Парфюмни размисли и страсти - 241

• 43 476
  • 733
  •   1
Отговори
# 360
Cielo великолепни парфюми,със здраве да ги пръскаш❤👏

# 361
  • Бургас
Новият Лъв на Шанел, само как звучии!:broken_heart: Аз чакам и   Ще се предлага в 125мл. €230.00.

# 362
Скрит текст:
Тази пролет ще заложа  на стари мои любимци, които ползвам от години и на нови непознати за мен аромати.
Първата група е така наречената от мен жълта, слънчево- вълшебна( Dia не е такъв, но той е от онези аромати, които ухае на чисто и женствено). Моят вълшебен аромат се казва Sunshine. Без грам да преувеличавам той истински ме преобразява- става ми едно слънчево, весело и усмихнато. Ако можех да описвам красиво, с много думи, щях да напиша ода за този парфюм. Неслучайно винаги имам от него едно шише резерва.  
Frangipani Flower на Jo Malone ( лимитка от 2019)- бях  го тествала в техния бутик, но въпреки че ми хареса, си  тръгнах със свещи и други  техни козметични продукти. Плумерия или познато като  франжипани цвете се използва в козметичната индустрия и наподобява аромата на цитруси, градения или жасмин. Този парфюм е точно това: лятна жълта магия  от франжипани, жасмин, иланг- иланг + сандалово дърво.
Любимото ми Лаленце  и останалите от компанията 😅
Amyris и Apom- просто  LOVE. Лесно се лепи определението " класен парфюм ", лично аз го използвам рядко, но за мен тези двата са точно такива.
Няколко летни TF- Neroli Portofino, Mandarino,  Soleil Blanc.
На Ex Nihilo Love Shot  и Fleur Narcotique, Santal 33.
Обожавам лавандула: TF Lavender Extreme и Mon Guerlain( единственият за мен от всички).
И къде без Angel Croisére2020 ❤
Поръчах  на сляпо Al Contrario Tiziana Terenzi- гурме😀🌰🍫 Nutella.  Любопитна съм 👀
Очаквам си също  F * king Fabulous и Zarkoperfume pink Molecule 090.09 , Jo Malone Parfum Honey Crocus.
Парфюми не изхвърлям, парфюми подарявам на хора, които биха се зарадвали и такива, които не могат да си го позволят, дори и на непознати от други платформи !

Скрит текст:

cielo, разкошни парфюми и избор!
Но тези жълтнки направо ми напълниха и душата и очите. Разкош! Със здраве да си ги носиш и все да ти е слънчево!

Аз се улавям, че съм зациклила на Мон Герлен ЕДТ. Пристрастена съм и развих зависимост към него! Въртя, суча и все към него посягам. Толкова ми е мек, уютен, лек, ефирен и пухкав, като душичка е. Знам, че за много от вас това е най-анемичното Мон-че от серията, но за мен е съвършен! Two Hearts Всяка вечер преди сън си слагам от него и спя като на облак, а сутрин се будя и още по пижама тичам да си пръсна пак. Това ще бъде най-бързо изпръсканият ми парфюм. Бутилчето вече е на половина, а това при мен е направо постижение. Измести от челното място даже любимото ми Шалимар Суфле.

И няколко снимки. От терасата, прозореца и до колкото ми позволява светлината от вкъщи. В Извънредно положение, толкова. Simple Smile
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 17:52 от Sysly

# 363
  • Deutschland
Calabria, Sysly, благодаря ви ! 💐😍

# 364
#cielo , и за мен Sunshine е не просто парфюм , а религия ....🥰🥰🥰Имам почти пълна бутилка, но преди да си набавя втора не смея да го пръскам.Навсякъде е изчерпан...е освен в The Circle, но там цената е wow на трета степен. Ако имах още една бутилчица, вероятно само с този парфюм щях да ходя и зиме и лете да си мириша на добре узряла кайсийка с индрише, обилно подсладени 😁

