Парфюмни размисли и страсти - 241

• 43 523
  • 733
  •   1
Отговори
# 210
# 211
  • Чукарландия

Аз не я усещам отчетливо. Но пък цялостния аромат много ми харесва. Не мога да го опиша подобаващо, но потърси из форума, има много мнения, убедена съм. Хубав, класен, за мен е прекрасен в студ.

# 212
  • София
И за мен е прекрасен. Усещам точно най-отчетливо вишна и кожа. Харесвам го много. Има си своя характер. Не попада в категорията на сладките компоти. Траен и загадъчен. Чувствала съм се комфортно с него както на работа, така и на парти Wink Аз го определям като различен от масата парфюми и също забелязвам, че не се харесва много, а това още повече ми хареса. В топ 5 ми е Kissing Heart

# 213
BBeLLa, FatalSnare, много благодаря за споделеното!

# 214
Modern Muse Estée Lauder, Noa Cacharel, Ninfeo Mio Annick Goutal, Especially Escada Escada и от време на време L'Eau de Chloe Chloé - много го обичам и бих го носила всеки ден, но вече не се намира, а запасът ми е малък, само една бутилчица от 30мл. и останали към 15 мл. в старата бутилка. На това ще заложа през пролетта. А, забравих и новата ми придобивка - Coach Dreams Coach.

# 215
  • виртуално
Получих miss Dior blooming, лек, цветен, перфектен офисен и ежедневен аромат. Няма тази така дразнеща ме мисдиорска нотка.
Не бих го взела на редовна цена, но в момента въобще не съжалявам за покупката

# 216
Дами, някой да има впечатления за Christian Dior Joy Intense - описват го като доста далечен от оригинала, а пък мисля да го отстрелям на сляпо....

# 217
  • София
Благодарение на съфорумка днес пристигна при мен Dior - Joy. Нямах търпение да го разпечатам и да мине празния ход Smile Бях го пробвала още като излезе и знаех, че ще ми хареса. Имам и Dune и Allure, както го сравняват с тях. При мен има прилика с Dune, но е по-младежки, модерен и радостен. Точно радост и настроение ми носи в този топъл ден. В момента съм на морето и вятъра го носи наоколо. Страхотен е! Както ми е безгрижно в момента, така мога да го нося и със строго елегантно облекло в по-студена/строга обстановка. Сигурна съм, че ще мога да го нося всички сезони.
ПС- Трайността му е похвална. Вече 8 часа го усещам и това много ме радва. Развива се, променя се, идеален ми е Wink

Последна редакция: пт, 01 май 2020, 19:34 от FatalSnare

# 218
Днес си сложих Fleurs De Citronier Serge Lutens. Един от най- хубавите цветни парфюми, който познавам и имам.

# 219
  • София
Парфюмни дами, моля, дайте ми мнение за Montale Sweet Vanilla. Интересува ме основно кайсията в него, защото четох много противоречиви мнения в това отношение. Стои ли дълго, как се държи? Има ли някаква, макар и мъничко цитрусова жилка? След Halloween Blue Drop на Jesus del Pozo се побърках по кайсиите в парфюм, не ми стигат! Искам много от тях, искам да се намърдам направо в голям дебел буркан кайсиево сладко, така че пчелите в градините да ми налитат. Опиянява ме! А за ванилата, ясно. Нямам против.
А всъщност, кой от двата аромата надделява?

Последна редакция: пт, 01 май 2020, 12:56 от detelistna.4etirilinka

# 220
Получих miss Dior blooming, лек, цветен, перфектен офисен и ежедневен аромат. Няма тази така дразнеща ме мисдиорска нотка.

Само дето въобще не е траен... И за намален не е въобще изгодна покупка, нищо особено не е парфюма...

# 221

Само дето въобще не е траен... И за намален не е въобще изгодна покупка, нищо особено не е парфюма...
За мен е страхотен. Пролетен, свеж, приказка розова. И с трайността нямам проблем, без да е някаква голяма.

# 222
Момичета, чудя се дали да взема Boss Alive или Elie Saab le parfum in white заедно с girl of now?   Първите два познавам, третия не...

# 223
За мен Dior Blooming Bouquet, ако е бил на 62лв за 100мл е направо подарък. Много нежен пролетно-летен аромат, не разбирам защо не се харесва. Бях го поръчала за майка ми преди време на много по-висока цена. Лично аз предпочитам Absolutely Blooming, но аз си падам по по-сладки и по-силни аромати по принцип.
Аз искам да попитам ползващите NR Fleur Musc EDP, как е трайността при вас. Много обичам този аромат, но го усещам само около един час върху себе си, после само от време навреме, като полъх и загатване. А не да не се поливам. Днес към 10 ч. нанесох 3 пъти и сега към един още 4, да видим до кога ще го усещам. Много ми харесва, но шишето е голямо и не ми се мъкне в чантата да го подновявам няколко пъти и много ме е яд, защото чета, че уж са трайни NR.

# 224
  • София

За мен е страхотен. Пролетен, свеж, приказка розова. И с трайността нямам проблем, без да е някаква голяма.

Предните два дни бях с него. Получих го от Нотино. Първата ми асоциация беше - Bright crystal, който съм имала преди много години, а наскоро си взех Bright crystal absolu. Miss Dior Blooming bouquet наистина е свеж, нежен и ненатрапчив. Веднъж на ден го подновявах обаче. Отделям го за по-топло време. Мисля, че в големите жеги ще ми легне идеално.

Общи условия

Активация на акаунт