Парфюмни размисли и страсти - 241

• 43 477
  • 733
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
Момичета, дайте едно рамо тези, които познавате Casta Diva Nobile 1942 дали става за мен обаче на сляпо?

# 376
Момичета, дайте едно рамо тези, които познавате Casta Diva Nobile 1942 дали става за мен обаче на сляпо?
Аз го имам. Не мога да ти го препоръчам насляпо.

# 377
Парфюмни гурута, моля за насоки Simple Smile
Мъжа ми има любим парфюм и той е Versace pour homme EDT. Сега искам да му подаря нов, но аз съм фен на Chanel и четох, че при създаването му са били вдъхновени от Chanel Allure Homme Sport EDT. Също така, че шанелския аромат е с много високо качество за такъв тип аромат. Много се наточих, моля за насоки... няма мостри никъде, а и не мога да тествам.

# 378
  • на майната си
Скрит текст:
Парфюмни гурута, моля за насоки Simple Smile
Мъжа ми има любим парфюм и той е Versace pour homme EDT. Сега искам да му подаря нов, но аз съм фен на Chanel и четох, че при създаването му са били вдъхновени от Chanel Allure Homme Sport EDT. Също така, че шанелския аромат е с много високо качество за такъв тип аромат. Много се наточих, моля за насоки... няма мостри никъде, а и не мога да тествам.
Ами хубав избор е спортния алюр, но аз предпочитам белия https://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Allure-Homme-Edition- … Parfum-28942.html.
Страхотни цитруси, примесени с ванилия и сандалово дърво, при мен се представя прекрасно като за свеж аромат, а качеството е шанелско, няма коментар, любимият ми шанел е това. Ако искаш повече цитруси вземи колона https://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Allure-Homme-Sport-Cologne-1004.html . Много, ама много хубав цитрус, като тези аромати са предимно за пролет/лято. Ако жеалеш нещо за цялата година или ектремния спортист https://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Allure-Homme-Sport-Ea … xtreme-14669.html или чистия спорист, който може би бил излишен при наличието на мъжкото версаче.

# 379
Значи ще е версаче. Мерси.

# 380
  • София
Аз днес целия ден го изкарах в леглото с книжки и Нарцизо Руж. Не го бях носила отдавна, при мен е много нетраен, а бутилката не ми е удобна за разнасяне. За сметка на това е уникален будоарен разкош. Много ми е женствен и романтичен.

И една любопитна муцуна в кадър

Много съм заинтригувана от описанието на So Scandal, много искам бутилка с крачета, но всички версии до сега ми бяха прекалено лепкаво сладки. Този звучи много мой по описание . Дано скоро отворят парфюмериите и може да се тества.

# 381
  • София
Аз пък да ви се оплача, вследствие на изолацията и стоенето вкъщи обонянието ми се изостри неимоверно и има парфюми, които въобще не мога да понеса. Връщам се към леките плодово-цветни и зелени парфюми, тъй като всичко друго ми е ужасно силно и ме задушава.
Някоя от вас има ли подобно развиртие на обонянието?
Иначе си се пръскам с парфюм като съм вкъщи, но само леки пролетно-летни аромати.

# 382
Дали не е защото не се излагаш на миризми като преди и да ти е чувствителен носа?

Аз се чудя, имам неотварян Coco Mademoiselle, но съм майка на двегодишно и работя с хора... дали да не го разменя... харесвам го за зимата, но не е ли too much? Някой носи ли го на работа от вас?

# 383
Аз съм го носила навсякъде и освен комплименти, друго не съм получавала.

# 384
Аз пък да ви се оплача, вследствие на изолацията и стоенето вкъщи обонянието ми се изостри неимоверно и има парфюми, които въобще не мога да понеса. Връщам се към леките плодово-цветни и зелени парфюми, тъй като всичко друго ми е ужасно силно и ме задушава.
Някоя от вас има ли подобно развиртие на обонянието?
Иначе си се пръскам с парфюм като съм вкъщи, но само леки пролетно-летни аромати.

Не бих казала, че не мога да понеса силните аромати, но определено сега ми се носят плодово-цветни леки аромати. Днес извадих от "дълбоко заточение" LANVIN JEANNE.

# 385
  • София
Да, предвид затоплянето на времето и моята нагласа е такава, но усещам много силно всички миризми. Съответно, парфюми, които харесвам ми стават непоносими. Такъв е например Boucheron Quatre en Rouge. Просто се задушавам като го пръсна. А си го носех спокойно преди. Днес пробвах Narcisco Rodrigues For Her от едно виалче и направо не можех да го дишам, мих си ръцете упорито, за да отстраня миризмата. Явно не е мой, но чак пък толкова не ми се беше случвало. Забелязвам, че дори и по-леките парфюми усещам много по - силно и по-дълго от обичайното. Не че е лошо, но определено ги усещам различно.

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 21:24 от Dona-Flor

# 386
  • The Evergreen State
Аз пък да ви се оплача, вследствие на изолацията и стоенето вкъщи обонянието ми се изостри неимоверно и има парфюми, които въобще не мога да понеса.

Напълно е възможно това ако в момента си на по-чист въздух от колкото от обикновено точно така реагира обонянието. Мястото където живея мога да го сравня с Банкя, близо до голям град сме но сме заобиколени от гори и въздухът е чист и не ми трябва голямо количество парфюм. Не съм била никога пушач и около мен няма такива - това също оказва влияние но като цяло с две пръскания парфюм веднъж на денонощие си усещам парфюма лекичко дори и на другия ден.

Клеменсия запази си Коко Мадмоазел, много популярен през годините и любимец на много жени по света, сигурна съм че има много други млади жени като теб с малки деца и работещи които му се радват. Парфюм за ежедневието винаги можеш да намериш но на всяка жена й трябва нещо по-така, с добро качество за настроение и самочувствие.

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 21:44 от Athena

# 387
  • София
cielo, прекрасни парфюми и снимки! ~Étoile~, много подходящи книги и хубави снимки!
Dona-Flor, това Нарцисо винаги ме души, оценявам го аромат, но не мога да го нося.
Има такива моменти на обострено обоняние и непоносимост към някои парфюми. Последният такъв път дори бях с лека хрема, което изобщо не повлия на обонянието ми.
Парфюм за деня Bois Doré Van Cleef & Arpels - в това дъждовно време е абсолютен разкош! Heart Eyes Навява ми асоциация на скъп отлежал коняк - мек, сгряващ, така гальовно се разлива и те обгръща и ароматът му се слива с аромата на опушеното дърво в камината... Едно такова уютно чувство...

P.S. Много хубава комбинация се получи на Bois Doré и Montale dark purple, последният пръснат преди няколко дни на ръкава на якето ми. Монтала на себе си не го трая, но ми харесва като го пръсна на някое яке, ароматът се усеща с дни.

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 22:16 от Vesika

# 388
Някой познава ли Mancera Amber and Roses. Аз се притеснявам дали не е много мъжки. Аз не мога да нося унисекс аромати.

# 389
Аз също забелязвам промяна в обонянието и дразнене от някои мои парфюми.

Общи условия

Активация на акаунт