Професионални серии за коса 136

• 37 509
  • 755
  •   1
Отговори
# 165
Матиране на нежелани оттенъци - при блондинките основно жълтото, при брюнетките оранжево/червените, когато се търсят студени цветове.

# 166
  • София

Аз отново искам да попитам за употребата на тониращ шампоан - дали честата такава може да докара проблеми?

Да, може да пресуши и на най-светлите места косата да почне да лилавее (ако си руса де)

# 167
  • София
Здравейте, дами! Не съм сигурна дали това е точната тема за моя въпрос, но след кратък обзор - не намерих по-подходяща. Някоя от вас пробвала ли е терапия за коса Малибу (за продължително изправяне) и може ли да ми каже какви са силните и слабите страни? И може би приблизителна цена, ако се извърши в салон?

# 168
Момичета, препоръчайте нещо, което повдига корените на косата, но в същото време е и щадящо, т.к. се боря с косопад. Косата ми прилепва за скалпа часове след като съм си я измила.

# 169
Знам, че не е за тук, но много често сте споменавали маши за коса. Ориентирах се да закупя 32мм (двоумя се и за 25мм).Въпросът ми е машата с щипка ли да бъде или не(тип шиш)?

# 170
Здравейте дами Flowers Hibiscus,
Тъй като съм нова в ползването на профи козметиката искам да попитам нещо,което не мога да си обесня Hushed
Ползвам преуош на ФК екстрийма, после мия с ДПШ или Nutrifier на Лореал, или bioclenz. След това маска Епруваж. Мажа серума за връхчета и термото на Олиеста.
И косата ми става хубава, мека, видно подхранена.
Но след една-две нощи като се събудя косата ми става пак хвърчаща, изглежда суха и сякаш не съм направила нищо за нея.
Според вас къде бъркам? Защо се получава така?

# 171
  • София
Знам, че не е за тук, но много често сте споменавали маши за коса. Ориентирах се да закупя 32мм (двоумя се и за 25мм).Въпросът ми е машата с щипка ли да бъде или не(тип шиш)?
Моята е с щипка и аз никога не я ползвам. И в салон като са ме навивали, също никога не са захващали кичура. А вероятно е направено за някакво удобство, просто аз не го разбирам 😁 Ако купувах сега, бих взела шиш. Но честно казано, по-голям диаметър без шипка не съм виждала 🤨

# 172
  • Варна
Здравейте дами Flowers Hibiscus,
Тъй като съм нова в ползването на профи козметиката искам да попитам нещо,което не мога да си обесня Hushed
Ползвам преуош на ФК екстрийма, после мия с ДПШ или Nutrifier на Лореал, или bioclenz. След това маска Епруваж. Мажа серума за връхчета и термото на Олиеста.
И косата ми става хубава, мека, видно подхранена.
Но след една-две нощи като се събудя косата ми става пак хвърчаща, изглежда суха и сякаш не съм направила нищо за нея.
Според вас къде бъркам? Защо се получава така?

Никъде.....Приглаждайте сутрин с някакво олио . Другия вариант е да спите с вързана коса. Много е важна и калъфката,на която се спи. Косата не е нито изтощена нито неподхранена след спане. Просто е рошава.

# 173
Влизам с препоръка за два продукта:
1. Olaplex N°3 Hair Perfector, с изрусена коса съм и от както го открих оставих Еластисайзърите на Филип Кингсли. Този Олаплекс ми е доста по-лесен за нанасяне и ефекта след употребата му е гладка, лъскава и видимо по-здрава коса. Не оставам вече без него.
2. CHI Color Illuminate-както казах съм изкуствена блондинка и изключително много мразя жълти оттенъци. Коства ми много усилия да поддържам много светло русо/пепеляво/сиво/перлено. Имала съм оцветяващи шампоани и балсами без никакъв ефект. Този балсам на CHI е най-добрия оцветяващ продукт, който съм ползвала (имам platinum blond), малко по-гъст е отколкото ми се иска, но това да му е кусура.

# 174
Благодаря за отговорите.

MarianaS,
С кой шампоан комбинираш балсама на CHI? Ползвала ли си този от същата серия?

# 175
Моята е с щипка и аз никога не я ползвам. И в салон като са ме навивали, също никога не са захващали кичура. А вероятно е направено за някакво удобство, просто аз не го разбирам 😁 Ако купувах сега, бих взела шиш. Но честно казано, по-голям диаметър без шипка не съм виждала 🤨
Има на отто бутик

На Елеком също, ма дали ще са читави?

# 176
Рядко ползвам маша, но и на мен скоро ми се прииска да си взема по-дебела. Предвид рядкото ползване, не ми се инвестираше много и взех от амазон
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 13:08 от hibryd

# 177
Рядко ползвам маша, но и на мен скоро ми се прииска да си взема по-дебела. Предвид рядкото ползване, не ми се инвестираше много и взех от амазон
Цената е страхотна. Пусто, като нищо не разбирам от такива поръчки, доставки Sad

# 178
Момичета, препоръчайте нещо, което повдига корените на косата, но в същото време е и щадящо, т.к. се боря с косопад. Косата ми прилепва за скалпа часове след като съм си я измила.
Спрея за обем на Филип Кингсли, който е по-добре да се ползва на мокра коса, да се втрие/разтърка хубаво и да се прокарват пръсти през косата, докато се сушите надолу с главата. Повдига приятно, успех! Flowers Hibiscus

# 179
Цитат на: Аня Филипова 649504
MarianaS,
С кой шампоан комбинираш балсама на CHI? Ползвала ли си този от същата серия?
Шампоана ми е на Медисютикълс Биокленз. Скалпа ми е “специален” и шампоаните ми са с такава насоченост. Не съм ползвала оцветяващия шампоан на CHI.

Общи условия

Активация на акаунт