Парфюмни размисли и страсти - 241

• 43 261
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
  • София
macadamia, Ре, janaa777, Mimeto74 много благодаря за отговорите Heart.
Утре ще е при мен и ще влезе в списъка с парфюмите за пролетта (тематично).
Моите пролетни аромати ще са:
Dior - J'adore in Joy
Dior - Joy(нямам търпение да пристигне)
Ajmal - Oath
Ahmed al maghribi - Supreme
Carven le parfum
Shiseido - Zen
Chanel - Allure
Cartier - Baiser vole
Забелязвам, че повечето са ми тежки, нощни и зимни. После направо минавам на летни, но тях ще ги споделя в следваща тема.
За сега ще се въздържа от покупка на Twilly d'Hermès Eau Poivrée, но много ме влече и при добра оферта няма да издържа.

# 76
  • Чукарландия
Моите съкровища от Мансера

Ех, че красоти, Денс! 🥰

Musky Garden го познавам от пробичка, и ми е в уиша, сега добавям и Wild Cherry. Много мои, скоро и у нас. 😉

# 77
Кое да избера J'adore in joy или Addict edt? Плюсове, минуси, трайност, шлейф? Помогнете, моля
Труден избор ...Адикт е много траен и шлейфов, днес съм с него и тъна в блаженство, но пък на него времето вече му минава..
Жадор ин Джой е хубав има си трайност ,ако не те притеснява солта ,за предстоящите топли дни е по-добрия избор..

# 78
Addict edt не е като Addict Едп, разликите са много големи в ползва на Едп. Бих избрала за този сезон J'adore in joy.

# 79
Аз съм на върха на щастието днес! По-щастлива ще бъда само, когато отворят границите. 😁
В предишната тема бях казала, че харесах   TF Soleil Blanc EDP, но имам някои резерви и ще го придобия само на добра оферта.
Ами... офертата, всъщност, се появи още на следващия ден! 🤩
Също така казах, че не спирам да нося Orchid Soleil TF в топлото, затова реших да си поръчам още. 😍
Летя от кеф, поляла съм се със Soleil Blanc и сърбам мартини (с препратка към Мерил Стрийп 😃); и нямам търпение всичко да свърши, като лош сън, да е лято, да си прекарвам дните на плажа, а нощите танцувайки под звездите, и т.н., и т.н.
Ще прескоча пролетта, прощавайте. 🙃

Друг път ще  правя fancy снимки, сега светлината ми е лоша, а и Орхидеята даже не съм разопаковала.

# 80
След малко от 19 часа Live в Instagram с Kilian Paris. Парфюмите му и музика. Ще има и гостенка.
Ако ви е интересно да разберете и научите повече за парфюмите, световните носове, къщи и собственици постоянно, абсолютно всеки ден правят лайфове, интервюта и е невероятно интересно. Споделят уникални неща, много любопитни факти и показват съставки и комбинации. Герлен, Роджа, Ксерджоф, Килиан постоянно радват почитателите си онлайн.

Сега в чест на интересното събитие ще си сложа I Don't Need A Prince By My Side To Be A Princess By Kilian и ще гледам.

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 18:54 от densi

# 81
Аризона, много слънчево у вас! 🌞 Честити, да им се радваш и скоро да ти се сбъднат всичките желания! 🍀

Забравих да кажа, че днес съм с The Only оne, ами няма случай да съм с него и да не е отразен от някого! Heart

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 18:45 от Анонимен

# 82
Аризона, много слънчево у вас! 🌞 Честити, да им се радваш и скоро да ти се сбъднат всичките желания! 🍀
Благодаря! 🤗

# 83
Благодаря за темата!
Парфюмите ми тази пролет ще са
Коко Мадмоазел едп
Пюр муск Нарцисо Родригес
Куатре
Куатре Руж
Пюр пойзън
Гилти Гучи май ми се е развалил, пръснах се сигурно 8 пъти преди 3-4 часа и след час нямаше никой. Пръснах сега на китката и едвам го усещам.
Тези дни чакам и Джой Диор.
Колко ли ще ги нося, вкъщи много не обичам да нося парфюм, а излизам 1-2 пъти в седмицата.

# 84
Прекрасна тема, нека на всички бъде цветно и пролетно Simple Smile

# 85
Ох, днес имам много парфюмни трепети. Много хубав ден!
Сутринта се напръсках с пробичката ми на Sospiro Opera, която бях получила от съфорумка. Цяла сутрин си го търсех в интернет на прилична цена, но ударих на камък. Изкупен е от всичките ми познати сайтове. Sad
На обяд обаче си взех Chanel Chance eau Tendre и пусто сърце юнашко, не трае... Напръсках си се 3-4 пъти около 1 часа и все още го усещам отчетливо много ми е приятно и свежо!
Взех си и мострички, които бях поръчала - Chanel Gabrielle Essence, Chanel Chance eau vive, Chanel L'eau. Исках на спокойствие да си ги пробвам и изучавам. И това смятам да правя следващите няколко дни. Simple Smile

# 86
Lollaa, от къде поръча проба на Габриел есенс? Искам да го разнося малко преди покупка.

# 87
Скрит текст:
от една дама в ОЛХ, от нея и преди съм поръчвала и е много точна.

# 88
  • Варна
Класик на Гутие ми е смърт,но тази лимитка ми е най-най-най любим аромат за пролет-лято от дълги години.Уникален,женствен и чист Yellow Heart

От къде си го намираш? Тази пък лимитка на Класик Х вече е неоткриваема.

# 89
  • на майната си
Честита нова тема, прекрасен сезон е пролетта, любимият ми... Страхотни снимки и писания, поздрави на всички участници в темата, много бързо приклюват тези теми. Това са моите 3 най-любими парфюми за този сезон от годината.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт