ми направиха впечатление чертите в кръгчето, където пише Original, на моето няма такива. Пълни измамници, добре че не се излъгах да си поръчам шампоан, а така ми е любим аромата. Heart Сега ще чакам намаление в ЗР и ще си го взема, лошото обаче е че нямат 500мл.

Последна редакция: сб, 09 май 2020, 13:14 от krystal93

# 407
Балсамът, който имам аз Алтерна антифриз определени не ми мирише на черен пипер Grinning Има си типичната Алтерна миризма.

# 408
  • Варна
Лунна за Алтерна Инфинити  говориш нали? С теб усещанията ни за аромати се разминават определено.....а и не само. Ининити е най-хидратиращата от всички хайверени Алтерни при мен. Тествах я веднага след като излезе и в кратки срокове се сдобих с литрови разфасовки. Любими продукти за лятото са ми,.Миришат ми точно на лято. Ароматът е разкошен типичен за Алтерна. Сега отвивах помпата да ги душа-ами няма ни черен пипер ни други чубрици Grinning.

# 409
Може ли да ми препоръчате протеинов шампоан за честа употреба. Косата ми е изрусявана, тънка и бързо омазняваща, мия на 2 дни и определено харесва повече протеини.

В Нотино има код за намаление, ампулите Генезис 10бр. излизат на 62лв
Аз ли се бъркам или те бяха по принцип 62 лв без намаление преди това?

# 410
Пак да питам за Наши Филър-а 🙄
Мия 2 пъти с Ш, после слагам ампулата, трябва ли да загрявам със сешоар под шапка... Ще засиля ли действието със загряване. Сдобих се и с термото на Олиосета(ленено семе и копринени протеини, това ли е термото, което хвалитр) да сложа ли от него след измиване на ампулата?Да сложа ли и балсам след филъра...а бе не ги разбирам тез неща-помагайте, моля 🙂

# 411
Балсамът, който имам аз Алтерна антифриз определени не ми мирише на черен пипер Grinning Има си типичната Алтерна миризма.

Не, за шампоана за боядисана коса говоря. Аз купих шампоан и балсам от различни серии, за да ги тествам. Анти-фриз мирише малко по-различно. Но и двете не миришат като хидратиращата и Repair сериите (имам маска и финиш и сравнявам миризмите).

# 412
  • Варна
Имам Интенз,Рипеър,бонд рипеър и инфинити от хайверените алтерни. Много е малка разликата в ароматите на сериите според мен. В общи линии всички си миришат на Алтерна. На Инфинити аромата е малко по-остър,повече цитрус усещам и нещо свежо...като се насиля може и черен пипер да усетя Grinning.

jiraf4e86 миеш двупратно с протеинов до балансиран шампоан и нанасяш ампулата. Масажирай кичур по кичур по посока на косъма и да можеш да позагрееш под шапка за баня. Аз си предпочитам терапевтичната преса в случая,но и сешоара ще свърши работа. Имам и четка на ISO от тия за изправяне на която температурата се сваля до 80гр. та и с нея понякога съм минавала ако ме мързи да изкарвам пресата.
После изплакваш и финиши. Не ти трябват балсами след ампулата тя си е доволно силен продукт.

# 413
  • София
Току що пробвах мострите които ми бяха дали с една поръчка на Genesis.
Имах мостра от шампоана за плътна коса и балсама.
Пробвах ги, резултата много ми хареса.
Преди да ги сложа косата беше суха и заплетена, не използвах никакъв преуош. Шампоана се разпени много лесно и ми стигна много малко количество което рядко ми се случва. Не остави лигав ефект.
Балсама също не остави лигав ефект но пък разплете и омекоти добре.
Та моето чудене е ако поръчвам кой шампоан да взема - за тънка или за плътна? Защото от този за плътна имах много хубав ефект, възможно ли е макар косата ми да е тънка да е по-добрият вариант? Някой пробвал ли в и двата за да направи паралел?

Последна редакция: нд, 10 май 2020, 12:18 от Мélisande

# 414
  • Варна
Момичета, на кои от професионалните серии, които ползвате, могат да се поръчат/купят мостри или травъл комплекти? Това, което е добре за един, не действа на друг и е хубаво да се пробва.

# 415
Момичета, може ли да ми препоръчате въртяща четка за сушене и изправяне?

# 416
Здравейте!

Бъркам ли или Златна рибка предлагаха меню с терапии на място в някои от магазините си? Търсих в сайта,но не намирам информация и си мисля,че може би са преустановили тези услуги...

Относно въртящата се четка,аз си взех на Ровента,но не последния модел. Първоначално не се справях,но после открих темата във форума и благодарение на едни клипчета, които Принцесата беше споделила,си докарах много приятен обем и прическа. С кръгла четка и сешоар успявам да оформя косата,но се залепва за тила и обем не мога да направя.

# 417
Здравейте. Моята коса е средна работа, средно гъста, но с не много дебел косъм. В момента е боядисана тъмно русо, но като цяло беше изгоряла доста, къде от преси, къде от бои и я подстригах над раменете. След маска Епруваж (безумно доволна съм), шампоан Ревалид ,термозащитен спрей
Лакме и кристали с арганово масло, по-малко от година по-късно, косата ми порасна много под раменете и живна. Наскоро си купих шампоан Макадамия и ми дадоха мостра на маска...ами слее баня все ми е мазна косата. Докато я суша, усещам как все едно нещо остава по пръстите на ръцете ми. След ксто я разреша и мкне 1 ден, изглежда окей, може би защото ми е суха и попива. Ама все пак ми е странно действието на този шампоан...иначе пени супер, много е мека пяната, мирише супер...ама...

# 418
Ще пускат нов Еластисайзър с “Mayan Vanilla and Orange Blossom” и звучи мноооого яко!
Мелисанде, аз съм с плътен косъм но не съвсем гъста коса и взех този за тънка с идеята да не утежни и да има обем- това и прави. По спомен Принцесата беше споделила, че този за плътна коса й наподобявал денсифик и тя харесвала повече този за тънка (прощавайте ако съм запомнила грешно 😁) Според мен ако вземеш балсама и ш за тънка няма да съжаляваш! Като е по-лек шампоана може да си позволиш да сложиш по-богата маска, примерно екстремно хидратиращия ш на Филип Кингсли на мен ми сплеска жестоко ако не съм имала зверска нужда от хидратация...

# 419
  • София
Мен ме е страх този за тънка да не ми утежни понеже има момичета които споделиха че им утежнява и сплесква.
Аз имам такъв ефект от старата серия crystalliste и мн ме е страх.
И също др което забелязах е че в описанието пише че е за плътна ИЛИ суха коса. А моята е суха. Нз голяма дилема.
Защото ефекта от тозо за плътна беше мн добър

Общи условия

Активация на акаунт