Професионални серии за коса 136

• 37 543
  • 755
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Здравейте, момичета! Радвам се, че открих темата! Започнах да търся информация за ботокс за коса, правила ми си е някоя от вас в салон или вкъщи?Професионалните ботокс терапии в салон обещават права, лъскава и здрава коса за няколко месеца. Целя изправяне, като не съм къдрава а пухкава и чуплива по - скоро, изглаждане и заздравяване. Нищо не искам, нали Joy. Не искам продукт с ефект до следващо измиване, за това си имам маски, кристали и пръскала.

# 256
От шампоаните на Клоран съм ползвала с хинин и с лайка. Хубави са, мекички, не агресивни. Този с хинин харесвах повече - 2 опаковки съм взимала. Имам и балсама с лайка - той е много слаб, направо никакъв, седи си за Бутан в шкафа.

# 257
Тъй като ми свърши Архитекта реших да пробвам шампоана на Матрикс ребонд, но ми трябва и една маска за хидратация... Загледах тази на Кайпро с арган, но нямам идея хидратация ли е. Горния слой на косата ми е много зле.. Накъсан, нацъфтял, изгорял И с експлозии. Подстригана съм на черта, бях с бретон и камерите около лицето ми които са най-зле са почти до брадичката, не искам да подстригвам още защото косата ми е чуплива и изглежда ужасно.
Горещo препоръчвам ако възнамерявате да купувате Ш на Матрикс Ребонд да си вземете цялата система от 3-те продукта, за да има ефект. Ш сам по себе си е хубав, но няма да възстанови косата, трябват ви и пре-балсама (ползва се 1/седмично) и балсама.

# 258
Има ли продукти, които наистина спират накъсването и експлозиите? Това продължава да си ми е тип проблем от години..

# 259
Desislava Georgieva, и аз ВЕЧНО си задавам този въпрос!
Каквото и да използвам, КАКВИТО И СЪВЕТИ ДА СЛЕДВАМ, оправяне НЯМА!
Експлозии на кортекса винаги имам! 😠😡😠😡
Тези бели точици е последните сантиметри на косата направо ме вбесяват.
Имам си един метод, за да разбера колко ми се накъсва косата :
Тъй като ми е светла, вземам чисто черна блуза. Постилам я на леглото и с наведена надолу коса се реша. Късат се  малки, като иглички коса.Така разбирам колко ми се накъсва. Светвам си с лампичката на телефона и... Аси се ядосвам
Странно, но го правя този "метод" 🤫😀

Последна редакция: вт, 05 май 2020, 18:07 от Showbeauty

# 260
Каква е тази "рецепта" за махане на оранжевите отенъци от боя?

# 261
Такъв магичен продукт, който да спира цъфтежа и аз не съм срещала. Серумът на Маракеш за връхчета помага при мен, но не напълно.

# 262
Попаднах случайно на тази фб страница
https://www.facebook.com/Beauty-Cosmetica-101554261508638/
Макадамия 470мл 25лв Казват, че са паралелен внос, били за Виетнам. Дали са надеждни?
Помолих да снимат дъното, пратиха ми това

# 263
И аз не съм открила такъв продукт против накъсване :/ Имаше един спрей на Ревлон 10 в 1 май беше , мисля,че той помагаше да се накъсва по-малко, но не и изобщо.

# 264
  • Бургас
Мерси за темата, Принцес Kiss не съм си купувала слънцезащитна серия за коса още.

# 265
Макадамия 470мл 25лв Казват, че са паралелен внос, били за Виетнам. Дали са надеждни?
На мен отговориха, че изчистват стока на безценица, б3ла предназначена за салон, който затваря.

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 18:45 от bubanka

# 266
  • Варна
Цената е супер. Хич не се чуди ако харесваш самата маска. А да е менте хич не ми се вярва. Твърде ефтино я продават.
Предполагам обявата е същата.

https://www.olx.bg/ad/visokokachestveni-produkti-macadamia-natur … b63e4b1f;promoted

# 267
На мен отговориха, че изчистват стока на безценица, б3ла предназначена за салон, който затваря.
На всеки казват различно 😂😂 А снимката, която публикувах, отдолу е с печат кога е произведена и сток на годност. Моята, закупена от Рибата, има код с букви и числа. Срок на годност няма, той е отбелязан със знак - 12 месеца от отварянето.
Странно, не знам да рискувам ли.

# 268
@prinzesata, благодаря за страхотната препоръка. Днес пробвах маската на Kerastase - Genesis. Много добре ми се отрази на косата, точно от това имах нужда. Само с този аромат не мога да свикна.

# 269
На всеки казват различно 😂😂 А снимката, която публикувах, отдолу е с печат кога е произведена и сток на годност. Моята, закупена от Рибата, има код с букви и числа. Срок на годност няма, той е отбелязан със знак - 12 месеца от отварянето.
Странно, не знам да рискувам ли.
И аз това се чудя. Много харесвам маската и идва доста изгодно, но не знам какво е качеството и.

Общи условия

Активация на акаунт