Професионални серии за коса 136

• 37 948
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
Благодаря, момичета Flowers Hibiscus

Интересни неща, но доставката направо луксозна Astonished

Последна редакция: ср, 20 май 2020, 13:06 от bubanka

# 586
Така е и мен ме втрещи доставката, но въпреки това пак си заслужава. Същият ш в момента в Арлен е около 60лв,а от тук излиза 40

# 587
  • София
Руса мама, и при мен става така като се омажа с някаква смес от кокосово и нещо преди миене.Защо става така? Очаквам хубава пригладена мека коса, а то точно обратното... А за това, какво мислите?
Използвам го постоянно ухае чудесно, не утежнява, приглажда косата и дава блясък.

# 588
ivka_smile, освен термо кремовете, никой финиш на Керастаз не се е сработвал при мен. Никакъв ефект!

# 589
  • Варна
Явно е много индивидуално.

# 590
Някой използвал ли е Kerastase Soleil Huile Soleil за плажни вълни, и ако да, какъв ефект има върху права коса? Много му се чудя, но не съм сигурна в действието му 🤔

Последна редакция: сб, 16 май 2020, 22:05 от Mini Me

# 591
Някой използвал ли е Kerastase Soleil Huile Soleil за плажни вълни и ако да, какъв ефект има върху права коса? Много му се чудя, но не съм сигурна в действието му 🤔

Аз го очаквам в понеделник и ще дам отзиви след това,ако не е късно.

# 592
Някой използвал ли е Kerastase Soleil Huile Soleil за плажни вълни и ако да, какъв ефект има върху права коса? Много му се чудя, но не съм сигурна в действието му 🤔

Аз го очаквам в понеделник и ще дам отзиви след това,ако не е късно.
Не е Simple Smile. Благодаря!

# 593
@Mini Me, средата на февруари месец в магазина на ЗР в The Mall имаше тестер на  Kérastase Soleil Huile Sirene. Предвид, че малко след това затвориха магазините, едва ли ще е свършил. Simple Smile Ако си от София и ти се разкарва, направо можеш да отидеш да го пробваш. Аз го бях грабнала да го купувам, но като видях тестера, реших първо да го пробвам. Напръсках си няколко пъти, не ме впечатли и го оставих. Satisfied Моята коса е чуплива, очаквах малко да текстурира, дори леко да втвърди и дефинира чупките, но нищо подобно не се случи. Все едно нищо не си бях сложила на косата, абсолютно никакъв ефект не видях. Не знам как би се държал на влажна коса, де, то е ясно, че в магазина пръсках на суха. Simple Smile И откъм аромат също не беше нищо впечатляващо и бързо изчезна.

# 594
Butterfly90,
благодаря за споделения коментар Simple Smile! Моята коса е много права и не ми ходи никак къдрава, а просто леко начупена, та затова се загледах в този продукт... Искаше ми се нещо с УВ защита за лятото, тъй като живея на морето и постоянно ходя на плаж. Може би слънцезащитният микро спрей от същата серия би свършил работа?

# 595
Единия спрей от слънчевата серия на Керастаз съдържаше алкохол, което не знам колко е удачно за такъв продукт. Но сега с обновените опаковки може пък и съставите да са барнали (както смениха еликсирите). Аз бих погледнала в сайта на Керастаз, имат състава на всички продукти.

# 596
Здравейте, някой ползвал ли е този спрей на Десата за контрол на себума?
https://www.zlatnaribka.com/dessata/intensive-treatment-za-probl … nti-grease-100-ml

# 597
За слънце защита все пак се спрях на ББ крема на Алтерна. Ще видим какъв ще е ефектът Simple Smile Надявам се и косата ми да се чупи хубаво с него Blush

# 598
За слънце защита все пак се спрях на ББ крема на Алтерна. Ще видим какъв ще е ефектът Simple Smile Надявам се и косата ми да се чупи хубаво с него Blush
И аз съм го поръчала тоя крем, та да видим Rolling Eyes

# 599

Здравейте, момичета този шампоан протеинов или хидратиращ е? Четох му съставките, ама освен кератин друго не разбрах какво съдържа. Досега ползвах Repair на Мароканойл с балсама и маската с кафявата капачка. Въпросът ми е този шампоан мога ли да го ползвам с тази маска и маската на Епруваж. Не знам дали сте писали за този шампоан на Ланза взех си и балсама от същата серия, останах много доволна, преди да си сложа балсама още косата ми стана много мека и се разплете, а като сложих и него направо стана уникална.

Общи условия

Активация на акаунт