# 365
  • София
Аз се улавям, че съм зациклила на Мон Герлен ЕДТ. Пристрастена съм и развих зависимост от него! Въртя, суча и все към него посягам. Толкова ми е мек, уютен, лек, ефирен и пухкав, като душичка е. Знам, че за много от вас това е най-анемичното Монче от серията, но за ме е съвършен! Two Hearts
Абсолютно споделям чувствата ти към това, а и не само това Монче. Аз имам версия EDT и EDP. Обичам еднакво силно и двете версии! Hug Така положително ме зарежда и ме кара да се усмихвам! Пухкав, красив и женствен ми е едновременно!
Скрит текст:
Само, че откривам в себе си "хамстерски синдром" или да го наречем "синдрома на катерицата"Satisfied. Когато обикна  някой аромат, започвам да го пазя и складирам и пръскам аромати, които не са ми толкова на сърце. Това ми се случва за трети път в парфюмната ми кариера (за да не използвам думата мания Sweat Smile)
Първият път беше с https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Aqua-Allegoria-Pamplelune-57.html. Пазех пазех, накрая размених. Придобих го веднага след това отново. Сега имам още от него. Липсва 1/3 от бутилка 75мл,.
Вторият път беше с https://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Chance-Eau-Tendre-8069.html. Пазех бутилката и придобих от размяна втора, за всеки случай. В последствие размених едната и другата оставих на майка ми за доизпръскване, защото не миришеше някак както в началото и ме дразнеше разликата в нотката.
Усещам как се оглеждам за Тендър на добра цена отново за придобиване...
Сега същото се случва с Мон-овете на Герлен. Rolling Eyes Бутилките отлежават в шкафа...А ги обожавам!

# 366
  • Deutschland
#cielo , и за мен Sunshine е не просто парфюм , а религия ....🥰🥰🥰Имам почти пълна бутилка, но преди да си набавя втора не смея да го пръскам.Навсякъде е изчерпан...е освен в The Circle, но там цената е wow на трета степен. Ако имах още една бутилчица, вероятно само с този парфюм щях да ходя и зиме и лете да си мириша на добре узряла кайсийка с индрише, обилно подсладени 😁
macadamia, значи ти най- добре ме разбираш за какво иде реч. 😊 Sunshine се развива фантастично върху нашата кожа. 😍
Погледни тук: https://www.perfumetrader.de/de/
https://www.pieper.de/
В немския и италианския амазон също е наличен.

# 367
В търсене съм на дамски парфюм, в който отчетливо се усеща аромат на кафе. Може би някоя от версиите на Black Opium, какво ще ме посъветвате? Знам, че не му е точно сега сезонът, само събирам мнения.

# 368
  • Бургас
bell_87, от мен предложение за -https://www.fragrantica.com/perfume/Dolce-Gabbana/The-Only-One-51249.html  Аз също много го харесвам Мон ЕДТ.

# 369
Сега заради вас се напръсках много с Мон Герлен ЕДТ, че и децата пожелаха за първи път да ги напръскам хубаво. Сега се разнася по целия апартамент и ни е много хубаво.

# 370
Благодаря. Досега не съм носила парфюм, в който има карамел и това малко ме притеснява, но при възможност ще пробвам, може пък приятно да се изненадам.

# 371
Нещата с кафе в парфюм са доста сложни. Има различни видове кафе и най- често те са видове напитки с кафе и то не се усеща хубаво. Най- доброто кафе в парфюм е Intoxicated Kilian. Изключителен е, но и много скъп.
В книжарница Гринуич има Кафе Тонка, в него има много кафе, но е нетраен и блъска силно в носа.
Опиумите имат, но се усеща много леко.
Интенз кафе Монтал кафето е задушено от нахални рози. Виж в Ристрето има в началото супер много прясно направено кафе.

# 372
  • Бургас
Така е, затова не предложих Интенз кафето на Монтал ,което обожавам.Там обаче няма грам кафе върху мен а само сладки , нагли рози, завиращи се в чужди пространства.Bowtie

# 373
  • Deutschland
В търсене съм на дамски парфюм, в който отчетливо се усеща аромат на кафе. Може би някоя от версиите на Black Opium, какво ще ме посъветвате? Знам, че не му е точно сега сезонът, само събирам мнения.
bell, вчера се бях напръскала с  Atelier Cologne Cafe Tuberosa Eau de Cologne и си пълня багажника с продукти пред супера. През едно паркомясто от мен една жена ме поглежда от време на време, след малко потегля и спира до мен 🙄 викам си " какво ли иска...първата ми мисъл беше, че ще бъде някакъв коментар, че извън магазина да не се мъча с маска, защото аз непрекъснато я подръпвам. Жената спря да ми каже, че ухая прекрасно и да попита на какво. " Благодаря Ви, много мило, ама как въобще усещате с тази маска? Аз не успявам.  😂😷
Хубав аромат е, не  е от любимите ми, от тези към които съм пристрастена  и съм изненадана колко много се харесва от околните. Тествай го, ако имаш възможност.
Café Cabanel на Teo Cabanel не ми излиза от главата.Трудно се намира и се чудя дали да не го поръчам направо без проба.

# 374
Благодаря, момичета. Записвам си предложенията и при възможност ще пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт